Конференція «Женева -2»: американська ініціатива у підтримку Башара Асада.

Сирія
Друкарня

Участь у ній — зрада у відношенні до Аллаха, його релігії і мусульман!


Міністр іноземних справ РФ Сергій Лавров на спільній прес-конференції з його американським колегою Джоном Керрі, що відбулася 07.05.2013 заявив, що Росія і США домовилися про необхідність закликати сирійський уряд і опозицію знайти політичне рішення кризи. Лавров додав: “Ми також прийшли до згоди у необхідності проведення міжнародної конференції по Сирії у найближчий час.  Можливо, це відбудеться вже в кінці поточного місяця. Ця конференція стане продовженням женевської конференції, що відбулася у червні місяці минулого року ”. Голова Державного департаменту  США Джон Керрі на зустрічі з Володимиром Путіним сказав: “США упевнені, що у нас є важливі взаємні інтереси, що стосуються ситуації в Сирії і стабільності у регіоні. Нам не потрібні радикали, які приносять проблеми у регіоні або будь-якому іншому місці ”. “На конференції у Женеві спільно було прийнято комюніке, що дало загальні обриси по ситуації у Сирії, далі необхідно поглиблювати наші дії, а також з'ясувати, чи здатні ми прийти до спільного знаменника ”, продовжував Керрі.


Варто було даним заявам побачити світло, як у регіоні запанувала нова атмосфера майбутньої зрадницької конференції “Женева-2”. Пішки і маріонетки, зачувши нове віяння, взялися до роботи. Так , наприклад, Пан Гі Мун заявив: “Мирне рішення — це єдиний шлях рішення сирійської проблеми ”. ”Ми проголосимо про дату проведення у найближчий час ”,- сказав він про конференцію, при цьому зазначив, що «конференція «Женева-2» вселяє в нас надію».  Далі було заявлено, що зустріч міністрів країн “Друзів Сирії ” відбудеться в Аммані 22.05.2014, на якій також буде присутній Дж.Керрі. Дана зустріч відбудеться у межах підготування до очікуваної конференції. Також було проголошено, що відбудеться зустріч міністерської комісії по сирійському досьє 23.05.13 у резиденції ЛАД на рівні міністрів іноземних справ для прийняття єдиної позиції по майбутній женевській конференції.  При цьому, сирійська позиція заявила про те, що вона збереться у Стамбулі 23.5.2013 для прийняття єдиної позиції по участі у майбутній конференції, а також для виборів нового керівництва союзу, і обговорення низки питань по тимчасовому уряду опозиції.


Не викликає сумнівів, що конференція “Женева-2” повністю сконструйована і  втілюється в життя американською адміністрацією. Дана конференція, за задумом організаторів, повинна стати продовженням минулої конференції “Женева -1”, зокрема пункту, що говорить про утворення Тимчасового Урядового Комітету, який би у світлі домовленостей із процесу передачі влади, мав би усі важелі виконавчої влади і складався зі членів сьогоднішнього уряду, опозиції та інших груп. Варто зазначити, що майбутня женевська конференція буде мати особливе значення, оскільки вона відбудеться на тлі закликів до Америки з боку міжнародної спільноти втрутитися у сирійський конфлікт, а також звинувачень Обами у повільності і небажання втручатися в конфлікт, як це сталося в Іраку. Тут можливі хибні уявлення про те, що женевська конференція становить собою цінну можливість рішення конфлікту. Варто зазначити, що американське керівництво вже по вуха загрузло у сирійському конфлікті. Необхідно вимагати від неї залишити Сирію і не втручатися у її справи, оскільки сьогодні саме Америка є головним режисером того, що творить її маріонетка Башар Асад.

