Слова генерала Мішеля Ауна про союз Хізб ут-Тахрір з коаліцією 14 березня цілковита брехня

Ліван
Друкарня

В інтерв’ю, оприлюдненому в аль-Ахбар сьогодні о суботі 9.22.2012 заступник Мішель Аун згадав про союз між коаліцією 14 березня та Хізб ут-Тахрір, і у відповідь на питання пов’язане з партією ліванських сил сказав наступне: «Я хочу знати загальну мету їх зустрічі з Хізб ут-Тахрір»!

Ми не знаємо, звідки його вельможності надійшла ця інформація! Можливо вона із тих же обдурених та ненависних джерел, які сповістили його про те, що машина гідного, обдуреного шейха Ахмада Абдель-Вахіда (нехай змилується над ним Аллах), містила винні пляшки. Він повірив у цей наклеп і нарік себе на дурість її повторенням, або це вийшло із його уяви, просякнутої фантазіями!

Його вельможності заступнику: Ніколи не відбувалося зустріч між нами та Ліванськими силами. Ми союзу сьогодні не укладали ані з жодним і із коаліції 14 березня, ані з ліванськими силами, ані з іншими, та ані  будь-якого іншого дня ми цього не зробимо. Ця позиція принципіальна, тому що не поєднаються Ісламський ідеологічний проект, який подолав регіональні та територіальні кордони, з місцевим світським проектом. Ми не з тих, хто зраджує свої ідейні та шаріатські принципи та норми, а вони суперечать своїм закликам, заради жадібних союзів, подібно до яких привчили і тебе твої союзники.

І з приводу присутності заступника: чи не зняти тобі з пліч турботи «Хізб ут-Тахрір» та дати відпочити собі та іншим! Нам набридло випускати релізи, відповідаючи тобі!    

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ліван
№ H.T.L. 33/52
Субота, 06 Зу аль-Каада 1433 р.х.
22.09.2012

Головне меню