Америка продовжує наполягати на проведенні конференції «Женева-2»

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
Брахімі на прес-конференції 05.11.2013 Стережіться її, а також її спецпосланця Лахдара Брахімі та її агента в обличчі Національної коаліції

На прес-конференції 05/11/2013 Брахімі проголосив про невдалу спробу встановлення дати проведення другої Женевської конференції по Сирії та відзначив, що одна з причини даної невдачі полягає у тому, що опозиція має багато проблем. «Тому ми трохи відстали» - сказав Брахімі та пояснив, що ООН, Сполучені Штати та Росія продовжують сподіватись на проведення конференції «Женева-2» до кінця поточного року. На питання про участь Ірану на конференції Брахімі сказав, що дискусії з приводу запрошених на конференцію країн іще не завершені.

На питання про вимогу опозиції приборкати Асада від влади до «Женеви-2» він пояснив, що принцип цієї конференції полягає у тому, щоб не висувались які-небудь  попередні умови. Він  також додав, що була досягнута домовленість провести зустріч з сирійськими опозиційними сторонами наприкінці цього місяця для додаткових консультацій, і закликав їх сформувати задовільну делегацію. Брахімі звернув увагу на катастрофічну гуманітарну ситуацію, у якій знаходиться сирійський народ, посилаючись на доповідь ООН від 4/11 про те, що більше 9,3 мільйонів сирійців у справжній час потребують термінової гуманітарної допомоги. Він сказав, що єдиним рішенням гуманітарної кризи у Сирії є неодмінний початок політичного рішення.    

Цією заявою Брахімі не хотів, щоб причина невдачі пов’язувалась з відмовою мусульман у Сирії від американського рішення, яке Америка хоче провести через цю конференцію. Він відніс причину до проблем коаліції та її слабкості. Тут варто відзначити, що з самого початку формування коаліції Сполучені Штати  хотіли бачити її слабкою, щоб вона підкорилась будь-якому їх рішенню. Ця коаліція була утворена Заходом для досягнення ним своїх інтересів, не враховуючи інтересів народу Сирії. Членами цієї коаліції були обрані світські люди, щоб виступати разом з Заходом у його війні проти ісламського проекту, до якого закликають жителі Сирії. Захід обрав таких людей, яких об’єднує лише боротьба за державні посади та прагнення отримати долю з американського рішення.

На додаток до цього, Захід зобов’язує  коаліцію бути частиною опозиції, але при цьому внутрішня підвладна Асаду опозиція повинна стали другим боком, що буде усе більше і більше ослаблювати позицію коаліції. Краще, що може зараз зробити коаліція – це саморозпуск та проголошення про своє приєднання до проекту ісламської Умми, особливо після того, як вона на свої очі бачила масштаб міжнародної змови на чолі з Америкою проти революції сирійського народу. Якщо вона не зробить цього, то кращий спосіб позбутися від неї – це демонстрація відмови від неї та пряма заява про те, що вона ні в чому не представляє мусульман, а також розглядання її як неіснуючого органа.  
 
Мусульмани Сирії! Америка не зупинилась у своїй змові проти вас з використанням коаліції. Ось тепер Брахімі заявляє про своє продовження переговорів та говорить: «Ми трохи відстали». Він сподівається на проведення конференції «Женева-2» до кінця поточного року. Він закликає коаліцію сформувати задовільну делегацію та сповіщає про те, що Женевська конференція буде іще більш трагічною, щоб впевнити повсталих проти режиму людей в необхідності її проведення та скоротити їх тиск на коаліцію. Мета цього у тому, щоб досягти їх згоди з тим, що буде пропонуватися для цієї коаліції у ході конференції.   

Терплячі мусульмани у центрі ісламських земель!

Захід намагається спотворювати факти. Він намагається показати слабкість та розпад коаліції для того, щоб зламати рішучість людей та привести їх до покори. У той же час він приховує слабкість режиму та його нездатність вирішити ситуацію, незважаючи на заборону надання зброї бойовикам. Більше того, цей злочинний режим вже не у змозі захистити себе без закордонних військ із Ірану, Іраку та Лівану. Мусульмани Сирії – бойовики та прості громадяни – відрізнились своєю терплячістю, настирливістю у бажанні скинути правлячий режим та своїм скеруванням до серйозної діяльності для встановлення ісламського Халіфату з правлінням на основі законів Аллаха. Це поставило їх у сильну опозицію, яка несе фактичну загрозу західному впливу у Сирії, також і у всьому регіоні. Таким чином, Америка переживає нестале положення у регіоні, як і єврейська країна. Ті, хто насправді перебувають у критичному стані, це сирійський режим, його партнер Іран та їх хазяйка Америка.

На противагу цьому мусульмани у Сирії та за її межами з нетерплячістю чекають допомоги від Аллаха. Можна стверджувати, що Америка, поруч із Росією, до сьогоднішнього часу змогли лише просувати таких осіб, як Фарук аль-Шара, Хайтам Манна (лідер Національного координаційного комітету, який працює на фашистський режим Сирії) та Ріфат Асад (чоловіка з дурною славою), при згадуванні яких люди починають вимовляти прокляття на їх адресу. Правда у тому, що революція мусульман у Сирії проти режиму дуже сильна, тому що вона вистояла перед найбільш потужною міжнародною змовою на чолі з Америкою, яка вдавалась до будь-якого засобу та методу для знищення цієї революції. Але її дії не увінчались успіхом.       

О, мусульмани, які хочуть жити у затишку Ісламу: перед нами є тільки Халіфат, яким ми можемо порятувати себе від зла та сваволі капіталістичного Заходу, і прийти до багатства нашої істинної віри, яка виводить людей із темряви до світла. Сьогодні перемога стала залежати від існування тих, хто здатний правити на основі Ісламу, як, наприклад, Хізб ут-Тахрір, що є доволі здійснюваним з милістю Аллаха. Ця перемога також залежить від існування володарів сили, які нададуть допомогу цій релігії, чого Умма, з волі Аллаха, не втратить. Колі по велінню Аллаха прийде час встановлення праведного Халіфату, це стане несподіванкою світового масштабу. Захід вже звик до несподіванок з боку мусульман і можливо більше за усе він боїться саме цієї несподіванки. Всевишній Аллах сказав:  

فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ

«Але Аллах наздогнав їх звідти, звідки вони і не припускали і кинув у їх серця страх» (59:2).

Хізб ут-Тахрір вілаят Сирія
4 Мухаррам 1435 р.х.
07/11/2013

Головне меню