Саме Америка захищає його від міжнародного суду за усі вчинені ним жахливі і нелюдяні злочини. Америка докладає усі зусилля для того, щоб сирійський режим і надалі залишався маріонетковим, використовуючи при цьому усі важелі від ООН до ЛАД і проамериканських державних діячів інших держав. Навіть Китай і Росія, що підтримують Сирію, працюють в інтересах Америки. Поточні події кажуть про наявність координованих дій по недопущенню озброєння революціонерів, нібито через побоювання того, що зброя може потрапити до рук радикальних ісламістів, у той час як Башару відкриваються усі двері для проведення терору у відношенні до громадян, що закликано схилити сирійський народ до будь-якого рішення конфлікту, запропонованого Америкою. Варто зазначити, що дати проведення конференції, раніше озвучені Лавровим на кінець травню, було пересунуто на червень, без уточнення дню. Тим самим Башару дають можливість повністю взяти під контроль місто Кусейр, раніше зайняте повстанцями. Зроблено це з метою зміцнення позиції Башара у час переговорів на женевській конференції знову ж таки на користь Америки і її проекту з урегулювання конфлікту.


Мусульмани Сирії! Терпіть же, і будьте правдиві! Міжнародна змова проти вас досягла своєї апогеї. І женевська конференція лиш одна з ланок всесвітньої змови проти сирійського народу. Основною метою, якою ставить перед собою Америка з допомогою даної конференції - це консолідація міжнародних сил для забезпечення безпечної передачі влади новій, але підконтрольній їй же силі. При цьому вони збираються дати можливість її вірному слузі Башару  уникнути усілякої кримінальної відповідальності, а також розв'язати війну проти “терористичних ” і “радикальних ” озброєних груп, що ставлять для тебе метою докорінного змінення ситуації шляхом становлення Праведного Халіфату. Про це адміністрація США трубить повсюдно. Для здійснення даної мети буде проводитися робота по двом напрямам: політичному і військовому. У межах першого напряму планується привести політичну опозицію до виборів маріонеткового голови і його команди. Що стосується другого напряму, то тут усі сили буде кинуто на формування нової армії, закликаної захищати новий режим з усіма його силовими структурами. Першочерговою задачею останніх буде завдання удару по тих, хто працює над істинно ісламським проектом. При цьому будуть задіяні агенти і їх помічники у вільній сирійській армії і озброєних групах. Цілком обумовлено очікується підтримка урядових сил миротворницьким контингентом на зразок  ISAF у Афганістані.


Мусульмани Сирії! Терпіть же, і будьте правдиві!


Америка - це ворог номер один. Згідно з шаріатськими положеннями забороняється приймати від неї будь-яку допомогу. І тим паче приймати її у ролі судді для вирішення конфлікту, адже її інтереси йдуть врозріз із вашими. Америка ворог вам і вашій релігії. Подивіться, які злочини вона чинить у відношенні до мусульман в усьому світі: у Палестині, Іраку, Афганістані, сомалі і зараз у Сирії. Як США ставляться до нашої релігії, знімаючи огидні фільми про Пророка і спалюючи Коран. Саме вони назвали Іслам тероризмом, а усіх, хто закликає до встановлення Шаріату - радикалами. Співпрацювати з нею може лише той, хто зрадив релігію і свою Умму. Відстороніться ж від усіх тих, хто закликає вас до співробітництва з Америкою і проголосіть про їх зраду. І знайте, що найкоротший шлях той, яким іде ХТ, беручи приклад Пророка, мир йому. Це вимагає того, щоб володарі сили простягнули один одному руки для падіння режиму у межах налагоджених взаємних зусиль. Далі ж необхідно передати владу тим, від якого очікується правління на основі Шаріату Аллаха, і хто врятує їх від цієї ситуації, неприйнятної для мусульман і їх релігії.


وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (٤) بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

“І того дня зрадіють віруючі перемозі від Аллаха. Він дає перемогу кому побажає. Він Сильний, Милостивий ” (30:4,5).

 


Хізб ут-Тахрір                        12 Раджаб 1434 р.х.
Сирія                                    22/05/2013р.

Головне меню