Лавров атакує Халіфат

Сирія
Друкарня

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«Ненависть вже проявилась у них на вустах, але в їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже прояснили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (03:118).

У своєму виступі перед Генеральною Асамблеєю ООН 27.09.2013 Лавров попередив про те, що “більшість озброєних груп у Сирії це джихадісти, які в основному складаються з екстремістів, що приїхали з усіх куточків світу і цілі, які вони прагнуть досягти, не мають нічого спільного з демократією, вони основані на принципах нетерпимості, націлених на руйнування світських держав і створення ісламського халіфату ”. Після того, як він залишив засідання ООН, пов'язане з питанням знищення сирійської хімічної зброї, він заявив, що “його країна не виключає участі сирійської озброєної опозиції у Женевській конференції 2, якщо ж звісно вони не думають про створення халіфату ”.

Лавров розкрив істинність конфлікту в Сирії і в регіоні, що це боротьба доктрин, ідеологій, боротьба між ісламом, релігією істини і дикою, безладною, світською і атеїстичною демократією. Він розкрив приховані наміри Росії і Заходу, які ненавидять Іслам, халіфат і джихад, він показав, що не менш ворожий до Ісламу, ніж Башар. Він розкрив те, що Росія, Китай, захід і Ізраїль нападають і звинувачують мусульманина нарівні з Башаром, дії якого основані на жахливих масових вбивствах, вчинених у відношенні мусульман - чоловіків, жінок і дітей, і голови цих країн підтримують і заохочують у цьому Башара... Об'єднана атака невірними по проекту Ісламу, що полягає у побудуванні халіфату, нагадує нам слова Всемогутнього Аллаха:

سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ وَيُوَلُّونَ الدُّبُرَ

«Ця група буде розбита і вони повернуться назад! » (54:45).

Так, Росія, Захід і євреї втратили свідомість, коли почули, як люди скандують про халіфат на землі Шаму і вони впевнились у серйозності вимог і в бажанні халіфату народом, вони впевнені у неминучості повернення халіфату і перетворило їх день у проблему, а ніч у жахливі сни. Тепер їх цікавить лише боротьба з іще не побудованим халіфатом приховано і відкрито. Але як би вони не прагнули зупинити повернення халіфату, дасть Аллах, їх прагнення будуть марні:

وَمَكْرُ أُولَئِكَ هُوَ يَبُورُ
«І їх задуми виявляться безуспішними» (35:10).

І як би вони не старалися загасити світло Аллаха, воістину, Аллах обов'язково збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне безбожникам.

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (٨) هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми ротами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим. Він Той, хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом і релігією істини, щоб піднести її над усіма іншими релігіями, навіть якщо це ненависне многобожникам» (61:8,9).

О мусульмани, на землі майбутнього халіфату, землі Шаму — центру Ісламу, з допомогою Всевишнього.

Лавров відкрито кинув виклик мусульманам і їх релігії у його нахабній заяві, так начебто він офіційний прес-секретар, що каже від ім'я держави Башара. Він відкрито заявив про свою ворожість до груп, що працюють над побудуванням держави халіфат, між тим він заявив, що його країна “не виключає участі сирійської озброєної опозиції на Женевській конференції 2, якщо вона не думає про створення халіфату ”. Ці опозиції такі як голова сирійської національної коаліції Ахмад Джарба, який звинуватив з трибуни ООН і ісламських екстремістів у тому, що вони вкрали сирійську революцію, і вважає, що вони не мають жодного відношення до революції. Також і його світський наставник Мішель Кіло, який озвучив ту ж проблему Лаврова, і сказав: "допустимо недооцінювати те, що роблять ці організації проти революції...і за будь-яких обставин не можна продовжувати ігнорувати ризики... тому що їх ігнорування є фатальною помилкою. Такого ж степеню помилкою є взаємодія з ними на основі ідеї, яку ви бачите у суперечності з правилами пріоритету ”. Таке явне вороже відношенні до Ісламу і Халіфату вимагає від мусульман відповіді на тому ж рівні, а це шляхом явної заяви того, що їх лідером є Посланець Аллаха, Мухаммад, мир йому і благословення Аллаха, і його метод у перетворенні, є їх методом, і побудування праведного халіфату є метою їх революції, Всевишній Аллах говорить:

مَا كَانَ لأهْلِ الْمَدِينَةِ وَمَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الأعْرَابِ أَنْ يَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَلا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ لا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلا نَصَبٌ وَلا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلا يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلا إِلا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ (١٢٠) وَلا يُنْفِقُونَ نَفَقَةً صَغِيرَةً وَلا كَبِيرَةً وَلا يَقْطَعُونَ وَادِيًا إِلا كُتِبَ لَهُمْ لِيَجْزِيَهُمُ اللَّهُ أَحْسَنَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«Не слід було жителям Медини і бедуїнам з околиць залишатися позаду Посланця Аллаха і віддавати перевагу власним життям перед його життям. Це тому, що спрага, втома і голод, що спіткали їх на шляху Аллаха і кожний крок, що викликає гнів невіруючих, і кожна поразка, завдана ворогу, обов'язково запишуться їм як добрі справи. Воістину, Аллах не губить винагороди тих, хто творить добро. Яке б велике або мале пожертвування вони не зробили, яку б долину вони не перетинали, це записується їм, щоб Аллах віддав їм більшим, ніж те, що вони здійснили» (09:120,121).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія - Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
№ I-SY-151-20-026
29 Зу аль-Каада 1434 р.х.
05/10/2013

 

Головне меню