Жорстока помста у відношенні до мусульман революції Шаму в Арсаль, є покриттям збитків, понесених іранською партією в Каламуні

Сирія
Друкарня

Великі втрати, понесені партією Ірану в Сирії та потоплення в крові мусульман у благословенній революції Шаму, а також їх поразки у місцевості Каламун в останні кілька днів, поставили їх у незручне становище перед їх громадськістю, і це штовхнуло їх до скоєння жорстокої різанини мусульман у селищі Арсаль, яке прилягає до сирійського кордону. Це селище становило собою притулок для біженців, яких змусили бігти бомби смерті, вони бігли туди через близькість від сирійсько-ліванського кордону. Ясно розкрилося те, що ці хвости так званих країн опозиції, тобто Хізбуллах, не відрізняється у своїх злочинах проти мусульман від їх хазяїв, агентів Америки, таких як Іран і Башар, в одному ряду зі злочинною єврейською структурою, у вбивстві дітей, жінок і старих. Усе це відбувається під приводом боротьби з тероризмом! Також Хізбуллах, партія Ірану, усе більше і більше втягнула ліванську армію у його війну проти мусульман в Арсаль.

О мусульмани в країнах Шаму! Стало вкрай зрозуміло, що як тільки ви вийдете на усунення режиму і закличете до виконання шаріату, на вас одразу обрушиться захід і схід, і усі ці країни невірних на чолі з Америкою нападуть на вас однією рукою, і усе це з однієї причини, про яку Аллах згадав для нас у Його Книзі, сказавши:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

8. Вони виміщували їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Хвалимого, (85:08)

Отже, це питання для них є основною і важливою проблемою. Так само і для вас, о мусульмани, це питання повинно бути найважливішим і повинно бути основною проблемою. Вони не будуть мовчати у зв’язку з падінням їх режимів, зникненням їх цивілізації і втратою своїх інтересів, за встановлення головування законів Аллаха, за виконання Ісламу у практиці в області управління та економіки, судової та соціальної систем. Однак Аллах наш покровитель, а у них немає покровителя і нам слід просто триматися за те, за що тримався наш благословенний Пророк, хай благословить його Аллах і привітає, не дивлячись на усі лиха і страждання, які відчули він ﷺ і його сподвижники, хай буде вдоволений ними Аллах, вони пройшли через катування, облоги, голод та вбивства і коли Пророк, хай благословить його Аллах і привітає, сказав: «Клянусь Аллахом, навіть якщо вони покладуть сонце мені у праву руку, а луну в ліву, я не залишу цю справу, поки Аллах не проявить її або я помру на цьому шляху». Тобто його основною проблемою була робота для встановлення Ісламу, для його головування, або смерть на шляху Аллаха. Так терпіть же, о мусульмани, і будьте стійкими, щоб прийшла допомога Аллаха і збулася Його обіцянка, про намісництво та зміцнення, і щоб збулася блага звістка Посланця Аллаха ﷺ про повернення Халіфату на основі пророкування, і тоді несправедливі дізнаються, у якому положенні вони опиняться.

О мусульмани в усіх частинах світу! Ситуація, в якій ми знаходимося, їх вбивств, пригноблень, переслідувань, катувань, голоду і смути…є такою, що усе це тільки з причини відсутності султана Ісламу, відсутності імама, за яким б’ються і захищаються. І ми будемо запитані за те, що відбувається з нашою Уммою у Шамі, ми будемо запитані за нашу мовчанку, за те, що не допомагаємо їм, будемо запитані за вчинки, справи на шляху усунення цієї несправедливості і тиранії. Ми будемо запитані за працю, яку ми робимо, щоб усунути цих продажних правителів, поставлених невірним Заходом, які охороняють його інтереси і воюють проти Аллаха і Його Посланця ﷺ, і проти того, щоб не з’явився Халіф усіх мусульман, який рушить армії для допомоги мусульманам, захистить їх і помститься за всіх:

لِلَّهِ الْأَمْرُ مِنْ قَبْلُ وَمِنْ بَعْدُ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Аллах приймав рішення до цього і прийматиме їх після цього. Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний». (30:4-5)


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Ахмад Абдульвахаб
08 Шавваль 1435 р.х.
04/08/2014
№ I-SY-205-14-28

Головне меню