Мусульмани у Сирії об’явили, що вона заради Аллаха … і немає місця для західної демократії у їх революції

Сирія
Друкарня

Мусульмани у Сирії слідкували за словами президента Єгипту Мохамеда Мурсі, які він промовив на конференції країн (не) приєднання, яка відбулася у Тегерані, де він об’явив про «моральне зобов’язання», яке підштовхнуло його до солідарності з революцією Сирії.

І виразився щодо «повної підтримки» революції, потім він на тому ж тоні, яким промовляє Америка, закликав до об’єднання опозиції у Сирії для того, щоб побудувати нову Сирію, бажаючи їй мирного переходу до «демократичної системи правління». Він високо оцінив ініціатив Єгипту на конференції у Мецці, як він назвав її «для виходу з цього випробування». А потім сказав: «воістину, кров, що проливається у Сирії лежить на нашій відповідальності», і що він «не зупиниться, доки не проявить активне втручання».   

 

Ми у Сирії дивуємось президентом такої ісламської країни, як Єгипет, землі героїзму, він є верховним головнокомандуючим війська, яке захищало ісламську Умму та відбивала рештки хрестоносців протягом усієї історії. Країни Шаму від Дамаска до Тріполі та Єрусалиму свідчать щодо цієї армії, яка була у затишку Ісламської держави протягом усієї історії, про героїчні вчинки та заступництво за Іслам та мусульман. Ми дивуємось цим президентом та його такою позицією: мирний перехід та спостереження з боку за тим, як проливається кров, потім заклик до демократичного правління, тобто американський погляд на кров, яка проливається руками тирана Башара та його оточенням. Краще було, якщо б президент Єгипту об’явив з президіуму саміту країн (не) приєднання, мобілізувати армію Єгипту на допомогу мусульманам у Сирії замість того, щоб жаліти та оплакувати кров, яка проливається на землі Шаму, кажучи про моральний обов’язок. А перш за усе було б краще для нього утриматися від простягання руки допомоги злочинцю Ахмаді Неджаду, який постачає для злочинного тиранічного режиму у Сирії усі необхідні інструменти для вбивства та тортур мусульман. І взагалі, він повинен був вимагати вигнання сирійської делегації перед входом у зал та не чекати, доки делегація привидів покинула зал на знак протесту!   

Ми з усією ясністю заявляємо, щодо демократичної країни, про яку каже президент Мурсі у своєму виступі, і яку хотів приклеїти до нас та до нашої революції, беручи приклад з запродажних арабських супутникових ТВ, які не припиняють брехливо приписувати до нас огидну демократію та ненависну громадянську країну, щоб задовольнити Захід, наступне: Ця країна не буде мати рішення у Шамі, з дозволу Аллаха, бо у благословенному Шамі не повинно бути жодної країни, окрім країни праведного Халіфату на основі метода Пророка (с.а.в.) та його  халіфів Абу Бакра, Омара, Османа та Алі, нехай благословить їх усіх Аллах. Мурсі згадав у своїй промові щодо них, але не для того, щоб взяти з них приклад, з їх унікальної держави, держави Халіфат за методом пророцтва, а ми, на відміну від Мурсі, повні рішучості побудувати цю державу у Шамі, де буде перемога, за допомогою Аллаха. Так, у Шамі не повинно бути ніякого іншого правління, окрім тим, що ниспослав Аллах, у відповідь на слова Всевишнього Аллаха:

فَلا وَرَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجًا مِمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

 «Але ні, клянуся твоїм Господом! Вони не увірують доти, доки не оберуть тебе суддею у всьому тому, що заплутано поміж ними, не облишать відчувати у душі збентеження від твого рішення і не підкоряться повністю» (4:65). 

І на слова Пророка, нехай благословить його Аллах та його родину: «Оплот Халіфату у Шамі».
 
Ми кажемо про це і хочемо цим підкреслити, що ми відкидаємо поступовість у правлінні, тому що це означає змішування Ісламу з невір’ям, істини з брехнею, під назвою поступовість. Поступовість – це деградація, це скочування в обійми до Заходу та невірних, які ніколи не погодяться, щоб Іслам зміцнів та піднявся на ноги. Ми ж з нетерпінням чекаємо та прагнемо до держави Халіфат, яка об’єднає у собі не лише Єгипет та Сирію під стягом Пророка (с.а.в.), але і решту ісламських земель, де колись розвівався стяг Посланця Аллаха (с.а.в.). Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Ця справа неодмінно досягне горизонту ночі та дня. Аллах не залишить жодного дому осілого або кочового не інакше, як внесе цю релігію зі славою славного або з приниженням жалюгідного. Славою Аллах возвеличить Іслам, а приниженням принизить невір’я».  (передав Ахмад).
 
Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаціонный офис
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-51-18-024
П’ятниця, 13 Шавваль 1433 р.х.
31/08/2012

 

Головне меню