Не ласкаво просимо!

Сирія
Друкарня

 Американській маріонетці – президенту коаліції сорому та продажності – паршивим продавцям революції та повстанців, які зміцнюють Башара та його режим у землях Шаму, серце дому Ісламу, Шаму Посланця Аллаха ﷺ, де розвивається його прапор та стверджується його стяг!

Смерть, але не приниження, о, народ Шаму: виженіть ворога із землі Вознесіння, землі пророків, землі шахідів. Нема більше місця у ній для ворогів Аллаха та ворогів Ісламської держави Халіфат!

О, мусульмани у землях Шаму!

Учора о середі було проголошено, що голова сирійської коаліції Ахмад Ассі Джабра – американське створіння  та її маріонетка – голова діалогу зі злочинцем Башаром та хрещений батько поїздки до Женеви 2, щоб продати там кров наших дітей та відмовитися від принципів нашої революції та релігії, було проголошено, що вони увійдуть до північної Сирії, де розташовуються герої та де справжні захисники піднімають прапор Посланця Аллаха ﷺ. Вони збираються зіпсувати там іще більше, аніж було зіпсовано, і знищити посіви та худобу, підтверджуючи слова Аллаха:

    وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيُشْهِدُ اللَّهَ عَلَى مَا فِي قَلْبِهِ وَهُوَ أَلَدُّ الْخِصَامِ (٢٠٤) وَإِذَا تَوَلَّى سَعَى فِي الأرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الْفَسَادَ (٢٠٥) وَإِذَا قِيلَ لَهُ اتَّقِ اللَّهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّةُ بِالإثْمِ فَحَسْبُهُ جَهَنَّمُ وَلَبِئْسَ الْمِهَادُ
 
«Серед людей є такий, чиї промови захоплюють тебе у мирському житті. Він закликає до Аллаха засвідчити те, що у нього у душі, хоча сам є непримиренний сперечальник. Коли він уходить, то починає поширювати нечестя на земля, знищувати посіви та губити потомство. Але адже Аллах не любить нечестя. Коли йому кажуть: «Побійся Аллаха!, гординя підштовхує його на гріх. Досить з нього Пекла! Як же погане це ложе!» (2:204-206).

О, сміливці ісламської армії у прикордонних землях – землях Шаму:

Цей голова коаліції не прийшов до вас, щоб встати разом з вами у вашій революції у скиненні тирана Башара. Навпаки, він прийшов, щоб привести вас до зрадницької Женеви, щоб посіяти серед вас протиріччя та розбрат, щоб ви згинули, і зникла ваша міць в інтересах Америки, Всевишній сказав:

وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

«Підкоряйтеся Аллаху та Його Посланцю та не сперечайтесь, а не то ви падете духом та позбавитесь сил. Будьте терплячими, адже Аллах з терплячими» (8:46).

І щоб згинув кожний, хто відкидає американське панування та проголошує про панування одного лише Аллаха. Так стережіться же , о, віруючі, і пам’ятайте милість Аллаха до вас, що Він обіцяв вам, якщо ви надасте Йому допомогу, то Він залишить вас намісниками на землі, щоб ви втілили Його Шаріат. У той час як Америка та її прихвосні дають вам обіцянки сатани, Всевишній сказав:

وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الأمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَمَا كَانَ لِي عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطَانٍ إِلا أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي فَلا تَلُومُونِي وَلُومُوا أَنْفُسَكُمْ مَا أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَمَا أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِمَا أَشْرَكْتُمُونِي مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ

«Коли справа звершиться, сатана скаже: «Воістину, обіцянка Аллаха була правдивою, а я обіцяв вам, але не стримав даного вам слова. У мене не було над вами жодної влади. Я кликав вас, і ви послухались мене. Тому не засуджуйте мене, а засуджуйте самих себе. Я не можу допомогти вам, а ви не можете допомогти мені. Я не причетний до того, що раніше ви поклонялись мені». Воістину, беззаконникам уготовані тяжкі страждання» (14:22).

Чи доніс я до вас?! О, Аллах, засвідчи!

 

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
Четвер, 20 Зу аль-Каада 1434 р.х.
26/09/2013
№ I-SY-147-18-026

 

 

Головне меню