Пам'ять про річницю усунення Халіфату – не для сліз та жалю, а для активної та наполегливої діяльності задля повернення викраденої слави

Сирія
Друкарня

Всевишній Аллах говорить у священному Писанні:

وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ ٤٩

«Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням та стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах...» (5:49).

Посланник Аллаха ﷺ сказав: «Істинно, Імам – це щит, за спиною якого б’ються і яким захищаються», – хадіс передав Бухарі від Абу Хурайри (р.а.). Значення слів «Імам – це щит» – це захист, оскільки Імам перешкоджає супротивнику завдати шкоду мусульманам, захищає людей одне від одного, а також захищає цілісність та недоторканість Ісламу.  

Народе Шаму... Ті, про яких сказав Пророк Мухаммад ﷺ: «Якщо зіпсувався народ Шама, то немає в вас блага», - хадіс передав Тірмізі від Муавії ібн К'урри, а той - від свого батька. Немає сумнівів, що ви пам'ятаєте хворобливу дату, яку ми переживаємо сьогодні, а саме - дев'яносто п'яту річницю скасування Халіфату руками злочинця і англійського агента Мустафи Кемаля двадцять восьмого числа місяця Раджаб 1342 р.х. (1924). З самого початку цієї дати ми - як загублені сироти в руках лиходіїв, які опинилися під правлінням системи невіри після того, як Захід розірвав нашу державу більш ніж на п'ятдесят шматків! І на кожному клаптику вони встановили своїх агентів, які оберігають інтереси своїх панів і насильно правлять рабами. Також для кожної країни Захід встановив намальовані колоніалістами «національні» гімни і прапори, щоб мусульмани забули своє велике минуле, де вони проживали під покровом однієї держави, і цією державою був Халіфат. Невірний Захід зробив для себе дозволеними наші землі, зневажив нашу честь, пролив нашу кров, а потім за допомогою правителів-тиранів він править нами вогнем і мечем... Ми пережили безліч страждань після того, як втратили смак життя і гідності під правлінням і опікою халіфа, Ісламської Держави і його потужної армії.

Ми нагадуємо про дату скасування Халіфату аж ніяк не для того, щоб плакати самим, або змусити плакати вас, а для того, щоб підштовхнути нас і вас до старанної і щирої роботи разом з братами, які докладають зусилля для його повернення. Це є обіцянкою Аллаха і радісною звісткою Посланника ﷺ, де він сказав в хадісі, переданому Абу Даудом від Хузайфи (р.а.): «...потім знову буде Халіфат за методом пророкування...». Остерігайтеся злочинців, які жадають вкрасти вашу революцію, і остерігайтеся прийняти інше рішення крім того Халіфату, яким буде задоволений ваш Господь і яким буде відновлена ваша слава... Без сумнівів, з волі Аллаха, вона буде встановлена, і я бачу, що настав це час. Ми просимо Всевишнього Аллаха дарувати нам перемогу за допомогою нашої і вашої старанності, і нехай до цієї слави прагнуть ті, хто докладає зусилля!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ ٢٤

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
№ I-SY-610-1438
Середа 26 Раджабу 1438 р.х.
03.05.2016 р.

Головне меню