Це - послання до людства. Нехай його закликають ним

Сирія
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

﴿هَذَا بَلَاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ﴾

«Це - послання до людства. Нехай його закликають ним» (14:52)

Вже п'ять років минуло з початку благословенної революції Шама. Вона приховала в собі рани і біль, а також явила великі надії і просвіт в хмарах сьогоднішньої сумної реальності. У ній знайшлося джерело Ісламської Умми, яке було невидимим дуже довгий час.

У Шамі ми побачили незломлену Умму, яка жертвує найдорожчим і докладає всі свої сили для надання допомоги цій релігії, Умму, яка не погоджується з приниженням і не мовчить з приводу посягань. Ісламська Умма повинна розуміти, що її благодать криється у великому звершенні, з виконанням якого вона удостоюється честі благополуччя. А якщо вона залишить це, то їй не минути нещасть і загибелі. Всевишній Аллах говорить:


كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

«Ви є кращою з громад, що з'явилася на благо людства, наказуючи здійснювати схвалюване, утримуючи від поганого і віруючи в Аллаха» (03: 110)

Ісламська Умма повстала з цією революцією, щоб наказати найвеличніше схвалюване - правління тим, що послав Аллах, - а також утримати і усунути найтяжче негоже - правління не тим, що послав Аллах.

Незважаючи на це, до цих пір деякі не спіткали цієї істини і намагаються приховати її сонце тінню залежності і підпорядкованості. Вони бачать в статуті ООН і в міжнародному праві порятунок для своїх проблем і проблем Умми. Вони сліпі, не бачачи справжню сутність Заходу, і з розпростертими обіймами біжать назустріч йому, приймаючи його рішення і конференції. Вони ігнорують той факт, що боротьба на землях Шама йде між проектом безбожного Заходу (світської цивільної держави, яка забезпечує панування невіри і її інтересів, а також відновлює режим кривавого диктатора і знову надає йому законність, зберігаючи кримінальні служби безпеки і армію) та ісламським проектом умми (проект Халіфату за методом пророцтва, який виходить з її віровчення і радує нашого Господа, який втілить в життя наші непорушні принципи і покладе край нашим стражданням). Вони ігнорують той факт, що політичне рішення, яке нав'язують сирійській революції держави-змовники на чолі з Америкою і Росією в сполученні з їх регіональними маріонетками, є черговою підступністю, спрямованою на те, щоб покінчити з Уммою і провалити її проект, щоб досягти своєї перемоги і успіху свого проекту. Всевишній Аллах говорить:

وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا

«Вони не перестануть битися з вами, поки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть» (02: 217)

З повним цинізмом вони прикрасили своє політичне рішення і проводяться під егідою ООН переговори помітним девізом: «Покладемо край гуманітарним стражданням!». Насправді ж вони подібні до того, хто прикрашає міраж, щоб ми вважали його водою, і продає отруту, щоб ми вважали її ліками!

Варто кинути погляд на делегатів на переговорах, які вдають із себе представників опозиції і вплуталися в злочинні переговори, як розумієш, що вони - слуги наддержав і держав, які обрали їх і допомагають їм. Вони помилково заявляють, що є представниками сирійської революції. Хіба колишній прем'єр-міністр злочинного режиму Ріяд Хіджаб представляє революцію Шама? Хіба нещодавній міністр освіти злочинного режиму Ріяд Наасан Ага представляє цю революцію? Хіба агітатор до неісламської культури і братніх стосунків з сіоністським загарбником мечеті аль-Акса Бісмат Кадмані представляє щирих моджахедів і стійких жителів благородного Шама? І суть змови не зміниться, якщо долучити до переговорів або призначити главою делегації бородатого Мухаммада Аллюша! Адже в минулому не змінилася реальність Національної Коаліції з долученням до неї Муаза аль-Хатіба, який очолив цю коаліцію, віщував схід сонця з Москви, але його пророцтво обернулося передвісником викриття його сутності.

