Міжнародна спільнота на чолі з США для нанесення удару по Сирії з метою нав’язати проект Америки та зберегти Башара

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Міжнародна спільнота на чолі з США для нанесення удару по Сирії з метою нав’язати проект Америки та зберегти Башара, вдарити по ісламістам та запобігти приходу до влади ісламського проекту влади

Позиція США здивувала країни світу, Америка проголосила про рішення нанести військовий удар по сирійському режиму, після використання Башаром хімічної зброї проти громадянських осіб у Дамаску 21.08.2013. Після чого деякі із цих країн збіглись у підтримці, заявляючи про готовність приєднатися до міжнародної коаліції та направити військовий удар під головуванням Америки, у результаті чого змінився напрямок регіональних світових ЗМІ та розмова про це втручання стала головною обговорюваною темою дня. Обама описав хімічну атаку як «важливу подію, як викликає велике занепокоєння».

Потім було об’явлено, що Америка буде наносити удар по стратегічним цілям у Сирії, Обама виступив проти заклику до військового втручання у Сирії без дозволу ООН. Представник Білого дому повторив те, що вже казав президент, що це буде обмежена операція, без використання сухопутних сил на території Сирії. Міністр оборони США Хейгєл повідомив журналістам, що «Міністерство оборони відповідає за надання президенту варіантів дій при будь-яких сценаріях». Шеф Пентагону заявив , що 4 есмінці ВМС США у режимі очікування, щоб виконувати будь-які накази протягом декількох годин, по відношенню до Сирії».

Газета «Вашингтон пост» передає від військового начальника, що кожний есмінець озброєний  та несе біля 90 крилатих ракет із серії «Томагавк», а також у Середземному морі є американські підводні човни з крилатими ракетами, проте їх позиції та місця залишаються конфіденційними. З цього приводу було проведено закрите засідання командирів армій десяти країн в Аммані, щоб обговорити сценарій скерування військового удару. Також газета «Вашингтон пост» у номері, виданому 27/8, розкриває, що процес буде залежати «від трьох чинників: повний звіт розвідки, що оцінює ступінь участі уряду Сирії в атаці на минулому тижні, від консультацій з союзниками Конгресу, і від визначення виправдання для нападу згідно з міжнародним правом». І проголошена мета Америки, це нанести удар карного характеру, через використання Башаром хімічної зброї , тому що метою не є змінення режиму. Високопосадовий чиновник Держдепартаменту США сказав, що напад з використанням хімічної зброї, свідчить про необхідність «всеохоплюючого політичного врегулювання та тривалого миру», щоб покласти кінець кризі у Сирії.  

Перед цим натовпом міжнародних позицій, підтримуючих військовий удар, американських заяв та військових дій, а також активне віщання ЗМІ новин про цей удар, Росія різко драматично та принизливо здала свої позиції, це видно по об’яві Лаврова, який заявив, що Росія не вступить у війну за яку-небудь сторону, і об’явила про свій намір звільнити військово-морські бази у Тартусі, у випадку подальшого удару. Було евакуйовано більше 120 громадян Росії, і проголосила про жаль щодо того, що відміняється зустріч з американською стороною, яка повинна була пройти у Гаазі  28.08.2013, для того, щоб підготувати підґрунтя для другої Женевської конференції. Що ж стосується Ірану, то він почав пінитись, віддуваючись, загрожувати, але усе це спокійно не голосно. Згадується, що американський політичний відповідальний та зам. генсека ООН по політичним питанням, Джеффрі Фокс, відвідав Тегеран, що говорить про те, що існує сценарій та розподіл ролей.

Америка є єдиною впливовою стороною у Сирії, і її впливу там загрожує революція, і усе, що використала там Америка із політичних, кримінальних та жорстких трюків, щоб знищити революцію,усі ці трюки зазнали поразки, вона не змогла навіть забезпечити маріонеткового правителя як альтернативу Башару, не кажучи вже про його утворення. Зараз Америка сама взялась реалізовувати адський план, який анітрохи не менше злочинності Башара у знищенні людей. План хімічної атаки, який втілив Башар, використовується у якості виправдання для військового втручання.

Для того, щоб відкрити цим втручанням політичні двері у процесі Женева 2. Відомий сирійський опозиціонер в інтерв’ю газеті «Близький Схід» показав особливості угоди між опозицією та тими країнами-союзниками, і сказав, що «процес не буде ліквідувати (режим президента Сирії) Башара аль-Асада, але приведе його за стіл переговорів Женеви 2 виснаженим» і буде «наприкінці переговорів, результатом буде відсторонення сирійського президента». І навіть більше того, газета Близький Схід згадала, за даними джерел сирійської опозиції, що американська сторона попрохала у них «банк цілей», які можна використати при направленні удару, і що зустрічі будуть проводитись між американськими експертами і членами військової ради, для визначення майбутніх цілей для удару.  І ймовірно , що вони на зустрічі будуть розглядати також сценарії усунення ісламських бойовиків, володарів проекту по утворенню держави Халіфат у Сирії.

