О, мусульмани у Сирії: Америка є головою змови проти вас

Сирія
Друкарня

О, мусульмани у Сирії:
Америка є головою змови проти вас, а Башар її хвостом, її вимога про озброєння повстанців, це уява, а військове втручання є харамом!


США надала її допомогу «не згубну» для Сирії, начальнику штаба Вільної сирійської армії бригадному генералу Саліму Ідрісу, полковнику Абдул-Джаббару аль-Акидій, які прийняли її допомогу з радощами та задоволенням, вихваляючи Америку. Вони не обмежились цим, Ідріс особисто написав листа вдячності для Обами, де запевняє його, що Башар Асад перетнув червону межу, встановлену його «госпожа» у трьох місцях. І висунув вимогу щодо допомоги зупинити вбивства та руйнування, які практикує Башар.

Ані для кого не є таємницею, що м’ясник тиран Башар та його репресивний режим коїть масові вбивства у змові та при співучасті міжнародної спільноти на чолі з Америкою. Америка вважається першою світовою державою у міжнародній політиці, а м’ясник Башар та його режим є шестірками Америки. Тому Америка допомагає Башару по-своєму, і працює, щоб перервати революцію проти нього.  Саме цим шляхом, через заборону Радою Безпеки ООН допомоги та постачання смертельної зброї, під приводом побоювання того, що хімічна зброя потрапить до рук мусульман, які виступають за головування Ісламу. А також за допомогою мовчазної згоди Америки на надання допомоги режиму смертоносною зброєю, людьми, грошима та досвідом. А також мовчанка на масові вбивства, яких не знає сучасна історія, у якій вони використали усі засоби та методи вбивства, і, навіть, застосування хімічної зброї режимом.  На що Америка дивиться без будь-яких людських почуттів, без почуття відповідальності, вона дивиться на це як на «можливе використання», а не точне. Відповідно до цього, Америка є ворогом, стережіться її, вона є головою змія, а вбивця Башар її хвіст, вона є основою проблеми, а не частиною її рішення. І це великий злочин, і велика зрада співпрацювати з нею, вважаючи її ключем рішення або вважати, що рішення у її руках, або прохати у неї військового втручання… Це політичне самогубство, і залишення правління у її руках, що перш за усе є харамом, і дуже тяжким гріхом.

    
Америка у справжній час шукає рішення у Сирії, без вбивці Башара, це після того, як вона не змогла утримати його при владі, не зважаючи на жахливу різанину проти мусульман, яка була скоєна за наказом та захисту Америки. Тепер вона говорить, що вона прагне підштовхнути цього м’ясника сісти за стіл переговорів з опозицією та узгодити між ними майбутнє Сирії, вона вимагає його уходу, а не його суду. Америка шукає серед опозиції тих, яким могла б довіряти більше, аніж будь-якій іншій стороні, щоб ця обрана нею опозиція визнала переговори з м’ясником Башаром. У цьому ракурсі йде процес постачання її «не згубної зброї» бригадному генералу Саліму Ідрісу. ЗМІ повідомили, що він зустрічався з держсекретарем США Джон Керрі у минулому місяці у Стамбулі, а також проводяться інтенсивні контакти між ним та послом США у Сирії, Робертом Фордом, який керує сирійською справою (досьє). Американська преса описує цього генерала «наш друг по боротьбі», тобто боротьба об’єднання озброєної опозиції для інтересів Америки і для протистояння тим, хто закликає до Халіфату, що лякає Америку та її послідовників, трясучи  їх трони … Хто слідкує за заявами цього генерала та за його позиціями, побачить, що він йде до Америки. Він заявив про свою готовність вести переговори з вищими офіцерами регулярної армії, у числі яких є алавіти, це на перехідному етапі у Сирії, яке може бути  шляхом «воєнізованого перехідного уряду». Він заявив про те, що він вимагає в Америки його озброєння, для того, щоб примусити Башара сісти за стіл переговорів.  Також почали з’являтися заяви, аналізи та статистики, які дають йому велику роль на вулицях, щоб це послугувало плану, за яким він йде.       

