Корупціонери об’явили «війну з корупцією»

Ємен
Друкарня

Голова Вищої політичної ради Ємену об’явив у своїй промові у середу 30.10.2019 «війну з корупцією». І ось останні декілька днів ЗМІ скрізь трублять про цю новину, зробивши її головною темою обговорень. Отож, виникають питання: чи дійсно він розгорне кампанію проти корупції? Чи вдасться йому?

Вони прийшли із Саади, надихаючи своїх послідовників тим, що, увійшовши у Сану,вони встановлять державу, керуючу Ісламом. Але, захопивши Сану, вони замінили гасло «держава Ісламу» на «сучасна громадянська держава». Вони підняли гасло полегшення економічного тягаря, яке виникло через обмеження покупку палива, введених урядом Басіндви у відповідь на вимоги МВФ, що привело до підвищення ціна на паливо до 4 тис. ріалів, а потім до 7 і 30 тис. ріалів. Незабаром вони вдались до рецептів Міжнародного валютного фонду і Всесвітнього банку.

Вони вступили у змову з Організацією Об’єднаних Націй, щоб брати участь разом з нею у злочинах і корупції світового масштабу. Вони привласнили провізію людей і довгі роки не підпускали їх до неї, у той же час ані у чому не відмовляючи собі. Вони порушили обіцянки, які дали в Амрані і Сані, іще до того, як висохли чорнила на папері. Вони вдень і вночі шпигують за людьми, і у них є угоди з ЦРУ по боротьбі з «тероризмом», як вони самі стверджують.

Хіба той, хто зробив усе це, здатен боротися з корупцією?!Їх прихована мета — підняти гасло «війни з корупцією», щоб позбутися від політичних супротивників і захистити співучасників, як це робили ті, хто був до них, які, незважаючи на широко поширену у країні корупцію, не змогли звинуватити навіть одного справжнього корупціонера. Якщо ти, аль-Машат, правдивий у своїй боротьбі з корупцією, тоді вкажи на жирних котів, які відомі серед людей своєю тиранією і злочинами, як Мухаммад Алі аль-Хоуси та Абу Алі аль-Хакім. Пред’яви їм звинувачення у найбільш простих корупційних злочинах, які може пред’явити кожен житель Ємену, без нужди звертатись до тебе. Тому що, якщо житель звернеться до тебе, то стане жертвою, а корупціонери будуть виправдані. Ви анітрохи не менше корумповані, аніж Хаді та його прибічники по інший бік.

Ти, а також Абдульмалік аль-Хоусі, Ахмад Хамід, Мухаммад Алі аль-Хоусі, Абу Алі аль-Хакім і вам подібні, самі є корупціонерами, але не усвідомлюєте і прикриваєте один одного.

وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ ، أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَٰكِن لَّا يَشْعُرُونَ

«Коли їм говорять: «Не поширюйте нечестя на землі!» — вони відповідають: «Лише ми і встановлюємо порядок». Воістину, саме вони поширюють нечестя, але вони не усвідомлюють цього того» (2:11,12).

Виправлення — це те, що не можуть зробити хоусіти, а саме створити державу, яка править Ісламом. Лише Халіфат, заради якого працює партія «Хізб ут-Тахрір», буде правити Ісламом, вижене колонізатора і не буде звертатись до нього за допомогою. Скільки б часу не знадобилось для встановлення Халіфату, група прагне до нього і готує Ісламську Умму, щоб вона прийняла його. У цій державі усі будуть рівні перед законом Аллаха — сильні і слабкі, темношкірі і світлошкірі. Загадайте, як Алі ібн Абу Таліб, будучи халіфом, представ перед суддею Шурайхом, поскаржившись на іудея, який вкрав його кольчугу, і суддя присудив кольчугу іудею.

 


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені
№ H.T.Y.08/1441
П’ятниця, 11 Рабі аль-авваль 1441р.х.
08.11.2019 р.

Головне меню