Не дивлячись на усі страждання та жертви, революція Шаму стійка, неначе гори

Сирія
Друкарня

Ось вже четвертий рік триває ісламська революція у землях благословенного Шаму, продовжуючи бути стійкою, неначе гори, перед змовами, які плетуться проти неї.

Вона продовжує бути стійкою перед хитрощами невірного Заходу і його прихвостнів, проголошуючи тим самим війну міжнародній системі, яка не здатна ані на що інше, окрім як встати на бік гнобителя проти пригнобленого, встати разом з м’ясником проти жертви… А як же може бути інакше, адже саме ця система встановила м’ясника над нашими головами, щоб він втілював над нами найжорстокіші муки і перешкоджав поверненню Ісламу на арену життя. І спроба воскресити прапор французького мандату, або так званий «прапор революції», після його «клінічної смерті» - ніщо інше, як крок на шляху задоволення невірного Заходу, що також є частиною цієї змови.

Ми ж, через чотири виснажливих роки революції, хотіли б нагадати мусульманам у землях благословенного Шаму про стійкість їх революції, над якою невірний Захід і його маріонетки у регіоні працюють, щоб зірвати її і провалити, пропонуючи ведення переговорів з режимом замість того, щоб усунути його. Маріонетки кидаються в обійми Заходу замість того, щоб ворогувати з ним, і закликають до громадянської держави, щоб задовольнити своїх хазяїв, замість того, щоб прагнути до Праведного Халіфату, який веде до вдоволення Великого і Всемогутнього Аллаха.

О мусульмани у землях Шаму – центрі дому Ісламу! Стало очевидним, що Америка працює над створенням військової сили, яка стане контролювати ці землі. Вона бажає здійснити це кількома способами: або шляхом навчання (тренування) загонів, щоб кинути їх потім проти своїх братів; або шляхом міжнародного військового втручання під керівництвом коаліції хрестоносців, яку очолює США; або за допомогою заморожування конфлікту під приводом людяності, підготувавши тим самим підґрунтя для переходу до другого етапу – введення Національної коаліції у землі Шаму після того, як будуть отримані гарантії про надання їй безпечної зони, щоб вона могла очолити змову по захопленню революції.

Після того, як Національна коаліція буде протиснута у сирію ззовні, у якості законного представника революції, і внутрішньо, торгуючи життєво важливим шматком хліба і деякими послугами, наданими громадянам, і підкуповуючи деяких керівників загонів грошима, наданими невірними країнами-донорами та їх маріонетками. А потім вона зможе вести переговори з режимом для пошуку безпечного виходу цієї коаліції з конфлікту з режимом і наступного формування спільного конституційного органу для зміни конституції по західних критеріях. А потім настане час проведення виборів у парламент, де одержать перемогу ті, з чиєю кандидатурою буде згодна Америка. Після цього відбудуться фіктивні президентські вибори, на яких будуть балотуватися американські приспішники, а переможе той, кого призначить Америка. Таким чином, країна залишиться під контролем Америки і під її гнітом, як і буде покладено кінець революції Шаму та її жертвам! У цьому і полягає план Америки і Заходу, однак Аллаху відомі їх плани.

О мусульмани гордого Шаму! Ми неодмінно повинні розуміти природу цього конфлікту і бути зосередженими на принципах, про які повідомив нам Знаючий, Відаючий. Аллах сказав:

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть вдоволені тобою, поки ти не станеш дотримуватися їх релігії» (2:120).

Це і є справжня суть конфлікту. Він також сказав:

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ ٤٦

«Вони будували свої підступи, але їх підступи були в Аллаха. А адже підступи ці могли зсунути гори (або не могли зсунути гори)» (14:46).

І в цьому полягає ступінь (або розмір) їх підступів. Він також сказав:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ٨

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим» (61:8).

І в цьому полягає реальність їх цілей. І, присягаємося Аллахом, немає у нас іншої можливості відбити їх та досягти успіху в обох світах, окрім як за допомогою повного дотримання наказів Всевишнього і Всемогутнього Аллаха разом зі сподіванням на Нього, розірвавши з невіруючими усі свої відносини і відкинувши їх приспішників, згідно зі словами Всевишнього:

وَلا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ ١١٣

«Не схиляйтеся на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді жоден вам не надасть підтримки» (11:113).

І ми повинні відкинути їх брудні політичні гроші, які майже зіпсували нам нашу революцію, оскільки їх майно використовується на шкоду нам, як про це сказав Всевишній:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха» (8:36).

Також нам необхідно виступити проти їх ворожого до нашої революції союзу хрестоносців і не звертатися до них за допомогою, згідно зі словами Всевишнього:

وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلا ١٤١
 

«Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141),

І згідно зі словами Посланця Аллаха ﷺ: «Не освітлюйтеся вогнем невірних». Нам необхідно розраховувати лише на свої сили і можливості після сподівання тільки на Аллаха і віри в те, що перемога – лише в Його руках, як про це сказав Аллах:

وَمَا النَّصْرُ إِلا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ ١٢٦

«Оскільки перемога приходить лише від Могутнього Мудрого Аллаха» (3:126).

Як і необхідно виказувати терпіння у тому, що Він визначив, згідно зі словами Всевишнього:

اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا إِنَّ الأرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ ١٢٨

«Прохайте про допомогу в Аллаха і терпіть. Воістину, земля належить Аллаху. Він дарує її у спадок тому зі Своїх рабів, кому побажає, і добрий кінець приготований богобоязливим» (7:128).

І згідно зі словами Його благородного Посланця ﷺ: «Перемога (приходить) разом з терпінням, позбавлення – разом з труднощами. І воістину, разом з труднощами (приходить) легкість». Також нам необхідно виступати єдиним фронтом – військовим і громадським – під ясним політичним проектом, яким вдоволений Господь Величі, Святий Він і Великий, щоб здійснилася Його обіцянка у відношенні нас:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).
 

І щоб здійснилася обіцянка доброї звістки Його благородного Посланця ﷺ: «…Потім настане Халіфат за методом пророкування».

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ ٣٧

«Воістину, у цьому полягає нагадування для тих, у кого є серце, хто дослухається і присутній при цьому» (50:37).


Хізб ут-Тахрір Сирія
24 Джумада аль-уля  1436 х.
15.03.2015

 

Головне меню