Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія, висловлює скорботу по Анас Абуд

Сирія
Друкарня

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

“Серед віруючих є мужі, які вірні завіту, який  вони уклали з Аллахом.  Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання (або померли), і такі, які іще очікують, але ніяк не зраджують своєму завіту”. (33:32)

Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія, виражає сум по одному із своїх хлопців із числа носіїв заклику. Він був поранений пригноблювачем, у той час як допомагав релігії в Ябруд та Каламуні. Він був натхненником оборони релігії від татаро-монголів сучасності. Цього благородного брата звали:  

Професор: Анас Абуд (Абу Малік)

Істинно, очі наповнюються сльозами, а серце смиряється з розставанням з тими, кого любимо у релігії, чесних братів, які встали прямо перед обличчям тирана, стоячи на прямому шляху та маючи розуміння. Вони встали, що боротися за скинення нечестивого сирійського режиму, який сидить занозою , і за побудову Праведної Держави Халіфат, яка піднесе  релігію і, з волі Аллаха Сильного та Могутнього, вирве  занозу невірного Заходу із країн мусульман, і цього дня зрадіють віруючі перемозі Аллаха.   

يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

“Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний”. (30:5)

О, Аллах, прийми його серед тих, хто покірний Тобі! Дай його родині та тим, хто його любить,втіху!  Зроби нас усіх мешканцями Раю, якими Ти задоволений! О, Самий Милостивий та Кращий Прощаючий! Амінь, о, Аллах!

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

“Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося” (2:156)


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-173-24-026
18 Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
18/02/2014

Головне меню