У восьму річницю лютневої революції в Ємені

Ємен
Друкарня

О наш єменський народ! Істинні зміни — це ті, про які ми говорили вам до революцій, після них і будемо говорити надалі!

Народ Ємену переживає 8-у річницю Революції 11 лютого 2011 року. Тоді більша частина жителів Ємену виступила з вимогами скинути режим згинувшого президента Алі Салеха. Після того, як у Тунісі розгорілась народна революція, яка перекинулась в Єгипет та інші країни — під час так званої «Арабської весни», — люди в Ємені вийшли наповненими гнівом через політичну, економічну та гуманітарну ситуацію у країні, де англо-американський конфлікт штучно створював то на півночі, то на півдні громадянські війни. Користуючись нагодою, ми іще раз звертаємось до нашого єменського народу з наступними словами:

1 — З причини того, що Аллах дарував Ємену багатства і стратегічне розташування, ну а перш за усе тому, що єменський народ — мусульмани, такі ж, як і решта усіх інших у мусульманських країнах, англо-американський конфлікт за панування над ним має лютий та жорстокий характер, приносячи його народу багато нещасть.

2 — Колишній режим згинувшого Салеха та його партії, а також решти усіх інших партій-співучасників режиму, як би вони себе не називали, будь то «ісламськими» з метою королювати мінбари, мечеті і виконувати особливі доручення, або будь то «світськими», «національними» — усі вони служили англійцям і виконували їх плани і на протязі 33-х років коїли проти країни злочини, результати яких відчутні по сей день.

3 — Усі американські агенти, починаючи від руху Хасана Баома на півдні і закінчуючи хоусітськими бойовиками на півночі — такі ж злочинці, як і агенти Англії. Усі вони — інструмент у руках США, беруть участь у розпалюванні і підтримці війн і конфліктів і стали невід’ємною їх стороною.

4 — Дві половини невірного Заходу — англійці та американці — за допомогою своїх агентів збили революцію Ємену з істинного шляху, отруїли революційну атмосферу і втягнули країну у війни і конфлікти за свої інтереси.

5 — Безбожний Захід працював над тим, щоб покінчити з ядром революції у серцях людей і придушити її, тому що вона спалахнула проти капіталізму, капіталістів та їх злочинів у відношенні народу Ємену, що тривають на протязі десятків років.

6 — Істинна революція — та, що заснована на Ісламі; та, про яку ясно доніс вам Хізб ут-Тахрір, а не та, що направлена лише на заміну одних облич іншими. Істинна революція вириває з корінням режим — з його конституцією, законами, формами та змістом.

7 — На тлі усіх цих підступів місцевих, регіональних або міжнародних учасників народ Ємену охопив відчай. Люди розчаровані у змінах на краще, а зацікавлені у вигоді неідейні угрупування, партії та джамаати, які борються між собою, лише збільшили відчай людей і позбавили їх будь-якої надії на істинні зміни.

8 — Хізб ут-Тахрір роз’яснив народу Ємену те, що так режим і як його змінюють. Він пропонував у якості альтернативи ісламську систему — єдину гідну того, щоб її прийняли і запровадили. Хізб застерігав від смертельної отрути, якою агенти колонізаторів намагаються отруїти атмосферу революції і збити людей з пантелику такими брудними світським гаслами, як «громадянське суспільство», «свободи», «нові можливості для жінок» та іншими. Він попереджав про небезпеку вступу у національний діалог та ідеї федералізації, яку не просив народ, чию революцію вкрали.

9 — Єменський народ не повинен впадати у відчай за свою революцію, а повинен правильно подумати над зміненням свого жалюгідного положення. Можливо, мудрість Аллаха була у тому, щоб народ побачив істинне обличчя усіх протиборчих сторін, про те, що вони — агенти, особливо ті, хто підіймає ісламські гасла і не має ніякого проекту по справжнім змінам, де Іслам з його акидою та системою втілиться у життя і буде піклуватись про усі справи людей.

І наостаннє, до якого часу, о наш єменський народ, ви продовжите бути паливом і підпитувати конфлікти та війни цих протиборчих злочинців? Чи не час припинити зверхньо і несерйозно мислити? Чи не час почати мудро міркувати на основі віри і вдатися до істинних змін на основі великого Ісламу? Хізб ут-Тахрір продовжує наставляти і закликати вас. Клянемося Аллахом, він не просить у вас ані вашого майна, ані влади над вами. Він вимагає встановити владу Ісламу за допомогою встановлення держави Праведний Халіфат за методом пророцтва, де полягають ваше щастя та вдоволення вами вашого Господа!

 

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
№ HTY 08/1440
Понеділок, 6 Джумада аль-ахіра 1440 р.х.
02.11.2019 р.

Головне меню