Спростування дезінформації на адресу Хізб ут-Тахрір

Сирія
Друкарня

Інформаційний відділ Хізб ут-Тахрір у Сирії офіційно заявляє про те, що інформація, розповсюджена сьогодні “Журналістами без меж” у місті Ракка у своєму блозі у соціальній мережі “Facebook”, і, можливо, на інших порталах, є хибною і вигаданою, взагалі і в деталях.

Модераторам даної електронної сторінки личило б дотримуватися шаріатських норм у передачі інформації замість того, щоб розповсюджувати недостовірну і хибну звістку, щоб не заплямувати свою репутацію і не втратити довіру. Ми говоримо це, виходячи з гарної думки про них, і не заявляємо, що вони навмисно сфабрикували цю інформацію з метою розпалювання смути і спотворення образу Хізб ут-Тахрір.

Демонстрація, проведена Хізб ут-Тахрір у місті Ракка, почалася у суботу 4.1.2014 у мечеті "Аль-Фаваз" у центрі міста з метою зриву змови “Женева-2” і викриття її служителів з числа членів коаліції та опозиції, які переслідують у цьому лиш свої корисливі інтереси.

Загальновідомо, що Хізб ут-Тахрір підтримує того, хто любить Аллаха і його Посланця і виступає проти того, хто ворогує з Аллахом і Його Посланцем. Хізб ут-Тахрір не лестить, не догоджає і не боїться ради Аллаха докору усілякого хулителя. Ми неодноразово закликали припинити кровопролиття серед мусульман і спрямувати зброю у бік режиму і ворогів, які стоять за ним. Оскільки подібні дії, а саме братовбивство, слугують на руку лиш режиму і західним планам, зокрема планам Америки.


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-164-2-28
Субота, 3 Рабі аль-авваль 1435 р.х.
04/01/2014

Головне меню