Шановні повстанці на благородній землі Шаму:

Ваші діди скандували «смерть, але не підлість (аль-манійяту ва ля данійя)», ви же скандували у вашій революції «Смерть, але не приниження». Ми у Хізб ут-Тахрір попереджали вас раніше, і досі попереджаємо від будь-якого врегулювання з режимом незалежно від його назви: перехідний або постійний, під егідою ЛАД або під егідою міжнародної організації, з головою режиму або з його кінцівками та хвостами. Адже вони представляють  собою серію зла та зрад, які тримаються за хвости один одного, і не відрізняється перший від останнього .. не наближайте їх до себе ані при жодних обставинах, доки не поховаєте цю систему та її співробітників. Раніше ми обличчя до обличчя зустрічались з  Акъидій та попереджали його щодо порушення наказів Аллаха та розтлумачили йому, що революція не пробачить того, хто встане проти неї на шляху. Ми відправляли послання до Ідріса через його співпрацівників, що шлях, яким він йде, підкріплення силами невірних окупантів, є раптовою смертю. Перша відповідь була такою: «Воістину, ми з революцією та зробимо те, чого бажає народ». Друга відповідь була такою: «Ми показуємо їм любов для того, щоб отримати те, чого ми  хочемо!» Так, ми у Хізб ут-Тахрір бачимо, що ці лідери крокують шляхом, яким не задоволені  ані Аллах, ані Його Посланець ﷺ, ані народ революції, які об’явили її лише заради Аллаха. Так як же вони стверджують, що вони виконують бажання повстанців, а потім хочуть втручання невірних окупантів у Сирію?! Як вони стверджують, що вони разом з орієнтацією та народом ісламської революції, у той же час як вони ігнорують її. А вона перед ними?! Як вони відмовляються, навіть, від прапору та бригади Пророка ﷺ, у той час коли ці прапори розвиваються у небі Шаму, а ці генерали наполягають на здійманні стягу полковника Генрі Бонсу, французького верховного комісара у Сирії та у Лівані, який встановив прапор Сирії як зелений, білий, чорний та вирішив прийняти його у  якості прапору. Невже слова Франції та слова генерала для них вище слів господина усіх людей Посланця Аллаха ﷺ , та Господа світів! Так, воістину Аллах підвищує деяких людей тим, чим бажає підвищити їх, і принижує деяких людей тим, чим вони думають досягти слави та почесті!   

Шановні благочестиві мусульмани у Шамі Ісламу:

Америка, яку деякі прагнуть утвердити після Башара, діє хирим планом, вона наказує коїти масові вбивства проти вас, які кожного разу іще жахливіші за попередній. Не озброює вас і забороняє озброювати, відкриваючи цим самим двері для вашого ворога, і осаджує вас у міжнародній обстановці, так що ніхто не може допомогти вам трохи гуманітарною допомогою, а якщо і допомагають, то з дуже великим приниженням. Усе це для того, щоб вас охопило розчарування, щоб безнадійність заполонила ваші серця, щоб ви здалися. Тому встаньте проти та зупиніть маріонеток та послідовників Заходу, вони відійшли від системи, із запізненням, але їх мислення усе іще під впливом цієї системи, і вони пішли по дорозі у прірву, падаючи в обійми ворогів Ісламської Умми.  

Ми у Хізб ут-Тахрір з вами, дасть Аллах, стійкі на істині, і на шляху піднесення слова Аллаха Всевишнього, і повні рішучості, за допомогою Аллаха Всемогутнього, докласти усіх зусиль для утворення праведного Халіфату. Ми прохаємо Аллаха Всевишнього, жити та померти на цьому шляху. Наш прапор -  це прапор «аль-Укаб» - прапор Посланця Аллаха ﷺ, і ми не відвернемось від усього цього, доки найближчим часом не дамо присягу халіфу, за допомогою Аллаха. І, воістину, це прапор перемоги, він підкріплений допомогою Всемогутнього, так поспішайте до нього, може бути, Аллах запише вас у Нього у якості нових ансарів Своєї релігії та держави Халіфат …  Він говорить:

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنْكُمْ وَالصَّابِرِينَ وَنَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْ (٣١) إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَشَاقُّوا الرَّسُولَ مِنْ بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُمُ الْهُدَى لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئًا وَسَيُحْبِطُ أَعْمَالَهُمْ (٣٢) يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَلا تُبْطِلُوا أَعْمَالَكُمْ (٣٣) إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ ثُمَّ مَاتُوا وَهُمْ كُفَّارٌ فَلَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ (٣٤) فَلا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الأعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ
 «Ми неодмінно піддамо вас випробуванню доти, доки не узнаємо тих із вас, хто б’ється та проявляє терплячість, і доки не перевіримо ваші звістки. Воістину, ті, які не увірували, збивали інших зі шляху Аллаха та відкололися від Посланця після того, як їм став ясним прямий шлях, аніскільки не нашкодять Аллаху, а Він зробить марними їх діяння.  О, ті, які увірували! Повинуйтеся Аллаху, повинуйтеся Посланцю  та не робіть марними ваші діяння. Воістину, Аллах не пробачить тих, які не увірували та збивали інших зі шляху Аллаха, а потім померли невіруючими. Не проявляйте слабкості і не закликайте до миру, оскільки ви – вищі решти інших. Аллах - з вами і не зменшить ваших діянь». (47:31-35).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-117-10-026
П’ятниця, 23 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
03/05/2013

 

Головне меню