Наскільки далеко просунулася Америка у своїх планах? І якою є роль Туреччини на цьому етапі?

Сирія
Друкарня

Після того, як уряд Туреччини евакуював гробницю Сулейман-Шаха і підписав договір зі США «навчай-обладнуй», спрямований на навчання та підготування представників деяких сирійських опозиційних сил, що відбулося 19.02.2015, стало зрозуміло, що в ролі Туреччини з’явилася поворотна фаза у відношенні революції у Сирії.

Після того, як її роль полягала у прийнятті та утриманні біженців, а також у підтримці світської опозиції та вигукуванні голосних непотрібних промов, її роль останнього часу почала розширюватися. Вона почала координувати свої відносини з новим американським агентом Салманом ібн Абдель Азізом (у ході візиту Реджепа Таїпа Ердогана у понеділок 02.03.2015 до Саудівської Аравії). А також відбулося зачинення кордонів та переходів для народу Сирії і розташування турецької армії на кордоні з Сирією під приводами гарантування безпеки.

Також ясно виявляється американо-турецька координація, адже голова Центрального командування збройних сил США генерал-лейтенант Ллойд Остін у супроводі делегації американських військових зустрівся в Анкарі з начальником генерального штабу турецької армії генералом Некдетом Озелом. Зустріч відбулася у штаб-квартирі турецького генштабу, а потім вони вирушили до міста Киршехір на військові об’єкти, де проходитимуть військове навчання представники поміркованої сирійської опозиції, і, як повідомляє найбільше турецьке інформаційне агентство «Анадолу», на першому етапі у межах підготування до навчання планується привезти 300 осіб з сирійської опозиції до вищезгаданого міста.

О мусульмани благословенного Шаму!

Чотири роки революції благословенного Шаму, крики постраждалих, сльози сиріт та усі інші лиха на протязі цього часу були недостатні, щоб Туреччина підняла свою армію для порятунку мусульман від тирана, якому не було подоби в історії людства. Однак достатньо було одного наказу Америки, і Туреччина почала докладати зусилля для тренування опозиції під егідою розвідувального апарату США, щоб приготувати інструмент для боротьби проти Ісламу під назвою «боротьба з тероризмом». А також для того, щоб приготувати силу, яка захищатиме коаліцію і тимчасовий уряд у справі досягнення політичного рішення, яке Америка прагне нав’язати народу Сирії. Це буде спільний уряд, де залишаться армія та сили безпеки нинішнього режиму. Голова коаліції Ходжа заявив, що він не збирається викорінювати партію Баас або розформовувати армію. Це ясно показує, що усе, що відбувається є планом Америки, яка намагається нав’язати своє рішення після провалу усіх спроб, останньою з яких був план де Містури – тимчасове перемир’я.

Змова усього світу проти цієї благословенної революції вже давно очевидна, а ваша стійкість і свідомість стали перешкодою для Заходу і його проектів, які намагаються оволодіти революцією та збити її з істинного курсу. Ми завжди нагадуємо вам про те, що Америка – це справжній ворог цієї революції, адже вона розв’язала руки злочинцю Башару та Ірану, щоб вони сіяли хаос, вбивства та руйнування. Адже саме Америка підтримує цих нікчемних правителів і намагається будь-якими шляхами здійснити свої плани за допомогою політичного підкупу, наданого маріонетковими державами. Так нехай же після усього пережитого не обдурить вас правитель, який і пальцем не поворухнув без наказу США. Будьте й далі стійкими у вашій революції, піднімаючи прапор вашого Пророка ﷺ – прапор «ЛЯ ІЛЯХА ІЛЛЯЛЛАХ МУХАММАД-УР-РАСУЛЮЛЛАХ». Візьміть і міцно тримайтеся за Сіру Посланця Аллаха ﷺ, щоб лише вона була для вас методом в усуненні злочинця Башара та його режиму і в тому, щоб встановити правління Ісламу – другий праведний Халіфат, оснований на методі пророкування. Воістину, лише це врятує вас і лише це дасть вам славу і перемогу, з волі Аллаха. Всевишній Аллах каже:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تُطِيعُوا الَّذِينَ كَفَرُوا يَرُدُّوكُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خَاسِرِينَ ١٤٩ بَلِ اللَّهُ مَوْلاكُمْ وَهُوَ خَيْرُ النَّاصِرِينَ ١٥٠

«О ті, які увірували! Якщо ви підкоритеся невіруючим, то вони звернуть вас назад, і ви повернетесь потерпілими збитки. О ні! Аллах є вашим Покровителем. Він – Найкращий з помічників» (3:149,150).


Устаз Ахмад Абдульваххаб
Співробітник прес-служби Хізб ут-Тахрір Сирія
23 Джумада аль-уля 1436 р.х.
14.03.2015
№ I-SY-1436-299

Головне меню