Народ Сирії не відчув результатів перемир’я і переговорів, окрім вбивств і позбавлення їх притулку

Ринок «Аль-Худар» в місті Мааррет-ен-Нууман 04.19.2016

Сирія
Друкарня

Військові літаки 04.19.2016 р здійснили удар по ринку «Аль-Худар» в місті Мааррет-ен-Нууман, внаслідок чого було вбито 43 людини і понад 80 отримали поранення. Також було нанесено декілька повітряно-бомбових ударів по рибному ринку в місті Кафр-Набла, в результаті чого загинуло 11 осіб.

Народ Сирії не оточений безпекою, незважаючи на дотримання повстанськими загонами перемир'я, яким зобов'язав їх невірний Захід, і участь їх в переговорах по американському плану врегулювання ситуації. Народ продовжує піддаватися вбивствам і позбавленню даху над головою. Кров народу використовується як стимул для переговорів з метою зміцнення позицій невірних, а не для дотримання договорів і угод. Не можна укладати договір з тираном Шама, і це відомо навіть дитині, але чомусь повстанські загони ігнорують це і слідують за політичним рішенням Америки, вважаючи, що саме це рішення допоможе скинути режим. Вони ігнорують той факт, що Америка надає підтримку режиму і перешкоджає його падінню, надавши йому зелене світло для здійснення вбивств і тортур.

Ми, члени Хізб-ут-Тахрір вілаяту Сирія, висловлюємо щирі співчуття сім'ям шахідів. Всім же, хто укладає перемир'я з режимом, ми хочемо сказати, що покладаємо на них відповідальність за пролиту невинну кров. Перемир'я продовжує термін існування режиму, надаючи йому додатковий час для здійснення безкарних убивств і тортур. Не повинно бути ніякого перемир'я з вбивцею дітей, як і не можна вести переговори з тим, хто зазіхає на честь народу. Нам не зрозуміло те, чого очікують загони повстанців. Скільки ще повинно впасти шахідів, щоб вони (загони) почали наступ, зламали дане перемир'я і скасували будь-які переговори з режимом, обрубали всі зв'язки із Заходом і його поплічниками, а потім кинулися до голови змії - Америки - і, обрубавши їй голову, звільнили людей від завданого їй зла, а потім на її руїнах встановили владу Аллаха?!

فَوَرَبِّكَ لَنَسْأَلَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ ٩٢ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ ٩٣

«Клянусь твоїм Господом! Ми неодмінно усіх їх спитаємо про те, що вони робили» (15:92,93).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Вілаят Сирія
Четвер, 14 Раджаба 1437 р.х.
21.04.2016 р.
№ I-SY-014-1437

Головне меню