У той день ворогами стануть усі люблячі друзі, окрім богобоязливих

Туреччина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

17 грудня 2013 р. була проведена спецоперація, у результаті якої було затримано 89 осіб.

Серед звинувачених у зловживанні повноваженнями та хабарництві турецьких політиків та бізнесменів опинились діти міністрів внутрішніх справ, економіки, оточуючого середовища та градобудівництва, голова муніципалітету Фатіх, його заступник, директор Державного банку та багато інших людей, які працюють у громадському секторі. Після допитів 65 осіб було відпущено, у той час як 24 особи були заарештовані по звинуваченню у хабарництві та зловживанні.  

Прем’єр-міністр Ердоган протягом 11 років обманював цей народ постійними заявами про те, що буде боротися з хабарництвом та зловживанням владою з тими, хто без права замахується на гроші суспільства. Він також твердив про те, що ті, хто беруть та дають хабарі, будуть притягнуті до відповідальності. Ці правителі, чудово розуміючи, що основою капіталістичної системи є експлуатація та отримання прибутку забороненим шляхом, намагались представити себе  народу безгрішними, чистими державними чиновниками, приховуючи своє брудне обличчя. Прагнучи встановити панування американської політики над Туреччиною та зберегти її владу, вони уклали штучні угоди з Нур джемаатом та різноманітними організаціями. Будучи відданими США, Партія Справедливості та Розвитку  (ПСР) та Нур джемаат вдалися до збування у мусульманських містах таких понять як «об’єднання культур» , «діалог релігій» та «поміркований Іслам». Вони без відпочинку, позбавившись сну, вдень та вночі, працювали над тим, щоб приспати мусульман цими псведоісламськими ідеями. Сьогодні ПСР, так само як і Нур джемаат, розплачуються за цю брудну угоду, укладену з США.     

Звинувачення правителів (та їх синів) із ПСР у хабарництві та зловживанні владою, у той час як ця партія у силу ісламської зовнішності своїх членів у Туреччині позиціонується як ісламська, призвело до того, що ці звинувачення у розумінні турецького народу стали асоціюватися з мусульманами у цілому. Таким чином, ці правителі спаплюжили статус ісламської особистості. Замість того, щоб виконувати обов’язок  наказування схваленого та заборони засуджуваного, що є діяльністю ісламського згуртування, вони схилились виключно до отримання мирських благ, почавши гонитву за отриманням прибутку та боротьбі за розподілення дивідендів у межах капіталістичної системи.       

О, правителі!

А також ті, хто стверджують, що пожертвували собою заради Аллаха!

Чому ви не впадали у подібну ярість стосовно кяфірів та тиранів, коли ріками текла кров мусульман в Іраку, Афганістані, Палестині та Сирії? Чому ви не стали скаржитись Аллаху на продажних та тиранічних правителів, які шкодять мусульманам? Чому ви не обрушили подібні прокляття на американських кяфірів, які є ворогами мусульман? Хіба треба було піднімати свої руки з подібною мольбою до Аллаха? Чому ви не підняли свої руки до небес з мольбою про те, щоб до мусульман прийшла допомога від Аллаха? Чому ви розділили між горем та проблемами мусульман та своїми власними проблемами та горем? Чому ви не закликали мусульман буди єдиними у протистоянні кяфірам?

О ви правителі!

Чому ви спаплюжили нерушимі, несокрушимі почуття мусульманського братерства та дружби? Чому ви влаштували єдність на прибутку, яка є прогнилим зв’язком? Ви проявили старання, щоб зберегти свою владу та крісла підлеглих вам міністрів. Чому ж ви не проявляли подібні старання, щоб втілити Іслам та ниспослані Аллахом для усіх рабів закони шаріату? Адже саме в Ісламі – велич та пошана для людства! А у ветхій капіталістичній демократичній системі тагуту є лише приниження.


الْأَخِلَّاءُ يَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلَّا الْمُتَّقِينَ

«У той день ворогами стануть усі люблячі друзі, окрім богобоязливих» (43:67).


Інформацій ний офіс у вілаяті Туреччина
No: TR–BA–2013–MB–TR–028
20 Сафар 1435 р.х.
23/12/2013

Головне меню