Делегація Хізб ут-Тахрір у Туреччині вирушила до посольства Росії

Туреччина
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір у Туреччині вирушила до посольства Росії з метою засудження переслідувань проти мусульман Татарстану

К кінцю січня у Татарстані, що має пряме відношення до Росії, спостерігався ріст переслідування та арештів десятка мусульман. Заарештовані та піддані  тортурам мусульмани були поміщені у в'язниці  Чистополя та Нижньокамська.  Російські служби безпеки застосовували жорстокі та протиправні дії по усій країні стосовно мусульман, особливо молоді Хізб ут-Тахрір.

З цієї причини, делегація від Хізб ут-Тахрір у Туреччині скерувалась до посольства Росії у Туреччині з вимогою переговорів по даному питанню, щоб підтримати своїх братів у Татарстані та виразити протест російському тирану. Проте вимоги були відхилені. Тоді повідомлення Хізб ут-Тахрір у Росії “Спецслужби у Татарстані продовжують тортури мусульман” було передано владі на російській, арабській, англійській та турецькій мовах, де сказано:   

“Прихід до влади мусульман на платформі кращої системи правління дуже швидко надасть уроку історії багатьом нечестивцям, які заперечують істину.

Саме так! Ісламу протистоять беззаконники та нечестивці, які порушують навіть проголошені  для себе закони. Сутність тиранів відома: маючи у руках брехню, вони безсильні протистояти ясним думкам із Ісламу, який близький усілякому зі здоровим глуздом, і руському, і арабу. Адже цей світ створений Творцем Єдиним, Який послав прямий шлях через свого Пророка Мухаммада, нехай благословить його Аллах та привітає.

А хто стверджує ці істини лише словом, того влада Росії розстрілює, називає екстремістом та вбивцею, саджає у в'язниці, катує самого та беснується над його доньками.

Віримо, що кожний крок ревного за Іслам, кожний подих понівечених мусульман допомагає релігії Аллаха. І допомога Царя світів близька!

О, Милостивий Аллах, обрадуй Умму своєю виконаною обіцянкою”.

Ми проклинаємо російську владу за її безправні методи і нагадуємо, що їм доведеться відповідати за свої безчинства стосовно мусульман перед Праведним Халіфатом, який буде встановлений з волі Аллаха.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Туреччина
No: TR–BA–2014–MB–TR–003
П'ятниця, 14 Рабі ас-сані 1435 г.х.
14/02/2014

Головне меню