Хізб ут-Тахрір Туреччина вітає ісламську Умму з приходом благородного свята Ід аль-Фітр!

Туреччина
Друкарня

Ми вітаємо вас полум’яним ісламським привітаням: ас-Саляму алейкум ва рахматуллахи ва баракятуху!

Ми щиро та з любов’ю вітаємо вас з приходом благородного свята   Ід аль-Фітр. Прохаємо нашого Покровителя Всевишнього Аллаха прихід цього свята увінчати благом та милістю. Звертаємось до нашого Господа Аллаха позбавити мусульман від приниження, в якому вони зараз, та вивільнити їх від володарювання Америки, Британії, Франції, Росії, єврейського утворення та інших країн невір’я. Прохаємо Аллаха, Господа світів вшанувати мусульман великою перемогою під стягами держави праведного Халіфату, яка скасує режими невір’я та замінить їх однією системою, яка виведена з книги Аллаха та суни Його Посланця (с.а.в).  Яка скине правителів-маріонеток, послідовників невірних країн-колонізаторів. Яка об’єднає всю Умму в одній державі, яка з паразитуючим єврейським утворенням. І яка, врешті решт, понесе заклик до Ісламу до всього світу посланням істини та світла.

 

На превеликий жаль це наше привітання затьмарено сумом та скорботою, бо ми не в змозі жити під цими режимами ісламським способом життя, яким був би задоволений Всевишній Аллах. Ми не маємо можливості перешкоджати диким нападам на ворожості невірних я проти нас, так і проти нашої релігії. До якої ж міри, на жаль, наш час, в якому ми живемо, переповнений великими гріхами, законами, які ідуть всупереч Ісламу, ворожі до нього, націлені проти віровчення та цінностей мусульман.

Шановні мусульмани!

Всевишній Аллах, якому ви поклонялися протягом всього благородного місяця Рамадан, це той же Всевишній Аллах, якому необхідно поклонятися протягом решти місяців року. Ми закликаємо вас, о мусульмани,  іще більше наблизитися до Всевишнього Аллаха після проведення цього благородного місяця в поклонінні та покорі Великому Аллаху. Закликаємо вас зрозуміти, що Всевишній Аллах послав до вас таку релігію, з якої виходить повноцінна система,  яка відповідаю усім життєвим потребам. Вона підносить вас, і здатна зробити вас кращою спільнотою, виведеної із людей. Ті визначні події, які відбуваються навколо ісламської Умми сьогодні, це передвісники, які несуть впевненість в тому, що нема визволення для мусульман ні в чому іншому як в поверненні до свого Господу, слідування шляху Його пророка (с.а.в) та піднесенні релігії Ісламу (яку вибрав для них Аллах и удовольнився нею) на своє належне місце.

Так, дійсно, і в цьому нема сумніву, що ісламська Умма має достатній потенціал та силу, щоб змінити порочну реальність, в якій вона застрягла. Як ні, коли Всевишній Аллах допомагає їй в цьому, бо вона прагне до Його довольства, прямуючи тим шляхом, який був позначений для неї Всевишнім. Ми прямуємо тим шляхом, якому нас зобов’язав Аллах, і намагаємось серйозно і за допомогою Аллаха донести та роз’яснити цю відповідальність Уммі в ясному як день виді, щоб вона також пішла цим шляхом.

Дорогі брати!

Всевишній Аллах, який зобов’язав нас поклонятися Йому і покорятися протягом благородного місяцю Рамадан, на вимогу якого ви відповіли, також і зобов’язав вас вести діяльність над встановленням держави праведного Халіфату. Він наклав на нас обов’язок працювати разом з вашими братами, які щиро ведуть серйозну діяльність в цьому напрямку, щоб Аллах допоміг вам, і ви могли керувати тим, що ниспослав Аллах. Тому дайте відповідь заклику вашого Господа і почніть дотримуватись того, до чого Він вас зобов’язав. Знайте, що Всевишній Аллах створив для вас два види життя; це життя прожити у гідності та величі, у затінку ісламської акиди і його системи, та життя наступне у вічності, в чудовому Раю, під крилом Всевишнього Аллаха та Його милості. Не нехтуйте цими обома благородними способами життя, які ствердив для вас Аллах. Зверніться до вашого Господа, щоб Він підтримав вас,  дам вам велич та перемогу.

Наприкінці,  ми знов бажали би звернутись зі словами привітання до усіх мусульман з приводу приходу свята Ід аль-Фітр. Ми прохаємо Аллаха, Господа світів, щоб це благородне свято стало засобом для набуття спільного блага, яке торкнулося би усієї ісламської Умми,  і замість цього свята наступне свято «Ід аль-Адха  Мубарак» (свято жертвоприношення) святкувався би у затінку держави праведного Халіфату. Бо це для Аллаха легко.

Ва ас-Саляму алейкум ва рахматуллахи ва баракятуху.


Хізб ут-Тахрір Туреччина
01 Шавваль 1431 рік хіджри
10/09/2010р.

Головне меню