Конференція Женева-2 – американська, яку треба заперечувати

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Конференція Женева-2 – американська, змовна, зрадницька та капітулянтська, яку треба заперечувати у будь-якій її формі. Забороняється шаріатом приймати участь у ній так само як і забороняється мовчати просто через її проведення

У ході безпрецедентної американської атаки з приводу сирійського питання та у ході сильного тиску на опозицію Національної коаліції для участі на конференції Женева - 2 Вашингтон докладає усіх зусиль для її проведення та нав’язування свого рішення через неї. На цьому шляху та несучи службу йому спецпосланець Лахдар Брахімі почав здійснювати свою американську місію після того, як отримав зелене американське світло на рух. Він здійснив візит у деякі країни регіону, потім зустрівся зі злочинцем Башаром о середі  30/10/2013р. і закінчив його візитом до Тегерану о суботі 11/2, щоб надати результати своїх зустрічей Америці, держсекретар якої зустрічається з міністром закордонних справ Росії сьогодні 11/5, щоб на цьому зібранні узгодити практичні кроки очікуваної конференції, у тому числі і визначення її дати. Дії та заяви американського Лахдара співпали з позиціями Америки, Росії, Ірану та злочинним режимом Асада та були об’єднанні та скеровані в одне русло, що і є необхідність проведення даної конференції та надання ролі Башару та Ірану, щоб Америка змогла здійснити свої інтереси у ній.

Америка здійснила свій внесок у зміцнення позиції свого агента Башара військовим шляхом, фінансово, людьми та зброєю через своїх агентів, головним із яких є Іран. І захистила його від міжнародної відповідальності після застосування ним хімічної зброї проти мусульман у Сирії. Більше того, зміцнила його міжнародну позицію та визнання через те, що відмовився від цієї зброї на користь Заходу та єврейського утворення – ворогів Ісламу та мусульман …Так іде її агент Башар на конференцію, будучи сильним, а інша сторона – слабкою. Потім Америка може диктувати свої умови для вирішення кризи.
 
Женевська конференція - 2 – це американська зрадницька та капітулянтська конференція, підготовлена Держдепартаментом США, і вона здійснюється у кулуарах ООН як в одній із його кампаній, яким керує нині помічник та колишній держсекретар Джефрі Фельман, який працює як політичний радник її президента Пан Гі Муна. Америка обрала для неї (конференції) людей з мінімальним світським рівнем із так званої «Сирійської Національної коаліції», щоб вони представляли мусульман в очікуваних переговорах. Гірше за усе те, що до них приєднаються більш низькі із них у представництві. А це члени «Національного координаційного органа сил демократичних змін» прямих агентів злочинного сирійського режиму. Відомо те, що прийняла женевська конференція – 1 у вигляді вимоги формування структури тимчасового правління має повну виконавчу владу та утримує членів нинішнього уряду, опозиції та інших груп. І вона сформована на основі взаємної згоди для досягнення демократичної системи правління…

Це американська вимога, із якої Америка бажає зробити основу для рішення. І не для кого не є таємницею, що цей орган буде за зразком Ради тимчасового уряду Іраку з точки зору етнічного та релігійного розподілення у ньому. І це те, що ми почали помічати у вигляді ознак військового курдського переміщення та заяв партії християн, для якої утворюються кризи з мусульманами, щоб у неї були політичні вимоги і щоб її вимоги по представництву у даній Раді були виправдані. Це дає прообраз щодо брутальних намірів  Америки проти мусульман у Сирії та регіоні.
   
Оскільки умови рішення іще не ясні через причину наявності суворого ісламського положення у цій революції, то очікується, що Америка у першу чергу буде наполягати на проведенні цієї конференції, щоб набути тільки легітимності органу тимчасового уряду. Потім відбудеться план  дій на землі по ліквідації груп бойовиків ісламської революції шляхом політичної, військової та інформаційної мобілізації та відправлення миротворців (бойових), як заявив про це сам Лахдар. Це подібно до міжнародних  сил сприяння безпеки в Афганістані, які скоїли найбільш звірячі вбивства мусульман там, щоб затвердити  нового Карзая Сирії. І щоб розколоти бійців і надати легітимності тим, хто їде з нею і нанести удару по тим, хто не з нею, після того, як вона звинуватить їх у терорі … Усе це буде здійснено під приводом підтримання міжнародної законності, яка і є американським рішенням.

