Зрадники переслідують щирих мусульман, які відкидають політичне врегулювання і зрадницькі конференції, бажаючи усунути їх з сирійської арени

Сирія
Друкарня

Почастішали вбивства і спроби ліквідації впливових особистостей і командирів різних загонів та рухів, останнім з яких стало вбивство невідомими шейха Абу Ратіба, керівника руху «Ахрар аш-Шам» у Хомсі.

Як відомо, він (хай буде задоволений ним Аллах) був супротивником політичного врегулювання зі злочинним режимом і був супротивником втілення домовленостей, до яких прийшли на конференції в Ер-Ріяді. За кілька днів до свого вбивства він виступив з ініціативою, в якій закликав до об'єднання рядів повстанців і до початку боїв у Хомсі до повного його звільнення, спираючись на наявні сили. Найбільш примітним пунктом у його зверненні був заклик до впливових особистостей з «Ахрар аш-Шам», в якому він закликав до практичних кроків у проведенні зборів між великими загонами, щоб почати розробку плану дій по об'єднанню.

О мусульмани! О щирі муджахіди!

Збільшилися змови (та їх різновиди) проти благословенної революції Шама, проти нас посилилися підступи ворогів і тих, хто називає себе «друзями та братами». Щирі сини Умми стали мішенню ворогів Аллаха, вбиваючи яких вони бажають усунути їх з сирійської арени, щоб перешкодити будь-яким спробам, які ведуть революцію Шама до правильного результату і ведуть до звільнення Умми з пащі невірного Заходу і його агентів. Воістину, бій між істинною і брехнею є доленосним боєм. І, клянусь Аллахом, нам не залишається нічого, окрім як міцно триматися за верв Аллаха, відсікти все верві Заходу і стояти на непохитності нашої революції у поваленні режиму і у встановленні на його руїнах Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Ми просимо Аллаха, щоб Він прийняв наших шахідів і обрушив підступи наших ворогів, закликаємо кожного щирого мусульманина в цій Уммі до ретельності разом з нами на шляху встановлення законів нашого Господа і говоримо тільки те, чим задоволений Всевишній Аллах:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

«Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього – наше повернення».


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
26 Рабі уль-авваль 1437 р.х.
06.01.2016 р.
№ I-SY-1437/007

Головне меню