Прес-реліз про змову конференції «Женева-2» і небезпеку участі в ній

Сирія
Друкарня

Америка бажає привести революцію до засідання зі злочинцем Башаром і його оточенням на конференції Женева-2, так, немовби ми не повставали і не жертвували!

 

Держсекретар США Джон Керрі нещодавно сказав, що конференція Женева -1 основана на утворенні тимчасового уряду в Сирії за згоди усіх сторін, і до реалізації цього питання прагне конференція Женева-2. Він непрямо пригрозив, що єдиною альтернативою для урегулювання того, про що йдуть переговори — це продовження вбивств, якщо не казати про їх збільшення. Він застеріг, що “війна просто напросто може привести до падіння сирійської держави і виникнення екстремістських груп і самого екстремізму”.

О, мусульмани, які повстали у Шамі з метою усунення підлої і тиранічної держави: це “милість” надана вам панною сирійського режиму, захисницею його і родини Асада — США; після усіх цих жертв, які не мають аналогу в світі, після сотень тисяч шахідів, зниклих без вісти, мільйонів виселених і десятків тисяч дітей, які стали сиротами, жінок без дітей та вдів. Вони хочуть клонувати корумповану і несправедливу систему, схожу на ту, на якій була основана держава Башара і його батька. Але вже з новими обличчями без змінення психіки служб і органів безпеки. І як може змінитися, якщо мета утворення такої держави — це збереження кордонів і безпеки єврейського утворення. А також боротьба зі щирими мусульманами - носіями заклику до праведного Халіфату і володарями проекту конституції держави Халіфат на землях Шаму, їх знищення в ім'я боротьби з терором і утримання їх від досягнення до виконання законів Аллаха...?

Тому участь на конференції Женева-2 — це нехтування чистою кров'ю мусульман, яку пролила Америка в Шамі за допомогою своїх агентів, починаючи з Башара, партією Ірану в Лівані, злочинними силами Малікі, силами іранського режиму — агента Америки, і закінчуючи рештою правителів мусульман — спільників цього злочину і вбивств. Нехай не благословить Аллах їх усіх, які замість того, щоб направити армії для нашого порятунку в Шамі, вони стали вести змови проти сирійського народу в кулуарах Ради Безпеки і ООН й оплакувати їх у коридорах ЗМІ. Всевишній Аллах сказав:

    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони помічники один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (5:51).

Вони і є вороги, остерігайтеся їх, о терплячий народ Шаму. Не слухайте їх, нехай згубить їх Аллах на їх підступних позиціях і ворожих проти Ісламу...

Будь-яка участь у західному проекті — це знищення революції Умми і революції Шаму, усе одно - приймаючи участь на конференції Женева-2, на зустрічах і переговорах із Заходом про Сирію або на конференції друзів (ворогів) Сирії тощо. Це зрада у відношенні Аллаха, Його Пророка і мусульман. Це зрадництво у відношенні до шахідів, які пали заради піднесення слова Аллаха у Шамі. Ми застерігаємо благородних синів з батальйонів і бригад, володарів гідності, гордості і величі Ісламу не опускатися у те болото, яке гнівить Аллаха. Передається від матері правовірних Аїші (нехай буде вдоволений нею Аллах), яка сказала: Я чула як Пророк ﷺ сказав: «Хто шукає прихильності Аллаха, гнівлячи людей, Аллах дарує йому задоволення людей. Той же, хто шукає прихильності людей, гнівлячи Аллаха, то Аллах ввірить його людям». (Передав ат-Тірмізі). Так прагніть лише до Аллаха, о герої. Велич життя в присязі Халіфу мусульман в оплоті Ісламу — це честь, яка буде долею стійких, терплячих і тих, хто тримається за вервь Аллаха.


Голова Інформаційного офісу Хізб ут- Тахрір в Сирії
Хішам аль - Баба
№ I -SY -152 -20- 026
21 Зуль - хіджа 1434 р.х.
26.10.2013

Зв'язок з нами за телефоном:
Багатоканальна лінія: +8821644446132
Телефон скайп : +35635500554
TR : +905315837249
Skype: TahrirSyria
e - mail : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт відаята Сирії:
www.tahrir - syria.info
e - mail інформбюро ХТ в Сирії:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

http://www.tahrir-syria.info/index.php/publications-public/64-med-office/693-symoe261013.html

 

Головне меню