Тиранією не досягти бажаного спокою. Виступіть проти Хізб ут-Тахрір з ідеєю, якщо ви на це здатні

Туреччина
Друкарня
6 грудня 2013 р. у 14-му кримінальному суді Стамбулу, у якому проходить розгляд кримінальної справи про Хізб ут-Тахрір, було винесено вирок. У відношенні 8 членів Хізбу, що мешкають у Бурсі, було винесено вирок про позбавлення волі на загалом 67,5 років.
Суат Чобан отримав 15 років, Нуреттін Гёксугюзель, Ніхат Куртаран, Сердар Йилмаз, Ісмаїл Озджан, Месут Шахін, Ібрахім Эр і Мехмет Сена Арат отримали кожний по 7,5 (усього: 67,5 років позбавлення волі).

Нехай правителі Туреччини і їх прогнилий суд знають про наступне: даний вирок є великим злочином, який викликає гнів Аллаха, Посланця ﷺ і віруючих. Подібні вироки, що виносяться у відношенні членів Хізб ут-Тахрір, досі не змогли зломити їх, так само як і не зможуть зломити їх у майбутньому. Переслідування Хізб ут-Тахрір в Туреччині йде з 1967р. За час правління партії Справедливості і Розвитку (ПСР) було винесено вироків загалом на 1688 років позбавлення волі. Окрім цього в судах розглядаються кримінальні справи проти членів Хізб ут-Тахрір з вимогою позбавити їх волі загалом на 927 років.

Але що зробили брати з Хізб ут-Тахрір такого, що є потреба виносити подібні суворі вироки? Хіба вони вчинили щось образливе для мусульман чи зазіхнули на їх інтереси? Що, окрім блага ви чули від ісламської партії Хізб ут-Тахрір? За який злочин ця щира молодь,  яка закликає  разом з Хізб ут-Тахрір до приведення Ісламу у владу в державі, суспільстві і житті, отримує подібне суворе покарання? Це і є відповідь вашого законодавства на заклик до Ісламу? Що заслуговують, окрім гніву Аллаха, Всемогутнього і Всесильного ті, хто вважає, що щирі мусульмани гідні подібного покарання?

وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَار
«Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він лиш дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди». (14:42).

Ви стали переслідувати членів Хізбу лише за те, що вони вірували у Всемогутнього, Достохвального Аллаха (Святий Він і Великий) Але вам стало мало цього і ви почали кидати їх у в'язниці, а після засуджувати на тривалі терміни. Знайте, Хізб ут-Тахрір це ісламська партія, і не є партією однієї людини, як партія ПСР. Навпаки, Хізб — ідеологічна ісламська партія, на яку не чинять впливу пригноблення і затримання, і сила якої виходить з ісламського ідейного керівництва. Тому, якщо ви здатні, то виступіть проти Хізб ут-Тахрір своїми ідеями і поглядами. Якщо ж ви не здатні на це, то погляньте на ваших попередників і знайте, що тиранією не досягти бажаного спокою. Жоден з них не зміг утримати в руках прогнилу систему. Хіба ви не візьмете з цього урок і не поміркуєте?

Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Аллах дає тирану відстрочку. Але коли він схопить його, то після вже не залишить»


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір вілаят Туреччина
No: TR–BA–2013–MB–TR–027
07 Сафар 1435
10/12/2013