Вимога Хаді аль-Бахра про міжнародне втручання є здачею революції Шаму її ворогам

Сирія
Друкарня

Америка розігрує карту аль-Багдаді, щоб спотворити образ Халіфату, але у неї це не вийде, з волі Аллаха

У контексті того, що організувала Америка у межах кампанії проти «Праведного Халіфату», щоб спотворити його образ, використовуючи хибну назву «Халіфат аль-Багдаді» (проголошення якого полегшило для неї використання свого козиря у реалізації її планів у регіоні), «Організація аль-Багдаді» скоює масові вбивства одне за іншим від імені Ісламу, але Іслам далекий від цього. У цьому контексті Хаді аль-Бахра, голова проамериканської коаліції, зажадав 16.08.2014 від міжнародної спільноти втрутитися у справи Сирії якомога швидше, сказавши: «Воістину, я від імені людства закликаю ООН та усі держави, які вірують  у свободу, діяти спільно для входження у Сирію подібно до того, як вони діють спільно для входження в іракський Курдистан. Виклики – одні, ворог – один, і подвійні стандарти неприпустимі». Це прохання аль-Бахра з’явилося за вимогою його хазяйки – Америки у відповідності з резолюцією 2170 Ради Безпеки ООН, оприлюдненої від 15.08.2014,  за якою вводяться заходи проти «Організації аль-Багдаді».

Той, хто простежить за цією вимогою, побачить у ній зраду за зрадою у відношенні до революції. І у цій зраді – два положення у слідуванні за Заходом: жертвування усім дорогим і цінним заради іноземної інтервенції та небезпечна спроба перевести стрілки компасу з істинного курсу, а саме – з усунення режиму і встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування. Також можна помітити у цій вимозі співпрацю з Америкою у знищенні ісламської революції разом з проектом Халіфату як таким. Можна помітити співпрацю з сирійським режимом світських баасістів - злочинців в одному окопі, у якому вони б’ються спільно, маючи одні і ті самі цілі, а саме – виробити нове світське правління, яке замінить старе, і виключення ісламського рішення проблеми.

Також ця вимога міжнародного втручання під приводом боротьби з тероризмом не зменшить страждань мусульман у революції Шаму, а навпаки – тільки збільшить їх, тому як це вторгнення не будуть розрізняти між військовими та громадськими, і мусульмани будуть страждати іще більше у додаток до того, як вони вже страждають від бомб смерті та ракет ненависті світських  баасістів. До цього додадуться рейди американських безпілотників, подібно до того, як це було у Ємені, Пакистані, Афганістані і нещодавно – в Іраку, а також усі ті відомі руйнування та вбивства. Потім усе це буде спрямовуватися на кожного, хто вийде проти підкорення Америці, під приводом боротьби з тероризмом. Врешті решт ця вимога узаконює прямий напад світського, невірного, колонізаторського Заходу на мусульманські країни і дає йому владу над ними. Усе це перелічене суперечить словам Всевишнього:

وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

«Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).

О мусульмани на землі Шаму! Воістину, міжнародна спільнота з Обамою на чолі проголошувала багаторазово, що вона не думає про будь-чиї інтереси, окрім своїх. Що її не цікавлять наші проблеми і наші страждання ані в чому. Навпаки,можна навіть цілком твердо сказати, що наші проблеми та страждання є справою її грішних рук. Америка не зацікавлена сьогодні в усуненні Башара, навпаки, вона зацікавлена у тому, щоб він залишився, а тому вона не допускає його падіння тим, що запобігає поставкам зброї до повстанців і дозволяє озброювати Башара Росії та Ірану, а також зберігає мовчання з приводу жахаючої різанини, яку той чинить. Дійсно, інтереси Америки та західних країн глибоко укорінилися в Сирії іі в усьому регіоні сьогодні. Вони хочуть покінчити з ісламським проектом, істинним та всеосяжним, який виражається  у праведному Халіфаті за методом пророкування. Ось тому вони і розігрують карту Халіфату заради його ж падіння, і у цій грі з ними беруть участь їх лакеї-правителі мусульман, де є і такі новачки, як Хаді аль-Бахра.

О мусульмани в країні Шаму! Воістину, страх Заходу на чолі з Америкою сильний, і його розбурхала революція Умми в Шамі через проект Праведного Халіфату, який є причиною  змов та оскаженіння цих країн. Той, хто бачить величину цієї змови, знаходить що немає шляху проти неї, щоб покінчити  з нею, і  мусульмани повинні прийняти цей проект, слідуючи шляхом Посланця Аллаха ﷺ і об’єднатися з тими,  хто працює над цим для того, щоб  підтвердити обіцянку Благородного  Посланця Аллаха ﷺ, коли він сказав:

ثم تكون خلافة على منهاج النبوة

«Потім настане Халіфат за  методом пророкування».

Стоячи на цьому, ми можемо здійснити наше майбутнє своїми руками і своєю стійкістю показати, що ми здатні самі вирішувати наші проблеми через Шаріат нашого Господа,  а не через закони джунглів, за якими живе міжнародна спільнота, і ми зможемо запобігти будь-яким маніпуляціям з нами. Ісламське рішення, яке поставить крапку усім цим змовам, доступне та зрозуміле. І з наявністю політичного керівництва у ньому, за наявності народної підтримки, за наявності володарів сили, віруючих та щирих у відношенні до нього, як ансари - усе це зробить реальним шлях до успіху цього проекту, як це  вийшло у Посланця Аллаха ﷺ.

Сказав Всевишній:

قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ

«Скажи: «Таким є мій шлях. Я і мої послідовники закликаємо до Аллаха згідно з переконанням. Пречистий Аллах, і я не є одним з багатобожників»» (12:108).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
№ I-SY-151-20-026
21 Шавваля 1435 р.х.
17.08.2014

Головне меню