Режим примушує мусульман Сирії до розпачу і капітуляції

Сирія
Друкарня

Америка та її агенти, на чолі яких стоїть злочинний режим Сирії, користуючись екстремальними погодними умовами, намагаються змусити мусульман Сирії до відчаю та капітуляції

На регіон обрушились тяжкі погодні умови, які завдали серйозних незручностей усім людям. Найбільш тяжко приходиться мусульманам у Сирії, як тим, які перебувають у своїх домах, так і тим, хто став біженцем, не знайшовши захисту від таких погодних умов. На додаток до цього, сирійський режим продовжує бомбардувати та обстрілювати мирних жителів, не жаліючи дітей, щоб змусити людей до відчаю та капітуляції. При цьому близиться дата початку конференції «Женева-2», на проведенні якої наполягає Америка. Джарба та зрадницька нацкоаліція, а також злочинний сирійський режим закликають до участі у цій конференції. Проти мусульман у Сирії продовжується міжнародна змова, в якій нема жодної людяності, а для реалізації її політичних цілей використовуються навіть  природні умови.

Сусідні уряди відмовляються надавати найбільш мінімальне для наших біженців за межами Сирії. Основа відносин сусідніх країн з сирійськими біженцями будується на двох причинах: внутрішній та зовнішній. Внутрішня причина полягає у побоюванні того, що вони перетворяться у постійний стан. Тому гуманітарна ситуація у стосунках з біженцями відсутня і її місце зайняли політичні розрахунки. Зовнішня причина полягає у тому, що ці країни, кожна по-своєму, причетні до американського плану, який націлений на те, щоб привести людей до відчаю та капітуляції на користь американського рішення «Женева-2».

Мусульмани Сирії! Усі ми вправі задатися питанням: чому проти нас ведеться уся ці підла міжнародна змова, яка навряд чи виключає яку-небудь із країн?! Найпростіше мислення доводить, що у цих ворогів Аллаха присутній страх, і навіть паніка, стосовно відродження держави Халіфат, і особливо у Сирії. Тому Америка керує усією міжнародною спільнотою, щоб вона разом з нею боролась проти відродження Халіфату. У цьому з нею беруть участь і вороги Аллаха із числа мусульманських правителів і членів Національної коаліції, які, перейнявши американські вирази, поспішно атакують ісламську ситуацію у Сирії, називаючи її такфірітською, а її прибічників такфірітами, тому що в ній чути заклики до Халіфату.

Мусульмани Сирії! До сьогоднішнього часу вже сплачена дуже висока ціна, але це дуже низька ціна, якщо враховувати, що вона сплачена за встановлення ісламського Халіфату у цьому світі і за набуття Раю у житті Вічного світу. Перемога за нами буде тільки у тому випадку, якщо з нами буде Аллах. Для перемоги необхідна терплячість, час якої, безперечно, завершиться. Але у цьому проміжку часу ми повинні суворо слідувати методу Посланця (мир йому та благословення) в утворенні ісламської держави. Хізб ут-Тахрір нагадує людям, які реально мають силу у Сирії, щоб вони надали свою підтримку для встановлення у Сирії правління Аллаха так само, як у свій час ансари надали свою підтримку Посланцю Аллаха (мир йому та благословення) і була встановлена перша ісламська держава. Всевишній Аллах сказав:

وَأَنَّ هَذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ وَلا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَنْ سَبِيلِهِ ذَلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

«Такий Мій прямий шлях. Слідуйте по ньому і не слідуйте іншими шляхами, оскільки вони зіб’ють вас з Його шляху. Він заповідав вам це, може бути, ви побоїтесь»  (6:153).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-160-24-026
Четвер, 09 Сафар 1435 р.х.
12/12/2013

Головне меню