Діалог зрадників з вбивцями почався з ляпаса!

Сирія
Друкарня

Зрадники в коаліції б’ються руками та ногами та квапляться до участі на конференції «Женева-2», щоб задовольнити своїх американських хазяїв

Лідер клану коаліції Асі аль-Джарба підтвердив, що прагне стати наступником кривавого Башара у цинізмі та продажності. Тому на проведеній минулого тижня злополучній зустрічі у Стамбулі він заявив про згоду коаліції брати участь у женевській конференції. Там же, у результаті протиріч по декільком зрадницьким питанням, він дав ляпаса представнику Вільної сирійської армії Луі аль-Мікдаду. Джарба наполягав на приєднанні до коаліції членів Курдської національної ради, після чого член Сирійської національної коаліції Камаль аль-Лабуані розкритикував її членів та лідера аль-Джарбу за згоду з приєднанням Курдської ради до опозиційної коаліції та звинуватив їх у підкоренні американським вказівкам. По суті, і Джарба, і його коаліція, і Салім Ідріс зі своєю Військовою радою – усі вони ведуть цинічну зрадницьку діяльність, про яку неможна мовчати, проти усіх мусульман у Сирії.

О мусульмани, які проявляють настирливість та витримку у Сирії:

Чи розумно буде, якщо ви віддасте правління над собою зрадникам із коаліції, які погодились брати участь у міжнародній змові проти вас під назвою «Женева-2»? Ця конференція пройде під егідою ваших ворогів, Америки та Росії, для підготовки правителя, який буде задовольняти Америку та можливо, буде мати подвійне громадянство, так само як і багато хто з членів цієї коаліції, які мають подвійне громадянство! Ні для кого вже не таємниця, що ця змова набирає силу і несе загрозу мусульманам у Сирії. Вороги Аллаха, агенти Америки, які діють у помираючому режимі Асада та у зрадницькій коаліції, яка має світський демократичний проект, усі вони зібрались в одному ряду, з метою знищити щирих мусульман Шаму, які прагнуть досягти докорінних змін, повністю скасувати вплив Америки у Шамі шляхом ліквідації режиму Асада і, не жаліючи себе, борються заради встановлення у Сирії Ісламського Халіфату.

О щирі віруючі мусульмани Сирії:

Будьте стійкими у повеліннях Аллаха і доведіть, що рішення у ваших руках. Відкидайте усі Женевські конференції та уряд Тама-Асад. Погоджуйтесь тільки з щирими та правдивими, але не зі зрадниками. Відкрито та ясно в ім’я довольства вашого Господа проголосіть про встановлення праведного Халіфату, яким буде досягнуто велич ісламу та мусульман, будуть принижені Америка та її соратники. Будьте тільки з Аллахом, щоб Він допоміг вам. Хізб ут-Тахрір протягує вам руку, щоб укласти угоду з Аллахом. Всевишній Аллах сказав:

    إِنَّ الَّذِينَ يُبَايِعُونَكَ إِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللَّهَ يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ فَمَنْ نَكَثَ فَإِنَّمَا يَنْكُثُ عَلَى نَفْسِهِ وَمَنْ أَوْفَى بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللَّهَ فَسَيُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا

«Воістину, ті, які присягають тобі, присягають Аллаху. Рука Аллаха над їх руками. Хто порушив присягу, той вчинив на шкоду собі. А хто був вірний тому, про що уклав завіт з Аллахом, тому Він дарує велику нагороду» (48:10).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-156-22-026
10 Мухаррам 1435 р.х.
13/11/2013

Головне меню