І питання, яке постає саме собою тут саме: Як погоджуються коаліція Джерба, патріот Кіло та військова рада Ідріса піти на женевську конференцію – 2  та підкоритися американському рішенню, у той час як Америка вдень та вночі заявляє про те, що вона буде втручатися тільки згідно до своїх інтересів. Більше того, Башар – її агент і він здійснює злочини по її наказу. Вона не змогла затвердити його на кріслі правління та шукає йому альтернативу. Як вони їдуть на женевську конференцію 2, щоб здійснити це? Потім мовчання Америки про злочин застосування хімічної зброї проти людей хіба не означає, що вона працює проти мусульман Сирії?! Потім те, що вони вирушили на женевську конференцію, хіба не означає, що вони прагнуть бути частиною цього  рішення?!

О ті, хто ведуть змову члени Національної коаліції: Ваша участь на цій конференції та на будь-якій іншій конференції під головуванням Америки – це злочин, який не буде прощеним. Гнів Умми на вас буде подібний до грому, якщо ви не припините кидатися в обійми Америки. Ви – нові агенти, які продають кров мусульман за жалюгідну ціну порожніх посад та крісел, забруднених кров’ю. Ви у цій ролі більше  небезпечні за самого Башара, його режиму та його групи безпеки, яка повністю стане вашим органом безпеки.   

О, невинні мусульмани Сирії – оплоту Ісламу: Всевишній Аллах у категоричній формі наказує нам керуватися Його законами в усіх наших справах та застерігає нам керуватися Його законами в усіх наших справах та застерігає нас, щоб ми не звертались за керівництвом до чогось іншого, не кажучи вже про нашого ворога Америки. Сказав Аллах:

    أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلالا بَعِيدًا

«Хіба ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували у ниспослане тобі та у ниспослане до тебе, але хочуть звертатися на суд до тагуту, хоча їм наказано не вірувати у нього? Сатана бажає ввести їх у глибоку оману» (4:60).

И сказав:
فَلا وَرَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجًا مِمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

«Але ні – присягаюсь твоїм Господом! – вони не увірують, доки вони не оберуть тебе суддею в усьому тому, що заплутано між ними, не облишать відчувати у душі утискання від твого рішення і не підкоряться повністю»  (4:65).

Тому вдаватися до Америки – це великий гріх і заголовки, поставлені на женевській конференції-2, показують, наскільки усе це вороже релігії Аллаха. Те, про що проголошує Америка як боротьба з терором та терористами, означає з Ісламом та мусульманами – володарями ісламського проекту сумлінних для встановлення Халіфату. Це повинно змусити нас усвідомити, що Америка знає, наскільки небезпечний заклик та діяльність для встановлення Халіфату і у неї виникає безсоння від того, що вона чує як заклик з усією силою піде по Сирії – Шаму.  І ось Хізб ут-Тахрір – несучий цей заклик простягає руку усім щирим синам, сумлінним на цьому шляху, щоб вони надали допомогу у здійсненні цього великого фарду, яким задоволений Всевишній Аллах:

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَلَوْلا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الأرْضِ أَقَامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الأمُورِ

«Вони були несправедливо вигнані із своїх осель тільки за те, що говорили: «Наш Господь – Аллах». Якщо б Аллах не дозволив одним людям захищатись від інших, то були б зруйновані кел’ї, церкви, синагоги та мечеті, в яких пребагато поминають ім’я Аллаха. Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній. Якщо Ми обдаруємо їх владою на землі, вони будуть робити намаз, сплачувати закят, наказувати робити схвалене та забороняти засуджуване. А кінець усіх справ – в Аллаха» (22:40,41).


Хізб ут-Тахрір Вілаят Сирії                        
02 Мухаррам 1435 р.х.
05/11/2013р.

Головне меню