ООН — це крадій та злочинець у людській подобі

Ємен
Друкарня

Згідно заяви, опублікованої Центром новин ООН, ООН змогла зібрати 2,6 млрд. доларів від міжнародних донорів із 16 країн, щоб тим самим гарантувати безперервність та масштабність гуманітарних операцій в Ємені.

ООН підтвердила, що зобов’язання по внескам, надані донорами на спеціальній одноденній конференції у Женеві (26.02.2019) з метою полегшити єменську гуманітарну кризу, були на 30% більше, аніж у минулому році. У минулому році внески склали 2,01 млрд. доларів. У зв’язку з цим ми хочемо підкреслити  наступне:

1) ООН збирає гроші та допомогу від імені народу Ємену, використовуючи гуманітарні проблеми як причину, але ж джерелом цих проблем послужило протистояння Англії і Америки. Більшість єменців розуміють, що з цієї допомоги та фінансів їм дістануться лише малі крихти, тому що ООН буде першою, хто вкраде їх, а решта крихт буде роздаватись єменцям через програми огидних організацій. Тим не менш, подібна допомога близька до завершення або вже спливла, адже ООН не турбують смертельні хвороби та епідемії, що спіткали єменців, бо їх страждання вона розглядає лише черговим джерелом свого прибутку.

2) ООН є одним із світових інструментів Америки, тому недивно, що вам доводиться спостерігати, як ООН служить хоусітам та підтримує їх частиною цієї допомоги. А після її отримання хоусіти продають її на чорному ринку, і це ані для кого не секрет. Сама підтримка хоусітами з боку ООН простежується у її річних звітах та у звітах організацій, які надають допомогу.

3) В інтересах ООН затягнути конфлікт в Ємені, і вона не є благодійною організацією, навпаки, її природа наповнена духом колоніалізму, ненавистю до Ісламу та мусульманам. Її злочинами та махінаціями обманюються лише недалекого розуму люди та прозахідні агенти.

Скільки разів ООН брехала у своїх доповідях, коли говорила, що народу Ємену було надано те-то і те-то, при цьому аніскільки не червоніючи, адже над нею немає контролю.

4) Ці фінанси, які називають внесками, насправді є правом народу Ємену, а не якимось даром або благодійністю. Держави-донори дають ці засоби лише за вимогою конфліктуючих сторін в особі Англії та Америки. Вони не дають це заради ліку Всевишнього, не дають як своїм братам по вірі, яких поглинула марна війна .

5) Якщо б у народу Ємену була своя держава, що править на основі законів Ісламу, то він не потребував би цієї допомоги, а багатства країни не розкрадались би колонізаторами, польовими командирами, торговцями війни. І народ не був би обтяжений сплатою мита, податків. Але сьогодні кривавий конфлікт привів до стрибку цін та економічної війни між безумними, конфліктуючими сторонами.

6) Народ Ємену повинен чітко розуміти реальність англо-американського конфлікту в Ємені та його небезпеку. Він також повинен усвідомлювати роль ООН в усьому цьому, він повинен позбавити свою країну від бойових та кровопролитних дій. Проте це можливо лише через встановлення Другого Праведного Халіфату. Саме Халіфат покладе край усім кризам і відрубає  руки колонізатору та його агентам.

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені
№ H.T.Y. 11/1440
П’ятниця, 24 Джумада аль-ахіра 1440 р.х.
01.03.2019 р.

Головне меню