Не допустіть проведення конференції «Женева-2»

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

О мусульмани Сирії! Злочин сирійського режиму, який скидає так звані “бочкові бомби ” на мирних і беззбройних жінок і дітей — це переддень конференції “Женева-2”. Утримайте Національну коаліцію у її діях і не допустіть проведення цієї конференції

Останнім часом сирійський режим збільшив кількість своїх злочинів, скидаючи бочкові бомби на житлові квартали сирійського міста Алеппо, стверджуючи, що ці райони стали “фронтом бойових дій ”. Внаслідок цих бомбардувань загинуло і було поранено тисячі мирних і беззбройних людей, особливо жінки і діти. Очевидно, що за допомогою цієї звірячої акції режим має намір розширити територіальні кордони свого контролю, зміцнити свою позицію в переговорах на конференції Женева-2 і виправдати в очах людей участь Нацкоаліції у цій конференції.

Реакція Нацкоаліцїії на цю злочинну акцію режиму, виявилася, м'яко кажучи, даремною. 24.12.2013 генеральній секретар Нацкоаліції Бадр Джамус сказав, що “було зроблено звернення до Росії з проханням здійснити тиск на Асада, який вбиває сирійський народ ракетами російського виробництва, щоб провалити переговорний процес ”. Він також сказав, що “у випадку, якщо асадівський режим буде продовжувати бомбардування і знищення сирійського народу, Нацкоаліція не поїде 22 січня на конференцію Женева-2”. У заяві Нацкоаліції говориться, що її голова зв'язався з міністрами закордонних справ Великобританії і Франції, сказавши їм: “Для міжнародної спільноти є ганебним приймати заходи стосовно хімічної зброї і в той же час дозволяти режиму систематично і щоденно винищувати сирійський народ звичайним озброєнням”.

Без сумніву, позиція Нацкоаліції доповнює позицію злочинного сирійського режиму, тому що своїм спотвореним поданням реальності вона бажає змусити людей погодитися з її поїздкою на Женеву-2 під тим приводом, що її позиція протилежна позиції сирійського режиму. Хоча насправді це одна і та ж сама позиція. Ми задаємося питаннями: чи не є ганебним для Нацкоаліції звертатися до міжнародної спільноти, яка відкрито стоїть на боці сирійського режиму, і прохати в неї допомоги, при тому що голова Нацкоаліції Джарба чудово знає і публічно говорить це?! Хіба не є дурістю прохати допомоги в Росії, щоб вона натиснула на Башара і поставила йому вимогу припинити масові вбивства, які він чинить не інакше як з дозволу Америки і благословення з боку Росії?! Хіба сама по собі мовчанка міжнародної спільноти відносно застосування бочкових бомб проти мирних і беззбройних людей не є злочином?! Хіба не говорить про неспроможність той факт, що коаліція пов'язує свою присутність на Женеві-2 з припиненням сирійським режимом атак бочковими бомбами, не звертаючи при цьому увагу на інші жахливі злочини, які були вчинені ним і продовжують чинитися у відношенні мусульман?! Дана позиція Нацкоаліції вказує на те, що вона зраджує Аллаха, Його релігію і віруючих, будучи ідейним послідовником Заходу і політичним агентом Америки.

О терплячі мусульмани Сирії! Нацкоаліція — це другий бік знаряддя, за допомогою якого Америка намагається сьогодні взяти правління у свої руки, між тим як першим боком цього знаряддя є режим Башара. Перша брудна задача Нацкоаліції буде реалізовуватися на конференції Женева-2, де згідно з американським планом вона повинна буде погодитися з мирним переходом влади. Результат цієї конференції не буде відрізнятися від результатів попередніх зрадницьких і капітулянтських конференцій, у яких рішення проблем ісламської Умми були передані до рук її ворогів. Ми бачимо Іран і його стан, де відбуваються хвилювання, вибухи, етнічні і мазхабні розділення країни, а також його передача під контроль Ірану, щоб він зберігав у ньому американський вплив.  Це американський приклад того, яким буде стан у Сирії. Іншою країною є Ліван, де підписані під керівництвом Америки Таїфські угоди так і не змогли утворити у цій країні спокій і безпеку по спливанні вже близько двадцяти п'яти років з початку їх виконання. У цій країні, як і раніше, бушують хвилювання і відбуваються етно-конфесійні і мазхабні розділення, як ті, що породжуються сьогодні Америкою у Сирії. Іще одним прикладом слугує Мадридська конференція, на якій Америка обіцяла вирішити палестинську проблему. У результаті з угод цієї конференції було виконане лише те, що зміцнило Ізраїль і ще більше розділило палестинську позицію між палестинською адміністрацією і Хамасом. Відомо, що усі ці конференції і угоди проходили під американським керівництвом. Сьогодні Америка готує рішення по Сирії через конференцію Женева-2 і ситуація стане тільки гірше. Всевишній Аллах сказав:

يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلا غُرُورًا
«Він дає їм обіцянки і збуджує в них надії. Але сатана не обіцяє їм нічого, окрім зваблювання» (4:120).

مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاءَ كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ

«Ті, які взяли собі заступників і помічників окрім Аллаха, подібні до павука, що зіткав собі житло. Воістину, найбільш крихке житло це житло павука. Якщо б вони тільки знали!» (29:41).

О щирі мусульмани Сирії! З волі Всевишнього Аллаха те, що відбувається в Сирії, відрізняється від того, що відбувалося в інших країнах так званої “Арабської весни ”. Чи побажав Всевишній Аллах того, щоб Сирія стала центром Ісламу? Ми просимо про це Аллаха. Зрозуміло, що Захід на чолі з Америкою з надзвичайною серйозністю приймає до уваги цю обставину, а тому ведуть нещадну війну проти мусульман і їх проекту по встановленню Халіфату. Однак воля Аллаха переможна. Всевишній Аллах сказав:

إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غَالِبَ لَكُمْ
«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не подолає вас» (3:160).

Можливо, величезна милість Аллаха (Який обдаровує нею того, кого побажає) до нас у тому, що обставини успіху даного проекту мусульман по встановленню Халіфату підготовані у Сирії. Хізб ут-Тахрір знов закликає усіх об'єднатися разом для встановлення цього великого проекту, і не тільки у Сирії, але і в кожній мусульманській країні. У цьому — вдоволення Аллаха і розгром невірних.

Всевишній Аллах сказав:

إِنَّمَا كَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِينَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَنْ يَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

«Коли віруючих кличуть до Аллаха і Його Посланця, щоб він здійснював правління серед них, вони кажуть: «покоряємося!» Саме вони є тими, хто досяг успіху» (24:51).


Хізб ут-Тахрір Сирия
23 Сафар 1435 р.х                                        
26.12.2013

 

Головне меню