Ці малодушні псевдопредставники, які погодилися йти шляхом американського політичного рішення, повинні чітко розуміти, що цим самим вони зневажають свою релігію і руйнують непорушні принципи нашої благословенної революції Шама. Адже з перших днів ця революція, виходячи з будинків Аллаха (мечетей), визначила свої непорушні принципи і проголосила: «Вона - заради Аллаха! Вона - присвячена Аллаху!» і « Наш ватажок навіки - наш пан Мухаммад ﷺ». Ці принципи стали очевидними постулатами для жителів Шама, а не просто позиціями, що допускають переговори і торг. Навпаки, ці принципи з граничною ясністю заявили про неприпустимість і гріховність участі в подібних переговорах. Вони сповнені рішучості повалити режим з усіма його основами, символами і органами, щоб на його місці спорудити новий режим, який не зійдеться з попереднім ані в своїй конституції, ані в своїх апаратах. Це буде режим ісламського правління - Праведний Халіфат за методом пророкування, який прославить Іслам і мусульман, підпорядкує невіру і невіруючих, а також звільнить Умму від прозахідної залежності і втілить в життя слова Всевишнього Аллаха:

وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

«Аллах не відкриє невіруючим шляху над віруючими» (4: 141)

Оманливі позиції, які висловлює так звана «делегація сирійської опозиції» на переговорах (як їх заява про те, що Башар не грає ніякої ролі в політичному процесі, або їх наполягання на формуванні перехідного органу правління, або відтермінування дати переговорів на знак протесту з приводу порушення режимом перемир'я), не проведе щирих синів Ісламської Умми і не зможуть зробити так, щоб жителі Шама взяли американське політичне рішення. Ці прикрашені позиції переговорної делегації не отримають ніякої законності, як і не будуть ці «представники» визнані в якості представників сирійців. Адже жителі Шама і ми прекрасно усвідомлюємо, що переговорна делегація не представляє революцію, а скоріше, виступає проти неї.

О мусульмани Шаму - центру оплоту Ісламу!

Ваші пожертвування дуже численні і великі! Ви доклали безмірні зусилля! І плодом цього, безсумнівно, повинно бути щось величне - Праведний Халіфат за методом пророкування. Ви повинні розуміти, що якщо ви зупинитеся посередині революції, то вб'єте її. І як таке можна допустити, знаючи про те, що переговори - це повернення до того стану, який був до революції?! Необхідно продовжити цю революцію і берегти її принципи, а також зупинити кожного, у кого виникла лиха думка порушити їх або розточити душі загиблих наших синів. І нехай ніхто не говорить: «Мене це не стосується». Повідомляється, що Абу Бакр ас-Сиддик (р.а.) говорив: «О люди! Ви читаєте цей аят:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَيْكُمْ أَنْفُسَكُمْ لَا يَضُرُّكُمْ مَّنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ

«О ті, які увірували! Подбайте про себе. Якщо ви пішли прямим шляхом, то вам не завдасть шкоди той, хто впав в оману» (5:105)

Я чув, як Посланник Аллаха ﷺ говорив:

إِنَّ النَّاسَ إِذَا رَأَوْا الظَّالِمَ فَلَمْ يَأْخُذُوا عَلَى يَدَيْهِ أَوْشَكَ أَنْ يَعُمَّهُمُ اللهُ بِعِقَابِهِ

«Якщо люди побачать несправедливого і не візьмуть його за руки (не зупинять його), боюся, Аллах оберне їх всіх в Свою муку»»(передали Ахмад та Ібн Хіббан). Сьогоднішні несправедливі люди - різноманітні і з різними іменами, але їх дії - однакові. Несправедливий - це той, хто зраджує жертви і йде на приниження і безчестя для себе та свого народу. Сьогодні на нас лежить обов'язок зберегти цю революцію і не допустити того, щоб малодушні боягузи прибрали її в свої руки. У хадісі Посланник Аллаха ﷺ говорить:

فَإِنْ تَرَكُوهُمْ وَأَمْرَهُمْ، هَلَكُوا جَمِيعًا، وَإِنْ أَخَذُوا عَلَى أَيْدِيهِمْ، نَجَوْا جَمِيعًا

«І якщо вони залишать їх самим собі і тому, що вони хочуть зробити, то загинуть усі, якщо ж вони схоплять їх за руки, то врятуються самі і врятують всіх (інших)» (передав Ахмад).

