Хлопці із Хізб ут-Тахрір не стріляють по солдатам та не ведуть озброєних дій, а звістки від так званих «джерел із спецслужб» є брехливими

Ліван
Друкарня

Деякі ліванські та арабські супутникові телеканали  повідомили  про те, що серед бойовиків, які  відкрили  вогонь по солдатам у Бейруті, були особи, які  відносять себе до «Хізб ут-Тахрір», при  цьому посилаючись на «джерела спецслужб»!

Дана новина не має під собою жодних підстав і повністю не відповідає дійсності. Це не вперше, коли подібного роду новини приписують до Хізба, посилаючись на «джерела із спецслужб», враховуючи те, що ці самі джерела, як це відомо нам та іншим зацікавленим сторонам, так само ж обізнані, як і будь-яка інша сторона, яка слідкує за «Хізб ут-Тахрір», що він не вдається до озброєних фізичних дій.  Даний підхід іде всупереч прийнятому Хізбом шляху, більше того, Хізб не дозволяє проливати кров солдатів, які, у свою чергу, є синами цього народу, дітьми матерів та братами тих родин, які усі разом проживають на цій землі. Проте проблему варто шукати у цих джерелах, які  називають себе «із служб безпеки», які знизилися до непристойного рівня, коли  звикли  вже  продукувати відверту брехню та вигадувати  новини, що не до лиця у своїй основі цим самим «джерелам із спецслужб».  

ЗМІ, які поквапилися розповсюдити дану новину, повинні були спочатку звернутися до медіа-офісу ХТ у Лівані, щоб упевнитися у правдивості інформації або, принаймні, надати можливість самому Хізбу право прокоментувати її.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ліван
№ H.T.L. 33/54
Понеділок, 06 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
22.10.2012

Головне меню