Хто відповідальний за мерзенний злочин проти дітей Шаму у використанні вакцини проти корі?

Сирія
Друкарня

16.09.2014 стався мерзенний злочин, жертвами якого стали 45 дітей у провінції Ідліб після їх вакцинації, яка була призначена проти корі, але виявилася отрутою, яка вбила цих дітей… Воістину, це новий злочин у серії злочинів сучасності, які відбуваються з нашим народом у Шамі, неначе їм не достатньо того, що з ними вже відбувається. Воістину, це божевілля і нестача людського ставлення у Сирії, особливо у відношенні до дітей» Так хто ж відповідальний за цей мерзенний злочин? Хто буде за це нести звіт?

Воістину, це «Друзі сирійського народу», вони винні у смертях наших дітей у Сирії, зі своєю координацією дітей з «міністрами охорони здоров’я у тимчасовому уряді», в уряді, який не тямить у турботі про людей нічого, окрім як співпрацювати з ворогами революції на невірному колонізаторському Заході, який є причиною усіх лих, який продав революцію Заходу і допомагає йому у його планах по боротьбі з цією революцією, а також у змовах проти її щирих синів. Що ж стосується відповідальності, то ми очікуємо слів про глибоке шкодування про те, що сталося, після чого ця сторінка перегортається на нову з новим лихом!
 
О мусульмани, щирі муджахіди на землі Шаму!

Що це за вакцини, якими були прищеплені наші діти? «Друзі сирійського народу» надали ці так звані ліки у межах своїх проектів, які власне виявилися отрутою, яка принесла смерть для дітей та посіяла сум, біль і втрату у серцях їх родин!! Що може бути гірше цього, окрім спроб невірного Заходу і його агентів нав’язати свою волю нашій революції, щоб покінчити з нею?!! Хіба політичні гроші, які правлять на наших фронтах і сіють ворожнечу з міжусобицями між нами не гірше і підступніше за це?!! Хіба рейди західного альянсу на чолі з лідером світового зла Америкою, не будуть гірше за смерть дітей? Адже це буде означати також і смерть наших матерів, батьків, усіх людей, руйнування дерев і каміння…Воістину, Захід відкрив перед нами книгу смерті і гортає її сторінку одну за іншою, так що наші трагедії не знають кінцю і краю!

О мусульмани, о щирі муджахіди на землі Шаму!

Воістину, злочинне вбивство дітей та інші злочини, які оточують наше життя кожного дня, не припиняться допоки ми не відсічемо усі пута невірного Заходу і його приспішників, поки ми не схопимося за верв Аллаха Єдиного ﷻ, оскільки перемога тільки від Нього Одного, а не від Заходу і його лакеїв. Сказав Всевишній:

وَمَا جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرَى لَكُمْ وَلِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُكُمْ بِهِ وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ

«Аллах зробив це всього лише доброю звісткою для вас і зробив це, щоб ваші серця втішилися дякуючи цьому, оскільки перемога приходить лише від Могутнього і Мудрого Аллаха» (9:126)

А хто більш правдивий за Аллаха?!

Воістину, перемоги не буде окрім як зі щирим сподіванням на Аллаха і роботою над тим, чим Він вдоволений: над поверненням Халіфату за методом пророкування, про який сповістив Посланець Аллаха ﷺ, Халіфату турботи і справедливості. Сказав Всевишній:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає кому побажає. Він – Могутній, Милосердний \» (30:4-5)


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Середа, 22 Зуль-када 1437 р.х.
17/09/2014
№ 209/1435

Головне меню