О правителі-тирані, до якого часу буде тривати пригноблення сотень благородних родин у цій країні?!

Ліван
Друкарня

Армія забороняє ЗМІ оприлюднити зображення мітингу у Румійя з приводу затриманих ісламістів, під приводом того, що їх батьки, матері, жінки та діти становлять загрозу для журналістів!

Автобуси, які перевозили людей, пройшли декілька КПП, їх ретельно обшукували, і звісно солдати не знайшли жодного небезпечного предмету, ані зброї, ані чогось іще. Навпаки, вони знайшли в автобусах чоловіків літнього віку, жінок і дітей, які направлялися на мітинг у надії розворушити справу ув'язнених, яких декілька років утримують без суду і слідства в одній з найгірших в'язниць у світі. І хіба ці бідні люди становлять небезпеку для репортерів і журналістів?! Хіба зіткнення, які кореспонденти транслюють у прямому ефірі з околиць Тріполі, Бейрута і долини Бекаа, а також те, що практикує військове крило з викрадень деяких родин, або вигнання сирійських робочих з місць роботи, і усе це в прямому ефірі... Усе це не становить загрози для репортерів і журналістів?! Шануйте  людей, о правителі Лівану! Хто повірить у ці ваші казки?! І хто віддавав ці накази, які не мають і крихти логіки?! Чому ви адресуєте ці образи сотням родин з благородних людей усіх ліванських регіонів?! Хіба вам не вистачило ваших злочинів, коли ви позбавили свободи їх дітей на багато незаконних років?!

Факт, у якому немає сумнівів це те, що заборона пресі і усім ЗМІ публікацію зображень є не чим іншим як змов проти затриманих мусульман, їх родин і суспільства, яке відноситься до них. Змова, за якою стоїть верхівка американської імперії зла, посольство Америки у Лівані, за участю політиків та інших корумпованих груп, боягузів і великих високопосадовців, за участю співробітників судових органів і сил безпеки! І усі політики у цій країні знають і визнають зло і тиранію, що чиниться у відношенні цих молодих людей серед білого дня, і заява міністра внутрішніх справ у цій країні не далеко від нас!

Вони виправдовують цю затримку тим, що немає зали на дев'ять підсудних з їх адвокатами, і Міністерство внутрішніх справ вирішило побудувати величезну залу спеціально для них, поряд із в'язницею. А після завершення будівництва вже декілька місяців назад, судова система не звернула увагу на залу і продовжує утримувати затриманих, потім залишивши побудовану широку залу суду, вони перевели їх у Бейрут, у маленьку залу! Хіба це не доказ брехні, заради зволікання цієї справи, як додала іще більше бруду і чорноти на вже брудні і чорні обличчя правителів Лівану? 

Прем'єр-міністр, і ті двоє до нього ані скільки не турбувалися за цих хлопців, не замислювалися про них ані на мить, це цікавило їх в останню чергу, але на першу чергу їх цікавило вдоволення посольства США і деяких арабських правителів!

О пригноблені у в’язницях! Терплячість, терплячість і ще раз терплячість, воістину Всемогутній Аллах із-за семи небес присягнувся помститися тиранам за вас, у хадісі кудсій говориться: ”Присягаюсь Моєю могутністю і величчю, Я обов'язково помщуся гнобителю у скорому часі і пізніше, і Я обов'язково помщуся тому, хто бачив пригнобленого і не допоміг йому, у той час як міг допомогти”.

Ахмад аль-Касас
Голова інформаційного відділу ХТ в Лівані
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір Ліван
№ H.T.L. 34/17
Неділя, 11 Джумада ас-Санія 1434 г.х.
21.04.2013

Головне меню