Держава в Ємені ставить кінець стражданням свого народу смертельним траншем на третій день Ід аль-Фітр?!

Ємен
Друкарня

У третій день Ід аль-Фітр, коли народ Ємену живе у горі й болю через скрутність свого існування у сферах повсякденного життя, і це у додаток до болю через те, що торкнулося їх братів-мусульман у Газі із вбивства і руїни від рук ворогів Аллаха сіоністів, підтримуваних з боку Заходу і благословенних мусульманськими правителями-зрадниками…

На тлі усіх цих страждань єменського народу режим раптом вирішив підняти підтримку нафтопродуктів. Згідно з офіційним рішенням, збільшення ціни досягло наступного: ціна за літр бензину – 200 єменських реалів, що відповідає 4000 реалів за каністру бензину місткістю 20 літрів… у порівнянні з попередньою ціною у 2500 реалів.

Також піднялася ціна за один літр дизельного палива до 195 реалів, що відповідає 3900 реалів за каністру місткістю 20 літрів…і це у порівнянні з попередньою ціною 2000 реалів. Як визначили ціну на керосин 200 реалів, що відповідає 4000 реалів за каністру місткістю 20 літрів… дозволяючи тим самим збільшувати біль і страждання народу, адже він і без того пережив немало. Також режим скоїв вчинки, байдужі до революції, з причини яких і виходив народ, прагнучи гідного життя. Однак Захід-колонізатор зміг охопити революцію так званою «ініціативою затоки», яка вилилася у злощасний діалог, де єменські політичні сили сіли з метою змови проти народу, імпортуючи рішення із Заходу, його просвіти і його систем, благаючи його дати гаранти та позики.

Оскільки ці сили не наситилися багатствами Ємену, які вони розграбовували, адже кожна з них грабувала зі свого боку. І ось Захід, всупереч інтересам Ємену, вимагає від нього підняти підтримку похідних на тій підставі, що ця процедура спрямована на рішення економічних проблем, які називаються реформами!! А політичні сили Ємену, не дивлячись на розбіжності серед них, погодилися, хай навіть несміливо, оскільки усі вони знають, що вихід проти цього піддасть їх закону про міжнародні санкції як тих, хто став проти реформ і рішень!! Саме тому ми і не бачили ані демонстрацій, ані протестів з елементарних причин, не дивлячись на всеохоплюючий жах цього злочину! Тому що усі політичні сили і їх партії погодилися з цим траншем!!

Раніше ми розкривали у прес-релізі, оприлюдненому 14.05.2014 під назвою «Криза нафтопродуктів у Ємені – землі рясних благ?!!», дійсну причину кризи нафтопродуктів, яка полягає у штучній політичній кризі, яка має за мету приборкати народ для прийняття траншу після того, як він постраждав у пошуках цих нафтопродуктів. І ось події сталися так, як ми про це попереджали, оскільки ми знаємо, що ці політичні сили не мають відроджуючого проекту, який витікає з доктрини народу Ємену, який би вирішував проблеми усіх боків життя. Навпаки, вони крок за кроком впроваджують західні рішення.

Обов’язком держави є дбання про справи людей внутрішньо і зовнішньо у відповідності з положеннями Ісламу, усуваючи несправедливість у відношенні до них і повертаючи їм їх права, надані їм Аллахом з ресурсів та багатств, які Законодавець зробив суспільною власністю під кураторством держави. І це кураторство подібне до нагляду зберігача майна сироти, який споживає його по-доброму і витрачає на тих, хто заслуговує. І немає у ньому (Ісламському проекті) так званого підняття підтримки, а навпаки, усунення несправедливості за допомогою справедливого розподілу й утримання за руки зловмисників, крадіїв, контрабандистів та інших порочних елементів. Так про яку ж підтримку вони кажуть?! Наче держава витрачає на неї з майна батька й матері?! Навпаки, це нахабність у часи горе-правителів (рувайбідат)! А що іще гірше, коли держава стверджує, що ці багатства є надбанням народу, а потім продає йому ж, як клієнту, втридорога?! У той час як іноземні компанії забирають левову частку добутої нафти – половину або може більше, а іншу половину – впливові гієни в країні, не залишаючи державній скарбниці нічого, окрім 20%, як про це заявили посадові особи в державі!

Капіталістична система, якою зобов’язали Ємен, є суттю усіх нещасть і причиною лих, оскільки її компанії розкрадають ресурси країни під приводом глобалізації, приватизації та інших підступних способів, і складає конституції та закони в інтересах капіталістів і впливових осіб в країні і за кордоном, щоб порочність і корупція охоронялися законом. Це наївно: закликати державу покласти кінець корупції і грабунку, оскільки держава і її режим є грабіжниками, по суті. Ми бачили, як законопроект з екстрадиції розграбованого майна народився монстром і був похований, щоб після нього прийшли звістки про примирення між політичними силами, які перетворили його на попіл!!

Чи не прийшов час політикам у Ємені, партіям та організаціям прийти до тями і розірвати відносини із Заходом та його просвітою,  прийняти рішення своїх проблем із законів своєї великої релігії і прийняти проект, виведений з неї?! У протилежному випадку хай проголосять про своє банкрутство, розпустять свої партії і відстороняться від політичного життя, яке вони практикують згідно з огидними принципами Макіавеллі, основаними на обмані, введенні в оману та вузьких корисних цілях, - це буде краще для них і для народу…

О наш народ у Ємені! Ми не підлещуємося до вас, щоб скористуватися вашим жахаючим і пригнобленим положенням, щоб досягти за допомогою цього і вас вузьких корисних цілей. Навпаки, ми виконуємо свій борг, який поклав на нас Аллах, переслідуючи Його вдоволення, наставляючи вас, щоб працювати разом у тому, що веде до вдоволення Всевишнього. Щоб вивести себе і вас зі скрутності життя у затінку цієї жадібної капіталістичної системи до благородного життя у затінку держави, яка дбатиме про наші справи у відповідності із законами Ісламу. У затінку держави не для партії або мазхабу чи народу, а для всіх людей, держави, комплексний проект якої ми же підготували. Ми також підготували для нього правдивих серйозних мужів, яких не цікавлять крісла та положення, і не знесилили їх в’язниці й труднощі – свідомих політиків, яких не обдурить західна просвіта, її пастки і брехливий блиск. Так відкиньте проекти Заходу і відстороніться від цих маріонеткових політичних сил, щоб вони повернулися до праведності і прийняли культурний проект із законів релігії, - проект, який не обернеться для вас провалом або невдачею. «Ні!» політиці і «Ні!» проектам у наслідуванні іноземців! Хізб ут-Тахрір закликає вас усунути цей режим Шаріатським шляхом, який ми прийняли із законів великого Ісламу, щоб разом старатися на шляху встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування! І тоді ви дійсно станете ансарами (помічниками) Аллаха, а не помічниками Заходу і його огидної громадянської демократичної держави. Так чи не спрямуватися вам до величі у цьому житті і в наступному?!


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
Субота, 06 Шавваль 1435 р.х.
02/08/2014
№ H.T.Y. 177

Головне меню