Сирійська національна коаліція відрікається від сирійського народу і присвячує себе служінню Америці своєю участю на конференції “Женева-2”

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Сирійська національна коаліція на чолі з Джарба на своєму генеральному засіданні в Стамбулі 17-18 січня 2014 року підкорилася зовнішнім тискам, зокрема, американо-російським і погодилася взяти участь на майбутній конференції “Женева-2”, яка відбудеться 22 січня. Дане рішення вона прийняла всупереч глобальній змові, влаштовуваній вдень і вночі, проти мусульман Сирії, щоб на офіційному рівні включити себе у список змовників.

Цим самим вона продовжила виконувати відведену їй брудну роль, а саме, щоб утримати владу в Сирії в руках у американців. Ціною такого торгу стане передача влади з рук Асада до рук Джарба, а разом з ним передадуться йому усі цільові накази Америки, головним з яких є боротьба з ісламським проектом. Адже саме на це роблять акцент Асад, Іран і Росія, західні держави, а разом з ними і правителі мусульман. Навіть сам Джарба і його вчитель, що навчив його ворожінню — комуніст Мішаль Кірі — відносно озброєних радикальних груп і їх загрози заявили: “Ігнорувати їх — фатальна помилка”.

Кажучи про головну тему, Кірі заявив: “Головним питанням у порядку денному конференції є боротьба з терором ”. Тому можна сказати, що найважливішими темами обговорення на женевській конференції будуть два питання: 1) Утримання влади в Сирії в руках у Америки, 2) Завдання удару по ісламському проекту, який передбачає встановлення Халіфату в Сирії. Про це заявили головні брехуни світу: В. Муаллєм – голова МЗС злочинного режиму в Сирії, С. Лавров – голова МЗС цинічної Росії, який неодноразово заявляв про це. Дана згода Національної коаліції на участь у “Женева-2” супроводжувалася трансляцією новин про те, що адміністрація президента Обами висунула вимогу Конгресу розглянути в межах прийняття щорічного бюджету питання виділення фінансів у розмірі 50 млн. доларів на заплановані міжнародні миротворчі сили у Сирії. Це вказує на те, що Америка отримала згоду коаліції на це до того, як заявила про це, і що дана згода йде згідно з американською дорожньою картою з урегулювання ситуації. Відомо, що ця дорожня карта передбачає відправлення дієвих міжнародних сил на землі Сирії, як про це раніше заявляв Брахімі, а також розміщення їх там по аналогії Міжнародних Сил Сприяння Безпеці (ISAF) в Афганістані під американським командуванням для виконання своїх злощасних задач. І однією з цих задач є захист правління нового сирійського “Карзая” і завдання удару по ісламському проекту, якого вона переслідує всюди під приводом боротьби з тероризмом.

Америка переслідує відродження мусульман у світі і всіма силами намагається викривити і порішити його.  Тому страждання мусульман збільшились в усіх куточках земної кулі. У цьому вона за собою тягне усі країни світу, у тому числі і мусульманських правителів, даючи їм розпорядження взяти участь у цій анти-ісламській кампанії. Нині черга прийшла і до Сирії. Однак усе набагато масштабніше, ніж тільки Сирія, адже питання стосується переслідування ісламського проекту в Сирії, позбавлення його права на життя і застосування всеможливих заходів, щоб провалити його до втілення в життя. Тому вона бажає повторити гіркий афганський експеримент і під приводом боротьби з тероризмом нажитися на крові мусульман за допомогою нового альтернативного правителя, якому вона передасть правління у Сирії.

Ми звертаємося до  тих членів коаліції, у кого ще залишилося хоч трохи добра, із закликом до викриття змови коаліції проти мусульман, докладанню усіх сил на те, щоб зірвати її зсередини.  Можливо, цим Аллах пробачить вашу погрішність в тому, що приєдналися до цієї проамериканської національної коаліції.

Також ми звертаємося до воюючих загонів і генералів, які відкололися від армії, зі словами: “Не дозвольте собі приєднатися до національної армії, яку хоче сформувати Америка для використання разом з міжнародними силами, як вона робить це в Афганістані, проти кожного, хто стоїть на шляху її проекту чи того, хто прагне встановити проект Халіфату! Працюйте над тим, щоб згуртувати ваші сили навколо проекту надання допомоги установленню держави Халіфат, як цього вимагає від вас божественне законодавство — шаріат, і як це робити перші помічники (ансари) Аллаха і Його Посланця ﷺ, які заслужили вдоволення Господа світів!”.

