Шановні мусульмани Сирії!

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Не відповідайте планам Ліги арабських держав, бо це є можливістю для режиму пролити у великій кількості вашу кров. Дайте відповідь Аллаху у створенні обіцяного праведного Халіфату, який повинен бути встановлений руками ваших воїнів та стараннями ваших синів.

Сьогодні о понеділка 19/12/2011 року, заступник голови МЗС Сирії Фейсал Мікдад підписав «протокол» з представниками Ліги арабських держав (ЛАД), і того ж дня сирійський  режим проливає кров більш ніж ста ні у чому не повинних осіб лише за те, що вони казали слово істини в обличчя деспотичного режиму! У сирійського режиму, що розпадається на шматки, відмінно виходить вивертатися та маневрувати , до того ж є багатий досвід. Він грав та продовжує грати у свою гру, щоб виграти час та найбільшу кількість людей потопити у крові!

З кожним дивним проектом ЛАД сирійський режим наживається на крові людей, розташовуючи свої сили безпеки та перевертнів у погонах у різноманітних куточках Сирії, на вулицях, у містах і селах, вони роблять із цих місць поле бою. Ворогом для них стали звичайні люди, зброєю яких стало слово істини. У той час як режим забув або прикидається, що не пам’ятає, що справжнім полем бою повинні бути Голанські височини, які окупував сіоніст, продовжуючи там існувати у злагоді та безпеці більш ніж сорок років!

Шановні мусульмани Сирії, аль-Мурабіти Шаму – серця майбутнього ісламського Халіфату, з дозволу Аллаха:

Настав час зрозуміти вам, що являє собою ця Ліга арабських держав, яка виникла зусиллями міністра закордонних справ Англії «Ентоні Ідена». Потім ця структура підпала під американський вплив, продовжуючи залишатись під ним до цього часу, ЛАД являє собою лише інструмент у руках окупантів, виконуючи усе, що від нього вимагає західний світ щодо надання допомоги з метою отримання господарювання над мусульманськими  країнами та їх багатствами. Настав час зрозуміти вам та поставити на цьому крапку, що нема блага у тій зміні, за якою може стояти Захід, тому як зовні це виглядає як милість, а всередині-муки. Саме цей невірний та жадібний капіталістичний Захід у першу чергу несе відповідальність за усі страждання мусульман. Правителі Сирії, яких ви хочете позбутися та правителі арабських країн, яких ви хочете зробити посередниками, являють собою одну особу – агентуру цього проклятого Заходу. Те, що ви просите допомоги у ЛАД, рівносильне потраплянню із вогню до полум’я. Вираження неможливості досягнути змін, не звернувшись до Заходу, є брехнею та порожніми словами, так не повторюйте ж їх. Ми у Хізб-ут-Тахрір застерігаємо вас. Так само як ви повірили ЛАД, а вони зрадили вас, що ви після цього проголошували «ЛАД підставляє нас під кулі», так само буде, якщо ви повірите міжнародним організаціям, таким як Рада Безпеки, яка не просто вас зрадить, а більше того, Захід, використовуючи її у своїх махінаціях, поховає усі ваші прагнення та сподівання. Він примусить вас загубити усю надію, та приведе до влади новоявлених правителів, від чого ви будете бачити тільки змови проти вас, та призначення правителем над вами подібного до Башара! Намагайтесь досягнути ж змін власними руками, з метою встановлення праведного правителя, якого ви самі бажаєте бачити.

Шановні стійкі та терплячі мусульмани Сирії, місця блага та перемоги, із дозволу Аллаха:

Ми у Хізб-ут-Тахрір бажаємо знов нагадати вам, що будь-яка зміна, за якою не будуть стояти самі ж мусульмани, ніколи не буде знаходитися в інтересах мусульман. Переслідуйте благо та чекайте його лише від тих, хто є його прибічником. Не покладайтеся на проекти ЛАД, Ради Безпеки, усе це причини захворювання, а не ліки. Наприклад, ЛАД був заснований з метою збереження розбрату держав, що утворилися на території арабських країн, та неможливості їх об’єднання. СБ – ідеєю його виникнення, коли він тільки виник, було нанесення удару по Ісламській державі, яка існувала на той період, і як ми бачимо вже сьогодні має місце те, заради чого він був оснований.

Ми у Хізб-ут-Тахрір хочемо знову вам  нагадати, що досягнення змін можливе тільки заради Аллаха, і разом з Аллахом, керуючись методом Посланця Аллаха ﷺ. Переслідувати даний метод сьогодні стало неважко, відкрилися можливості у Сирії, чого до цього  не було. Перед даним закликом нічого, окрім єдиного мізерного ускладнення більше не стоїть, і якщо його подолати, з’явиться той, хто поведе до перемоги. Воно полягає у тому, щоб сильні офіцери прокинулися заради Аллаха, щоб скинути цей злочинний режим, та замість нього встановити обіцяне праведне правління з дозволу Всевишнього Аллаха. У цьому є благо для усіх, як мусульман, так і не мусульман в усьому світі, що не буде важким для Аллаха.

وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ  وَنُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الْأَرْضِ وَنُرِيَ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُم مَّا كَانُوا يَحْذَرُونَ

 «Ми побажали надати милість тим, хто був принижений на землі, зробити їх керуючими та намісниками, дарувати їм владу на землі та показати Фараону, Хаману та їх воїнам те, чого вони страхалися»(28:5,6).

Хізб ут-Тахрір Сирія
23 Мухаррам 1433  р.х.        
19.12.2011

Головне меню