Америка, визначивши червону межу, переслідує мету захист своїх інтересів та збереження «Ізраїльської» присутності

Сирія
Друкарня

Її не цікавить невинна кров сирійського народу, яка постійно проливається

Представник держдепу США Райан Клеха 23.08.2012 року заявив, що насилля в Сирії, яка не припиняється, зміцнює позиції джихадиських груп, що підвищує хвилювання серед міжнародної спільноти. Він звернув увагу на те, що майбутнє Сирії повинен вирішувати народ, а не якась стороння сила, подібна до цих угруповань. В інтерв’ю інформаційному агентству Райан Клеха спростував факт того, що Обама почав схилятися до військового варіанту рішення сирійської кризи, після того, як він попередив асадовський режим про недопущення застосування хімічної зброї, у тому числі він додав: «Ми запустили процес розгляду планів на цьому етапі, але поки ще ми не прийняли жодного визначеного рішення». Газета «Лос-Анжелес таймс» передає від офіційних американських осіб, що міністерство оборони «Пентагон» підготувало надзвичайний план для відправки спеціальних сил до Сирії у випадку рішення Білого Дому захистити склади хімічної зброї. Видавництво повідомляє, що у даний час супутники та розвідувальні літаки частково контролюють дані склади. Поряд із цим Барак Обама підтвердив, що застосування сирійським режимом хімічної зброї стане червоною межею, коли Америка не буде мовчати.

 

Такого роду офіційна заява викриває жалюгідну позицію США відносно того, що відбувається в Сирії, адже вона усвідомила ісламський характер революції у Шамі та виразила свою стурбованість цим, як і стурбованість усієї міжнародної спільноти. У свою чергу мусульмани повинні зрозуміти реальність американської позиції, що вона вороже налаштована проти Ісламу, отже, вони також повинні її сприймати за ворога та протистояти їй тим, чого вона боїться, а не відмовлятися від цього. Мусульмани повинні перешкоджати будь-якій політичній стороні, коли остання вдається до американської підтримки у рішенні будь-якого питання, або намагається поставити Америку у якості посередника, а в іншому разі усі ці сторони є співучасниками у ворожості проти мусульман…

Також позиція Америки викривається на тлі її заяв, які спростовують її намір до сьогоднішнього дня проводити  будь-які військові операції проти Башара, тому що він є маріонеткою. Усе, чого прагне Америка, виражене у мирному політичному переході влади, де відбудеться заміна одного маріонеткового правителя на іншого, такого ж самого, а також знайти безпечний вихід із ситуації для злочинця Башара, як вона йому і обіцяла, тому що усі злочини, які він коїть проти невинних мусульман є частиною американського плану з приведення нового агента до влади… Американська позиція викривається на тлі пролиття невинної крові мусульман у Сирії, тих руйнувань, що мають місце там, того що коїть злочинець Башар, застосовуючи військові літаки при атаках на громадянське мирне населення, обстріли житлових кварталів артилерійськими снарядами та важкими ракетами, вбивство жінок, дітей та старих. Усе це нічого не значить для Америки, для неї це не становить червону межу, навпаки, у цьому відношенні вона надає зелене світло своєму агенту злочинцю Башару тому як, усе що він чинить, входить до американського плану з приведення до влади альтернативного варіанту Башару, нового агента. Насправді те, що може становити загрозу і бути  червоною межею для Америки, це лише те, що несе загрозу для існування «Ізраїлю» або зачіпає її інтереси та вплив у цьому регіоні. Тим  чинником, який загрожує її впливу та інтересам є прихід політичного Ісламу до влади. Адже істину сказав Всевишній Аллах:

عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ

 «Ненависть вже виявилася у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть» (3:118).

Потім, слова американського представника: «Майбутнє Сирії повинно визначатися самим народом» є словами істини, у які вкладаються їм самим та його хазяями хибне значення. Йому та його хазяям ми хочемо сказати наступне: «Так, майбутнє Сирії  народ вже вирішив, і поставили у цьому питанні крапку, і тут не може бути місця для Америки, як і для інших невірних капіталістичних держав. З дозволу Всемогучого Аллаха рішення буде належати лише одному Всевишньому і в Сирії з дозволу Аллаха встановиться Халіфат за методом пророкування, тоді Америка та їй подібні вороги мусульман дізнаються, що означає покласти кінець їх підступам та покінчити з їх паразитуючою культурою».  

Шановні щирі мусульмани революціонери в Шамі: нехай не вплине на вас це тріскотня навколо подібних заяв, вони нікого не в змозі налякати, навпаки те, що знаходиться у ваших руках, саме це лякає ваших ворогів. Всевишній Аллах надав вам допомогу, вселивши страх у їх серця, він надав вам допомогу воїнами, яких ви не бачили. Ви будете переможцями з дозволу Аллаха. Весь той час, що ви знаходились з Аллахом та ваша стійкість – це перші краплі дощу, який починає спускатися над благородними землями Шаму, щоб виростити добре дерево Ісламу. Згадайте слова Всевишнього Аллаха:

لَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ

 «Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх». Але це лише збільшило їх віру, і вони сказали: «Нам достатньо Аллаха, і який чудовий цей Опікун та Охоронець!»» (3:173).

А також слова:

تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ

 «Не бійтеся їх, а бійтеся Мене, якщо ви є віруючими» (3:175).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Сирія
№ Ilam-SY-48/18/024
П’ятниця, 06 Шаваль 1433 р.х.
24.08.2012

Головне меню