Хiзб ут-Тахрiр Сирiя (22.08.2011)

Сирія
Друкарня

وَمَن كَانَ فِي هَٰذِهِ أَعْمَىٰ فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَىٰ وَأَضَلُّ سَبِيلًا

«А хто сліпий у цьому світі, той буде також сліпий в Останньому житті і стане тим, хто  іще більше заблукав» (17:72).

У своєму інтерв’ю офіційному сірійському телебаченню Башар Асад знову показав усім, наскільки він сліпий та в омані. Він не вийшов до нас як голова держави, країна якого страждає від жорстоких атак з боку Заходу, як він про це сам каже. Більше того, завжди показуючи свою обізнаність, цього разу він хоче показатися повним невігласом.


قل للطبيب تخطفته يدُ العمى                         يا جاهل الأدواءِ من أعماكَ
Скажи лікарю, який став сліпим              О, неук ліків, хто ж осліпив тебе

Башар, що отримав президентське крісло спадково від свого батька, сліпий у трьох речах:

По-перше: того дня, коли він отримав крісло президента, він не побачив того, що у цьому народі є чоловіки. Того дня, коли уся Сирія, від старого до малого, виразила свою незгоду з продовженням пригноблення та насилля, він не побачив, що серед них є справжні чоловіки. Більше того, він скерував  проти них свої злочинні угруповання, що називаються «апарат держбезпеки», вбиваючи тисячі людей, і арештовуючи десятки тисяч. У цю бійню він увів і сирійське військо, жорстоко поводячись із тими, хто виразив незгоду іти та вбивати свій же народ. Він заявив, що веде війну зі злочинцями, що заволоділи зброєю та вбивають мирних жителів. Але ані Башар, ані його приспішники, не зможуть зупинити онуків Халіда ібн Валіда, які поклялися, що не повернуться, доки не паде режим. Вигуки «Аллаху Акбар», «Ля іляха ілляллах» були гаслами кожної п’ятниці, кожного дня, кожної молитви. Вони дуже зрозуміло заявляють: «ми не поклонимося ані перед ким, окрім Аллаха». Невже серед його приспішників немає того, хто доніс би до нього це або переклав те, що кажуть люди?

أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَىٰ عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَىٰ سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَىٰ بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّهِ ۚ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ

«Чи бачив ти того, хто обожествив свої бажання? Аллах увів його в оману на підґрунті знання, закрив його слух та серце та кинув на його очі простирадло. Хто ж наставить його на прямий шлях, окрім Аллаха? Невже ви не пригадаєте повчання? (45:23). 

По-друге: невже не бачив Башар, що сталося з його  «колегами» Зейн Абедіном, Мубараком, Каддафі, і що чекає Саліха. Невже не бачить він того, як Захід (Америка та Європа) аніскільки не рахуються зі своїми маріонетками, термін яких підійшов до кінця, і вони не у змозі далі захищати інтереси своїх панів і вірно слугувати їм. Подивіться, як відповідає Асад тим, хто закликає його піти у відставку, роблячи при цьому вигляд, нібито вигуки мільйонів стосуються не його, тому що він «президент, якого обрав народ». Ми кажемо тобі, від імені народу, який не звик погано казати про мертвих, але кожен день він проклинає твого батька та тебе самого, закликає до твого усунення та негайного суду. Народ Сирії став не інакше, як заручником твого режиму. Режиму, який є вихованцем Америки, саме вона призначила тебе президентом після твого батька, надавала усю можливу допомогу, так як це було з твоїм батьком. Зараз же тобі була дана відстрочка, яка триває більше ніж 5 місяців, для того, щоб покінчити з народом, що повстав, та зберегти свій режим, який до смаку євреям.

По-третє: у своєму інтерв’ю, президент казав про повернення стабільності, оздоровленні економіки. Але усе це не інакше, як брехня. Що стосується його стабільності, то спецслужби удень та вночі прочісують міста, сіючи страх та смерть. Про яку стабільність може йти мова, коли поранені зникають з лікарень, діти та жінки катуються у самий найжорстокіший спосіб? Якщо  ж він має на увазі військовий та поліцейський контроль над містами, де площі зайняті бронетехнікою та  танками, а на кожному куті військові, то він явно зазнав поразки.

Що стосується економіки, то автомобільні черги за паливом дадуть відповідь самі за себе. Економічне життя країни повністю стоїть, що говорить про те, що економічне оздоровлення, подібно до його реформ « перекинути з ніг на голову». Його розуміння оздоровлення економіки - це продовження попрання людей заради шматку хлібу, пенсії робітникам і тому подібне, сподіваючись, що він тим самим веде людей до спокою та припинення повстання. Але яким же далеким є те, про що він мріє. Люди не вийшли заради шматка хліба, ними рухає бажання повернути втрачену гідність, скинувши тебе геть.

Президенте! Показалося світло, прибравши темряву ночі. Ти брехав, перейшов усі межі, і близький твій кінець. Ми поспішаємо потішити тебе, що вже близько той день, коли ти будеш бажати мати долю Зейн Абідіна. Ця Умма відмовилася від приниження, та поклялася усунути тебе та твій режим.

Мусульмани Сирії! Скільки брехав вам цей режим. Ви викривали його після кожного виступу, після кожного сказаного ним слова. Сьогодні ж ми бажаємо, щоб ви знову гідно відповіли на кинутий вам виклик, який би примусив забути йому, та тих, хто веде його намовляння шайтану. Проголосіть те, про що каже ХТ. Істинна зміна у Сирії можлива тільки при усуненні тирана Башара та його системи, визволення Шаму від усіх агресорів, встановлення Халіфату за методом Пророку.  Тільки за допомогою ісламської держави відродиться Умма, до неї повернеться велич, та гідне життя. Так послідуйте ж методу вашого Господа, який буде задоволений вами, надасть вам допомогу та зміцнить вас.

Офіцери та солдати! Невже не прийшов час зупинити тирана та оголосити кінець його злочинам. Невже не прийшов час зрозуміти, що ваша мовчанка відносно дій Асада, використання вас для збереження за собою крісла, утримування вас від визволення Голландських височин, викликає гнів Аллаха. ХТ закликає вас встановити правління Аллаха на землі, шляхом встановлення праведного халіфату, за методом Пророка.
Всевишній сказав:

وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

 « Тому, хто сподівається на Аллаха, достатньо Його. Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі»  (65:3).  


Хізб ут-Тахрір                                    
Сирія
22 Рамадану 1432 р.х.    
22.08.2011

Головне меню