Переговори на ринку невіруючого Заходу – це продаж крові шахідів

Сирія
Друкарня

Реалізовуючи угоди, прийняті на конференції у Відні, Америка працює для завершення своїх інтриг і змов. Після того, як Америка закликала особистості, організації та деякі фракції на конференцію в Ер-Ріяді...

Після того, як після цієї конференції переговорна комісія, яка прийняла на себе відповідальність у справі вибору складу опозиційної делегації, буде продавати кров і честь мусульман на ринку невірного заходу під безпосереднім керівництвом агента Америки Стаффана де Містури і під егідою ООН... Після всього перерахованого Америка працює для приховування злочину і відволікання уваги мусульман від реальної небезпеки, а саме - від переговорів за одним столом з вбивцею дітей і тираном. США приховують факти і звертають погляди до делегацій, використовуючи ЗМІ, які висвітлюють реальність так, що ніби-то розбіжність існує тільки щодо складу делегації від опозицій, а також показують, що нібито між Росією і Америкою існують розбіжності. Все це Америка робить для того, щоб домогтися в результаті ілюзорної перемоги делегації від опозиції на зустрічі в Ер-Ріяді і, таким чином, покрити ті злочин і небезпеку, які представляють переговори з катом.

О мусульмани у благословенній землі Шама!

Вистава Америки з використанням пряника і батога влаштовується в питанні делегації для переговорів, але їм нікого не обдурити. У чому різниця між тими, хто буде залучений в продаж крові шахідів? Хто б це не був, Америка буде вдячна їм, і вони доїдуть до Ер-Ріяда тільки зі схвалення США і на запрошення американських агентів. Присутність делегацій від опозиціонерів на «Женеві-3» не припинить ваших страждань, навпаки, вона збільшить їх, тому що в основі всі страждання виходять від безбожного режиму, який навис над нами, а не тільки від тих хто править цим режимом. Всевишній Аллах говорить:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى ١٢٤

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, того чекає тяжке життя, а в День воскресіння Ми воскресимо його сліпим» (20: 124).

Присутність на конференції в Женеві для того, щоб вести переговори зі злочинцем, створеним Америкою, є пасткою для прийняття поступок, яку організували ті, хто здав себе агентам Заходу і погодився перебувати під владою демократичної, світської держави, під владою конституції, яку встановила людина, і погодилася з виборами під егідою ООН. В кінці всього цього повинні перемогти найбільш лояльні до невірного Заходу - ті, хто є найбільш продажним по відношенню до Заходу, ті, хто повинен перемогти у виборах, які пройдуть під назвою вільних і справедливих. І, таким чином, революція Шама буде перервана і приборкана, подібно до палестинської, яка була продана на конференціях принижень і ганьби і на ринку переговорів з ворогами Аллаха.

Безбожний Захід ясно усвідомлює, що світанок Халіфату неодмінно освітить землю знову, і тому Захід використовує всю свою вагу і потенціал, щоб запобігти поверненню Халіфату. Це те, що ми явно бачимо у благословенній революції Шама, і вороги Аллаха ніколи не зможуть запобігти обіцянці Всевишнього Аллаха і благій звістці Його Посланника ﷺ про те, що Праведний Халіфат повернеться після правління тиранії. Посланник Аллаха ﷺ сказав: ««...і потім буде Халіфат на основі методу пророкування», – і потім замовкнув».


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
18 Рабі ус-сані 1437 р.х.
28.01.2016 р.
№ I-SY-1437/009

Головне меню