Прапор аль-Укаб дратує ворогів Ісламу у Лівані

Ліван
Друкарня

О четвер 30 травня 2013 року деякі інформаційні засоби передали у своїх вечірніх випусках новин репортажі, у яких містилась злоба та ненависть до акиди мусульман.

Шляхом представлення прапора аль-Укаб (прапора мусульман), на якому білими літерами на чорному фоні написано «Ля іляха ілляЛлах Мухаммад РасулюЛлах» (Нема бога, окрім Аллаха та Мухаммад Його Посланец), як прапора екстремізму та тероризму, не помічаючи при цьому прапори націоналізму та нетерплячості у світських людей Лівану та його етно-конфесійних груп.

Хочемо освідомити цих ненависників про те, що цей прапор є прапором мусульман, про який від Посланця Аллаха (мир йому та благословення) маються наступні повідомлення:

• Вивели Ахмад, Абу Дауд та ан-Насаі від аль-Бара ібн Азіба, что прапор  Посланця Аллаха (мир йому та благословення ) «Був чорного кольору та чотирьохкутним».

• Вивели Термезі та Ібн Маджа від Ібн Аббаса, який сказав: «Прапор Посланця Аллаха, мир йому та благословення , був чорного кольору, а його стяг - білим».

• Вивів Ібн Абу Шіба від аль-Хасана, який сказав: «Прапор Пророка, мир йому та благословення , був чорним і називався аль-Укаб».

• Вивів ат-Табарані від Ібн Аббаса, який сказав: «Прапор Посланця Аллаха, мир йому та благословення , був чорного кольору, а його стяг – білим з написом на ньому: «Нема бога окрім Аллаха і Мухаммад Посланець Аллаха».

Цих доказів абсолютно досить для того, щоб усунути сумніви у тому, що ісламські тексти у важливіших мусульманських книгах проголошують про те, що прапор аль-Укаб – це прапор мусульман.  

Злобні ЗМІ: знайте, що винятковий стан, у якому мусульмани живуть після руйнування Халіфату у 1924 році, підходить до свого завершення. Якщо б ви були об’єктивними у своїх репортажах, то передали б правду, яка полягає у тому, що мусульмани Лівану втратили довіру до своїх світських керівництв, і підтвердженням тому слугує згода світського напряму з продовженням строку парламентського складу, що є явним визнанням з його боку втрати своєї популярності. Цей напрям робить ставку на те, що реальність мусульман у майбутньому, можливо, зміниться (Але сатана не обіцяє їм нічого, окрім спокуси). Якщо б цей напрям розумів реальність, то відкинув би продовження строку парламенту, тому що мусульмани відкинули низькі націоналістичні та патріотичні заклики. Вони стали високо віднімати заклики своєї акиди, заявляючи про те що вони мусульмани, які твердо зважилися вмерти на шляху Аллаха для того, щоб піднести Його слово разом зі своїми братами у землях Шаму.  

Злоба ЗМІ явно проявляється у заклику до володарів влади та силам безпеки з тим, щоб останні вжили заходів для усунення цих прапорів.  Ця злоба проти Аллаха та Його Посланця. Вони переживають за ліванський прапор, перейнятий у Заходу і , навіть, за злощасну угоду «Сайкс-Піко», і погоджуються з американською кампанією проти Ісламу через такі терміни як тероризм, екстремізм, такфір. Безперечність їх злоби підтверджується також відсутністю з їх боку звернення до сил безпеки усунути заклики інших релігій та прапори політичних партій Лівану, які рясніють по усій країні.  

Ми у Хізб ут-Тахрір вітаємо та поважаємо кожного мусульманина, який високо здіймає свій прапор аль-Укаб, і ми гордо піднімаємо свої голови, будучи суворими до невір’я та милостивими між собою.

Інформаційний офіс ХТ, Ліван

№ H.T.L. 34/21
Суббота, 22 Раджаб 1434 г.х.
01.06.2013

 

Головне меню