Ми казали і казатимемо: Рада Безпеки не принесе добра, о народ Ємену!

Ємен
Друкарня

Місцеві та міжнародні ЗМІ розповсюдили заяву Ради Безпеки, оприлюднену у суботу 11 липня 2014 року, у відношенні конфлікту в Ємені, особливо про те, що відбувається у місті Амран, яке знаходиться у 50 км від столиці Сана.

Де озброєні бойовики аль-Хуті напали на бригаду 310 в Амран і взяли їх штурмом, після боїв, які тривали тижнями, залишаючи вбитих та поранених з обох сторін, особливо у священний місяць Рамадан. Обидві ці сторони не мають ніякої мети, окрім боротьби за владу, впливу та здійснення планів Заходу, особливо Америки, яка доручила Ірану підтримувати бойовиків аль-Хуті усім, чого вони потребують, навіть якщо заспокоїться Північний фронт у Ємені. Потім доручила відкрити фронт Півдню шляхом південного руху, який підтримується Іраном, також за дорученням Америки, яка хоче зробити Іран і його партії інструментом для здійснення етно-конфесійної або міжмазхабної смути, за допомогою чого Америка реалізує нову карту Близького Сходу, для його формування і розділення вже розділеного. Усе це відбувається у той час, коли Британія не у змозі підтримувати Ємен і впливових там людей, Британія зберігала відносини з лояльними до неї людьми з армії, від яких Америка з її інструментами позбавляється, іноді структурно, а іноді вбивством або використовуючи для цього своїх агентів…

Деякі журналісти та політики згадали, що Великобританія включала Хуті і назвала керівників всередині груп та особистостей, до яких повинні будуть застосовуватися міжнародні санкції, у відповідності з рішенням, ухваленим Радою Безпеки, проект якого складений Британією. Однак Америка видалила ці імена зі писку, що означає, що ці країни крутять рішеннями Ради Безпеки так як хочуть, у відповідності з їх власним інтересами і їх не цікавлять інтереси народу Ємену, за виключенням того, що відповідає їх інтересам. Ми раніше вже казали у своїй заяві, яка була після виходу резолюції 2140 Ради Безпеки про введення санкцій, для гальмування політичного урегулювання в Ємені.

Америці вдалося силою проникнути до Ємену, зокрема шляхом реструктуризації армії,їй вдалося нейтралізувати її і заробити лояльність деяких з її лідерів на чолі з міністром оборони, який залишався на протязі декількох тижнів в Америці. Також Америка змогла через Іран та його ополчення Хуті заробити лояльність деяких із них, використовуючи або гроші, або погрози та залякування.

Любий наш народ у Ємені, який поститься, о мусульмани! Навіть якщо ці бойовики підуть або погодяться з вимогами Ради Безпеки, знайте, що це все впусту, болезаспокійливий засіб і тільки, оскільки за необхідності дуже швидко з’являться фронти в інших місцях у країні з тими самими інструментами або іншими. Тому що Америка не буде надовго заморожувати свій проект та план. Навіть якщо припустити, що ці ополченці здали зброю і увійшли в політичний процес – а це малоймовірно у справжній час – то боротьба за владу стане політичною, і те, що не було досягнуто війною та зіткненнями, провідні країни будуть прагнути досягнути політичним шляхом. А ці партії - тільки інструменти в руках країн регіону, якими управляє Захід, наприклад такі як Саудівська Аравія та Іран, і тому конфлікт триватиме, а народ Ємену буде розмінною монетою в ньому. Так до якого часу ви збираєтеся мовчати?!

Політики в Ємені повинні повернутися до свого Господа, а не підкорятися гнобителям та їх раді безпеки. Ці політики не повинні прагнути до цієї ради та до Заходу під приводом того, що сказав про них Всевишній Аллах:

يَقُولُونَ نَخْشَى أَن تُصِيبَنَا دَآئِرَةٌ فَعَسَى اللّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُواْ عَلَى مَا أَسَرُّواْ فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«…кажуть: «Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але, можливо, Аллах явиться з перемогою або своїм велінням, і тоді вони стануть шкодувати про те, що приховували в собі». (05:52)

Вони вже пошкодували, що підкорилися гнобителям, але вони не відрізали свої справи від Заходу, його просвіти та культури, якщо б вони зробили - це було б краще для них. Якщо б вони тільки знали.
 

Ми звертаємося до народу Ємену як зверталися і до цього, стережіться Заходу і Ради Безпеки, особливо Америки і не проливайте вашу кров за дешеві вимоги, які здійснюють плани Заходу, які підготував Захід в обличчі диявола. Кваптеся і приєднуйтеся до роботи зі щирими братами з Хізб ут-Тахрір, щоб працювати разом для встановлення праведного Халіфату на основі методу пророкування. Для побудування Халіфату, який збереже нашу кров і захистить нашу честь, який воюватиме ведучи нас у бій з нашими ворогами, який виконає серед нас шаріат Аллаха. Халіфат, який буде нашим порятунком і щитом набагато величніше за щит посту нашого, адже щит посту не зупинив тих, хто воює між собою, які постяться і не п’ють воду, а кров проливають, так де ж їх богобоязливість, яка є мудрістю посту, можливо ви побоїтеся Аллаха за них?! Спитайте їх про це, якщо вони розуміють!

 
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
16 Рамадан 1435 р.х.
14/07/2014
№ H.T.Y.

Головне меню