США відкладають наступні раунди переговорів конференції Женева-2

Сирія
Друкарня

США відкладають наступні раунди переговорів конференції Женева-2, доки на місцях для них не будуть підготовані відповідні умови, щоб нав’язати жителям Сирії рішення цієї злощасної конференції

22/01/2014 було проголошено  про початок зрадницької Женевської конференції. Опісля трьох тижнів від проголошеної дати та проведення двох раундів переговорів, Лахдар Брахімі 15 лютого заявив про завершення другого раунду, сказавши, що переговори зайшли у глухий кут, і не проголосив дату третього раунду переговорів. Стосовно причини провалу переговорів Брахімі заявив: «Сирійський уряд готує найбільш важливе питання, а саме питання тероризму, в той час як опозиція вважає, що найбільш важливим є питання влади тимчасового уряду». Приносячи свої вибачення сирійському народу, він сказав: "Я прошу пробачення у них, тому що ми не змогли досягти багато чого у цих двох раундах". Звісно було б краще, якщо б він раз і назавжди вибачився за свою місію, заспокоївся б сам і заспокоїв інших. Цікавим у зв'язку з цим є відсутність будь-якої значної реакції з боку Америки і Росії на проголошення про провал переговорів, що не відповідає тому великому інтересу до конференції, який вони раніше демонстрували.

Сенс цієї об'яви в тому, що для Америки був достатнім — як ми вже казали раніше — сам початок проведення конференції Женева-2 і отримання згоди коаліції з пунктом про створення перехідного органу управління. Тепер, після досягнення цієї мети, все буде відкладатися, допоки Америка не створить сприятливі умови на місцях для повторного скликання конференції. У це русло спрямовані також і дії злочинного режиму Сирії, який скидає на мирних громадян бочкові бомби. Його мета полягає у спустошенні обстрілюваних районів від звичайних людей, щоб потім почати свої атаки на бойовиків, які залишилися, застосовуючи для їх знищення усю наявну у нього заборонену зброю. Їх знищення режим буде вести під приводом боротьби з терористами, стверджуючи, що свій злочин він чинить від ім'я міжнародної спільноти у її боротьбі з тероризмом. Ця спільнота буде висловлювати свою мовчазну згоду його діями і навіть може винагородити його. Цьому відповідають також відкрита заява злочинного та ганебного міністерства закордонних справ в обличчі Валід аль-Муаллема, який сказав: “Ті, хто очікують Сирію та вимагають встановлення держави ісламського Халіфату, не зупиняться біля кордонів Сирії. Тому,те, що ми робимо, слугує також обороною Йорданії, Лівану та Туреччини”. Викритий та терплячий  поразку, з волі Аллаха, план Америки будується на тому, що коли сирійський режим здійснить усе це на своїй території та проголосить про перемогу, тоді Америка, яка усунула усі заборони, зможе ліквідувати проект встановлення Халіфату у Сирії. Після цього люди погодяться з необхідністю знов провести конференцію Женева-2, погодяться з коаліцією у якості свого представника, погодяться приймати міжнародні сили, включаючи правління країною під різноманітними назвами та невірну світську конституцію. Тоді на міжнародному рівні буде лунати заклик до відновлення Женеви-2 під керівництвом Брахімі, який, проголосивши про провал переговорів, нібито сказав: Я не говорю прощавайте, але до зустрічі.       

Мусульмани Сирії, яку Аллах благословив у своїй Священній Книзі!

Женевська конференція — це американський засіб, скерований на захоплення  влади у Сирії, на те, щоб нав’язати Сирії невірну та порочну світськість шляхом прийняття невірної світської конституції, шляхом знищення щирих ісламістів та віддалення Ісламу від правління. Тому Америка не допустить провалу цієї конференції. Мусульманські правителі стоять на боці Заходу у його боротьбі з правлячим Ісламом, з Ісламом Халіфату. Вони роблять такі ж заяви як Захід, адже Іслам загрожує їх владі. Саудівська Аравія, як і Іран, не є винятком в цьому. Найкращою вашою відповіддю на підступи Заходу та змови його маріонеток в обличчі правителів мусульман — є ваша рішучість встановити Халіфат. Саме ця відповідь викликала у них побоювання та підсилила їх злочини, як ми чули це в неодноразових злобних заявах міністра закордонних справ Росії Лаврова проти Халіфату.    

“Блаженні люди Шаму”, тобто жителі Палестини, Йорданії, Сирії та Лівану. Це висловлювання Пророка (мир йому та благословення). Їх блаженство у тому, що їх земля обрана для того, щоб бути “центром Ісламу”. Чудовість цього вибору ми бачимо в їх жителях, які несуть благо, як і бачимо це в їх ворогах, серця яких переповнені люттю до них. Цей вибір вимагає від нас того, щоб ми йшли по тому ж шляху, по якому йшов наш Пророк (мир йому та благословення). Всемогутній Аллах сказав:

قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ

“Скажи: “Такий мій шлях. Я і мої послідовники закликаємо до Аллаха згідно переконанню. Пречист Аллах, і я не є одним із многобожників” (12:108)

Цей вибір вимагає від нас, щоб ми стійко переносили ті труднощі та випробування, які були перенесені посланцями, які підходили від важкості цих випробувань до межі відчаю, а потім до перемоги. Всевишній Аллах сказав:

حَتَّى إِذَا اسْتَيْئَسَ الرُّسُلُ وَظَنُّوا أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُوا جَاءَهُمْ نَصْرُنَا فَنُجِّيَ مَنْ نَشَاءُ وَلا يُرَدُّ بَأْسُنَا عَنِ الْقَوْمِ الْمُجْرِمِينَ

“Коли ж посланці приходили у відчай та вважали, що їх відкинули, до них приходила Наша допомога, і рятувались ті, кого Ми хотіли врятувати. Наше покарання не можна відсторонити від грішних людей!” (12:110)


16 Рабі ас-Сані 1435
16/02/2014
Хізб ут-Тахрір Сирія

Головне меню