Візит медіа-офісу у м. Алеппо

Сирія
Друкарня

Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір Сирія прибув з візитом у місто Алеппо. Візит охопив низку визволених районів. На чолі делегації були голова медіа-офісу устаз Ахмад аль-Ваххаб, член відділу зв’язків устаз Абд аль-Хамід і член медіа-офісу устаз Мунійр Насир. Було проведено лекції та семінари під наступними назвами: «Американський проект і те, як йому протистояти», «Брудні політичні гроші і їх вплив на революцію», «Священність крові мусульман і заборона міжусобиць серед них», «Важливість ісламського політичного проекту у протистоянні західному світському проектові».

Лекції були проведені в мечеті «Абу Убайда» у районі «Ас-Суккарій», у мечеті «Хамза» в районі «Машхад», у мечеті «Бадр» у районі «Бустан Каср», у мечеті «Аль-Джийляній» у районі «Ас-Саліхійн». Ці лекції залишили великий слід у справі розкриття американського проекту і розкрили очі мусульманам на нього і його цілі. Присутні енергійно зустріли ці лекції. Мусульмани голосно виголошували такбіри і підносили хвалу Аллаху.

Медіа-офіс також виступив зі зверненням про брудні політичні гроші і заборону міжусобиць серед мусульман. З даними зверненнями офіс виступив у таких мечетях як мечеть «Уейс аль-Карній» у районі «Ас-Суккарій», мечеть «Саад аль-Ансарій» у районі «Аль-Ансарій», мечеть «Суккар» у районі «Бустан аль-Каср», мечеть «Умар ібн Абд Аль-Азіз» у районі «Ас-Саліхійн», мечеть «Аїша» у районі «Ас-Суккарій». Ці проповіді зустріли таку реакцію людей, що здавалося наче вони торкнулися їх найглибинніших почуттів і казали їх вустами.

Медіа-офіс завершив свій візит у місті Алеппо прогулянкою містом, побачивши у ньому масові руйнування, викликані жорстоким систематичним обстрілом житлових кварталів Алеппо, які відбуваються у помсту народові за його позицію і підтримку муджахідів.

Ми прохаємо Аллаха берегти наш народ у Шамі й усіх мусульман. Ми прохаємо Всевишнього завершити цю революцію Праведним Халіфатом за методом пророкування.


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
27 Зуль-када 1435 р.х.
22/09/2014
№ I-SY-151-20-026

Головне меню