Ми звертаємося до усіх мусульман Сирії, зокрема до авторитетних осіб з них, зі словами: “ Ви стоїте перед глобально змовою і жахливим злочином. Сьогодні перший ворог Ісламу — Америка, а за нею міжнародна спільнота відібрала купку низьких політиків, щоб зробити з них ваших представників у Національній коаліції. Хоча вони абсолютно далекі від того, щоб представляти вас. Ви — мусульмани, і бажаєте ісламського правління, а вони — секуляристи, які присвятили себе Америці у її боротьбі проти ісламського проекту. Навіть ті ісламісти, які знаходяться у їх рядах, у дійсності вони є ісламістами західної моделі. Сьогодні ви відчуваєте безжальні наслідки блокади, голод, холод, приниження і смерть бузувірськими засобами. Між тим, ці проамериканські представники ваші живуть в готелях, їдять, п'ють і розважаються. На екранах телевізорів роблять вигляд, що оплакують вас, а в кулуарах ведуть переговори проти ісламського проекту. Вони на боці Америки борються з Ісламом і мусульманами.

Однак, що вимагається від вас вжити у відношенні влаштовуваної Америкою і її союзниками змови проти вас? І це найважливіше питання. Ви — народна підтримка і платформа, за вами вирішальне слово в усьому, що відбувається. До сьогоднішніх днів вам самотужки вдалося провалити усі плани змовників проти вас. Від зловісної Америки і до її агента бузувіра Башара, а також нацистського Ірану, нікчемної Росії, злочинної міжнародної спільноти і мусульманських правителів-зрадників. Зокрема Туреччини, яка навіть пальцем не ворухне, щоб захистити вас, а також правителі країн Перської затоки, які заповнили свої склади озброєннями і військовою технікою, придбані за сотні мільярдів доларів. Ви і сьогодні в силах провалити будь-який бридкий план і триваючі підступи проти вас. Ви можете заявити привселюдно про те, що ви проти конференції “Женева-2”, проти американського проекту, а також про те, що ви за ісламський проект. Ви можете висловити те, що ви проти “ Національної коаліції ” і її залежності від американських розпоряджень, проти міжусобного вбивства, проти застосування зброї без встановленого шаріатом права. Знайте, Аллах удостоїв вас честю стати вершителями змін на основі ісламського проекту. Тому що Аллах зробив наявність народної підтримки, утвореної на основі Ісламу і ісламського правління, постановою шаріату (хукм шар'і). Сам Пророк працював над її утворенням всередині мединського народу, про який сподвижник Посланця Аллаха ﷺ, Мус'аб Ібн Умайр сказав:«Не залишилося жодного будинку, де не згадувався б Іслам». Така ж ситуація нині існує і в Сирії, де не залишилося жодного будинку, де не згадувався б Халіфат і бажання ісламського правління!».

О, віруючі мусульмани Шаму!

Хізб ут-Тахрір в Сирії дотримується шляху Посланця Аллаха у встановленні Халіфату. Він звертається до мусульман Сирії із закликом виконати свій обов'язок у процесі бажаної ісламської зміни. Він звертається до володарів сили із закликом спрямувати свою зброю у єдиний бік — у напрям усунення безбожної держави і встановлення держави Халіфат. Він простягає вам свою руку для того, щоб втілити в життя веління Всевишнього Аллаха. Всевишній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ (٢٤) وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ (٢٥) وَاذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الأرْضِ تَخَافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَأَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (٢٦) يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ (٢٧) وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلادُكُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ (٢٨) يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا وَيُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і його серцем (може заважити людині домогтися того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього. Бійтеся спокуси, яка вразить не тільки тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні.  Пам'ятайте, що ви були нечисельні і вважалися слабкими на землі. Ви боялися, що люди схоплять вас, але Він дав вам притулок, підкріпив вас Своєю допомогою і наділив вас благами, щоб ви були вдячні. О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Посланця і не зазіхайте на ввірене вам майно свідомо. Знайте, що ваше майно і ваші діти є спокусою і що у Аллаха — велика нагорода. О ті, які увірували! Якщо ви будете боятися Аллаха, то Він обдарує вас здатністю розрізняти істину і брехню, відпустить вам ваші гріхи і пробачить вас. Воістину, Аллах володіє великою милістю» (08:24-29).

О Аллах! Ми прохаємо в Тебе твоєї допомоги і твоєї перемоги! Ми прохаємо у тебе обернути їх підступи і змови проти них самих же і удостоїти нас славою твого намісництва. Ми просимо у Тебе зміцнити нас і дарувати нам Праведний Халіфат, який змінить положення на краще. О Аллах, ми благаємо тебе відповісти нашим мольбам! Амінь!


Хізб ут-Тахрір Сирія                                    
18 Рабі уль-Авваль 1435 р.х.
19.01.2014

Головне меню