Будь-яке упущення в цій обов'язковій справі тягне за собою гнів і покарання Всевишнього Аллаха на цьому світі і в світі вічному. Всевишній Аллах говорить:

لُعِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ عَلَى لِسَانِ دَاوُودَ وَعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ ذَلِكَ بِمَا عَصَوْا وَكَانُوا يَعْتَدُونَ * كَانُوا لَا يَتَنَاهَوْنَ عَنْ مُنْكَرٍ فَعَلُوهُ لَبِئْسَ مَا كَانُوا يَفْعَلُونَ

«Невіруючі сини Ізраїля (Ізраїлю) були прокляті мовою Давида (Давида) та Іси (Ісуса), сина Мар'ям (Марії). Це сталося через те, що вони не послухалися і переступали межі дозволеного» (5:78)

Ми - Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирія - думаємо про вас тільки добре. Візьміть свою долю в свої руки і виконайте свій обов'язок. Виправте того, хто ухилився або відійшов від прямої стежки революції. І заявіть привселюдно, не боячись заради Аллаха ніяких докорів, що «наша революція - не для торгу! Вона не продається! Прихильники революції стійко йдуть її шляхом. Наша революція заслуговує тільки Праведного Халіфату за методом пророцтва». Ми нагадуємо вам слова Всевишнього Аллаха, щоб ви дотримувалися їх в своїх справах, не забували і не обходилися з ними недбало. Всевишній Аллах говорить:

وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ

«Віруючі чоловіки та жінки є помічниками та друзями одне одному. Вони велять робити схвалюване і забороняють засуджуване» (9:71),

فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَأَخَذْنَا الَّذِينَ ظَلَمُوا بِعَذَابٍ بَئِيسٍ بِمَا كَانُوا يَفْسُقُونَ

«Коли вони забули про те, що їм нагадували, Ми врятували тих, які забороняли творити злодіяння, і піддали жахливим тортурам беззаконників за те, що вони стали несправедливі» (7: 165)

О Мусульмани Шама - центру оплоту Ісламу!

Ми - ваші брати в Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирія - прекрасно розуміємо, що сьогоднішня боротьба - це боротьба між двома проектами, де немає третього, що табір віри (віруючі) повинен проявити свої обриси і відрізнитися від табору невіри і лицемірства. За милістю Аллаха, революція Шама виявилася викривною. Ми дали обітницю Аллаху, с.в.т., що будемо вірними зберігачами Ісламу і будемо просувати його ідеї, а також викривати плани змовників і говорити правду, не боячись заради Аллаха ніяких докорів. І ми працюємо з щирими синами нашої Умми відповідно до методу Посланника Аллаха ﷺ по відновленню ісламського життя шляхом встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва. І цей Халіфат буде державою кожного мусульманина, а не тільки якоїсь партії, групи і загону. Він об'єднає зусилля мусульман для того, щоб здійснити велич, перемогу і порятунок наш в обох світах - дунья та ахіра!

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ. يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«І того дня зрадіють віруючі допомозі від Аллаха. Він дарує допомогу, кому бажає. І Він – Величний (і) Милосердний!» (30:4,5)

О щирі сини Ісламської Умми! Ми закликаємо вас до загальної роботи над допомогою проекту Правильного Халіфату за методом пророкування!

12 Раджаб 1437
19.04.2016
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Сирія

Головне меню