Тому очікується, що удар буде обмеженим, розрахованим, і метою удару будуть основні військові інфраструктури, щоб нова Сирія була мирною для (Ізраїлю), і приведе до втрати багатьох життів мусульман, як це відбулося у Лівії, як це відбувається в Афганістані, де вбивають натовпами у результаті бомбардувань американськими безпілотниками громадянських осіб під приводом удару лідерів аль-Каїди та Талібан. І потім Америка цим військовим пануванням буде нав’язувати  себе головним та основним блюстителем діалогу і буде нав’язувати на сторони, які вестимуть діалог, тобто опозиції та режиму, свій проект рішення, а потім відправить сильні міжнародні сили, які будуть співпрацювати з національною армією та атакувати будь-кого, хто порушує цей проект. Також нав’яже залишення спецслужб, якими Башар вбиває мусульман, тому що вони гарант Америки в утриманні нового уряду, потім буде утворювати міжнародні трибунали, щоб судити деяких із них, які прославились вбивством людей, щоб вселити людям і дати відчути, що вони справедливі, як це було у Косово…  
   
О, мусульмани у Сирії Шаму, та в інших мусульманських країнах: Америка – це голова зла у світі, вона найголовніший ворог мусульман, і у справжній час вона іде для скоєння масових вбивств у Сирії, де жертв буде не менше, аніж в Іраку та Афганістані, і ви побачите, як вона перехопить задачу масового вбивства стосовно мусульман у Башара і вона прийде з міжнародним мандатом, щоб вбивати, нав’язати світську конституцію та правителів-агентів над вами …  Але Америка сьогодні є найслабкішою у регіоні, і її вплив знаходиться під загрозою у регіоні, вона не змогла зі своїми агентами стабілізувати політичну ситуацію в Єгипті та у Сирії у своїх інтересах, у справжній час її спроби та досвіди з мусульманами виявились гіркими для неї. І у справжній час вона стверджує, що не хоче окупації Сирії, як це було в Іраку та Афганістані, проте вона хоче нав’язати свій політичний порядок денний з тим, щоб досягти своїх інтересів без окупації…

Америка любить проголошувати про відмову втручатись та воювати з ним, і вважати будь-якого, хто допомагає йому, зрадником своєї релігії та свого народу … Америка прийшла, щоб врятувати її інтереси та її агента Башара, який і досі розглядається нею як президент, і вона буде працювати, щоб забезпечити безпечний вихід для нього, його родини та його помічників … Воістину, Америка – це ворог ваш, так прийміть же її як ворога, а її агенти, які серед вас вивергають отруту, відкиньте їх, адже те, що спіткало вас та ваші родини із вбивств та різного роду тортур, голод, приниження та арешти … ніхто не тільки не відшкодує, окрім слова Аллаха на землі … Америка – це кровожерливий злочинець, який зібрав навколо себе подібних, і хоче об’єднати світ на чолі з нею у війні, проти вас та вашої релігії, і вона повторює це кожного разу. Ніхто із вас не має право мовчати стосовно цього злочину, необхідно запобігти йому.    
 
О, мусульмани у Сирії Шаму та в інших мусульманських країнах: воістину, накази та заборони Аллаха повинні рухати нас та керувати нашими вчинками. Воістину, Аллах зобов’язав  мусульман прийняти ісламський проект, заснований на утворення держави Халіфат. Подивіться на те, що оточує вас, чи є який-небудь проект, який об’єднує мусульман на одному слові, окрім цього проекту, який об’єднає вас і зможе протистояти американському проекту?! Хіба без Аллаха Всевишнього хто-небудь зможе укріпитися та здолати це скупчення невірних, незважаючи на їх кількість?! Так будьте ж з Аллахом і Він буде з вами, допоможіть Його релігії і Він підтримає вас. Хізб ут-Тахрір закликає вас до цього великого фарду, до цього величайшого обов’язку, з яким Америка, Захід, усі народу світу та світські правителі мусульманських країн, усі разом воюють проти цього фарду, проте Аллах говорить:    

    أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ (٣٩) الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَلَوْلا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ (٤٠) الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الأرْضِ أَقَامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الأمُورِ

«Дозволено тим, проти кого сражаються, сражатись, тому що з ними вчинили несправедливо. Воістину, Аллах здатний допомогти їм. Вони були несправедливо вигнані зі своїх осель тільки за те, що говорили: «Наш Господь Аллах». Якщо б Аллах не дозволив одним людям захищатись від інших, то були б зруйновані кельї, церкви, синагоги та мечеті, у яких премного поминають ім’я Аллаха. Воістину, Аллах Всесильний, Могутній.  Якщо Ми обдаруємо їх владою на землі, вони будуть робити намаз, сплачувати закят, веліти робити схвалене та забороняти засуджуване. А кінець усіх справ у Аллаха».   (22:39-41).

 
Хізб ут-Тахрір Сирія        
21 Шаваль 1434 р.х.                            
28.08.2013

Головне меню