Іслам, а не з’їзд Ради Перської затоки окреслив нам образ нашого майбутнього

Сирія
Друкарня

І ми, з волі Аллаха, ті, хто здійснить його шляхом встановлення Халіфату за методом пророкування, і воістину. Це неважко для Аллаха

Лідери Ради співпраці країн Перської затоки (ССАГПЗ) після засідання у вівторок 05.05.2015р. підтвердили у своїй заяві, що у Саудівській Аравії відбудеться зустріч представників сирійської опозиції, метою якої є наполягти на необхідності досягнення політичного урегулювання у Сирії. У заяві говориться (з посиланням на телеканал «Аль-Арабія»): лідери шести країн заявили, що зустріч ставить за мету спробувати окреслити ситуацію (після уходу Асада), також вони підкреслюють необхідність «політичного рішення, яке задовольнить амбіції сирійського народу». У той самий час дата зустрічі, як і запрошені для присутності сторони, не вказуються.

Не існує жодних сумнівів у тому, що політичне майбутнє Сирії непокоїть Захід і його маріонеток у регіоні. Вони серйозно бояться виходу ситуації з-під контролю і повороту справ проти усіх них шляхом раптового усунення режиму у Дамаску і встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування як альтернативи цьому злочинному режиму, який дав скуштувати страждань жителям Шаму, одразу ж як вони вийшли з вимогою усунути його і встановити правління Ісламу на його руїнах. Це і є головною причиною змови усього світу проти цієї сирітської благословенної революції, і це – саме те, що висловив очільник проамериканської коаліції Халед аль-Ходжа. В інтерв’ю газеті «Близький Схід» від 02.05.2015р. він сказав: «Ми повинні заповнити лінії розлому, які були під контролем режиму, і забезпечити громадянським урядом сторони Вільної армії (Аль-джейш аль-хурр), коаліції та перехідного уряду, оскільки режим може пасти у будь-який момент, що стане несподіванкою для всіх. І це – саме та справа, якої намагалися уникнути як регіональні, так і великі гравці у сирійському питанні, на кшталт США». Це спонукало агентів Заходу провести засідання так званої «сирійської опозиції», виплеканої за американським взірцем, щоб ця опозиція стала лжесвідком утвердження західного проекту у служінні його інтересам та сподіванням про майбутнє Сирії у вигляді громадянської демократичної держави, що відділяє Іслам від суспільства та держави.

О мусульмани у землях Шаму, центрі дому Ісламу! Революція Шаму витратила усе велике і мале, щоб позбутися вигаданої людиною системи, яка стала причиною нашого нещастя і пригнобленості у житті, і це – саме те, про що попереджав нас Всемогутній Аллах:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, того очікує тяжке життя, а в День воскресіння Ми воскресимо його сліпим» (20:124).

Таким чином, джерелом страждань та пригнобленості є вигадана людиною система, яка стала заміною для системи Аллаха. І немає сумнівів у тому, що ви відчуваєте ці страждання та пригнобленість. А тому ми попереджаємо вас від небезпеки потрапляння до пасток Заходу і до його хитрощів, адже вони зображують проблему на чолі режиму і заявляють, що йому немає місця у майбутньому Сирії, однак це – їх потурання омані мусульман. У той час як сутність та основа усіх проблем полягає у самій системі, яка не повинна мати місця у майбутньому Сирії, і не матиме, з волі Аллаха! Більше того, ми прохаємо Всевишнього Аллаха допомогти нам викоренити її та встановити замість неї ісламську систему, і воістину, це неважко для Аллаха! Лише так революція Шаму принесе свої плоди і самостійно окреслить своє майбутнє – майбутнє, яким буде вдоволений творець Всесвіту, людини й усього життя! Всевишній Аллах сказав:

فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُمْ مِنِّي هُدًى فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَايَ فَلا يَضِلُّ وَلا يَشْقَى

«Якщо ж до вас з’явиться від Мене вірне керівництво, то усілякий, хто піде за Моїм вірним керівництвом, не виявиться заблудлим та нещасним» (20:123).

Ми застерігаємо загони та групи від участі у цих підозрілих зборах, які торгують кров’ю мусульман на західних ринках. І закликаємо їх до щирої роботи разом з їх братами для встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування, щоб вони добилися перемоги лише від Аллаха, а не від когось іншого з числа маріонеткових продажних правителів, які не шкодують сил у боротьбі з Ісламом і з тими, хто закликає до його виконання у житті. Всевишній Аллах сказав:

وَمَا النَّصْرُ إِلا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ

«Перемога може бути лише від Аллаха. Воістину, Аллах – Могутній, Мудрий» (8:10).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
17 Раджаба 1436 р.х.
06.05.2015
№ 231/1436

Головне меню