Грабування вашого майна та утискання вашого життя – це найлегший злочин палестинської влади, найбільший злочин – це сама влада!

Палестина
Друкарня

Дороговизна та монополії, привласнення меншістю усіх грошей у суспільстві, у той час як більшість тоне у боргах, голодомор, гонитва людей за шматком хліба – усе це характеристика світської капіталістичної системи.

Сутність капіталістичної системи будується на підштовхуванні людей до гонитви за грошима та за шматком хліба на життя, а також на підтримці того, хто зміцнився після цих поштовхів, і його головуванні у захваті максимально можливої кількості грошей, навіть, якщо це було за рахунок пригноблення, поневолення, доведення до зубожіння або, навіть, вбивства.

 

Це проблема світу в загалом, стосовно ж палестинської влади, то це є пригнобленням над пригнобленням, та край життєвого утискання. Це унікальний випадок в історії людства. Так званий рух звільнення після свого утворення повністю перетворюється на запродажну суть окупації, нібито для ліквідації якої і була утворена. Пригноблює свій народ, грабує багатства та сили та примушує сплачувати ціну окупації, і ціну захисту поселень та поселенців!
    
Воістину, влада – це відповідальність за нещодавню хвилю росту цін, але більше того, це відповідальність за ступінь уразливості жителів Палестини. Влада відповідальна за хвилю росту цін, бо вона після великого Ословського зрадництва, через Паризькі конвенції великого економічного поневолення, зробила палестинців заручниками єврейської економіки, і поточні податки та ціни у Палестині такими же, як у євреїв, знаючи, що прибуток єврейського громадянина перевищує у рази прибуток на душу населення палестинського народу. Вона обкладає податками та перевіряє вигаданий прибуток на численні товари, особливо життєво важливі з них, як нафта, яка продається у три рази дорожче.
    
Стосовно ж відповідальності за уразливість жителів Палестини перед цією дороговизною, то це  тому, що вона покладає на них та збільшує усі види зборів, податків, митних зборів та ліцензій, і зробила переважну більшість угод пов’язаними із зборами та патентами. А також доручила над ними бандитський орган під назвою «податкова митниця», щоб грабувати їх майно. Навіть, влада продовжує шантажувати людей, зробивши їх як заручників у себе через сплату життєво важливих послуг та товарів, як вода та струм через лічильники передчасної сплати, обдурюючи людей, що це краще та має більше користі. Потім грабують те, що побажають, з майна через ці збори. І внаслідок усіх цих зборів стало зубожіння , утискання життя, край торгівельних та виробничих рухів та вбивство деякої активності іще у зародку.  
    
Воістину, більшість цих зборів та гроші, які отримує влада від арабських та інших країн, уходять у «чорну дірку» - служби безпеки – яка поглинає усе поспіль, висмоктує увесь бюджет країни. Усе це, не кажучи вже про безглузді витрати міністрів, директорів та відповідальних, поїздках та відрядженнях, не кажучи про призначення на посади друзів та родичів, і віддалення від інших, навіть, якщо вони більше гідні та професіональні.
    
Воістину, це влада є основою зла, або вона і є злом. Вона не шукає вирішення проблем дороговизни, і вона абсолютно не серйозна в усіх своїх висловлюваннях для заспокоєння вашого гніву. Навпаки, вона та її лицеміри вводять вас в оману, щоб зняти з себе відповідальність. 8\9\2012  Файяд заявив в інтерв’ю з журналістами: «доступні можливості втручання, які стоять перед урядом, для зниження цін та їх утвердження, вкрай обмежені». Це означає, що влада не зробить геть нічого, а навпаки, намагається анестезувати деякими формальностями та обіцянками.
    
Влада – це той, хто несе відповідальність за знаходження рішення, а не один Файяд. Вірно, що Файяд відданий робітник Америки, і відіграє роль ворога народу Палестини у їх релігії, землі та майні, але він не один, усі лідери правління є його співучасниками. Махмуд Аббас захищав його на прес-конференції у Рамалла  8\9\2012, сказавши: «Файяд є невід’ємною частиною влади, і я першим несу відповідальність», і каже «нема жодної різниці поміж мною та урядом, усе що робиться – за моїм наказом ..». Воістину, основа біди – сама влада, уся влада, а не лише Файяд!  
    
Ця влада довела вас до цього стану і цієї економічної кризи, і її обов’язком є знайти рішення так само як і винайшла проблему. Будь-які дослідження цього рішення введуть вас в оману від істини.
    
Це велика радісна справа, щоб ви підняли свої голоси проти тих, хто працює для вашого бідування та дає посмакувати вам гірке життя.  А також великим та більш значущим перед Аллахом та щедрішим за нагородою є те, щоб ви підняли свої голови у відповідь цьому уряду за те, що більше за гроші та торгівлю: втрата Палестинського питання, рух у напрямку його ліквідації, учбові програми в освіті ваших дітей у їх переході із Ісламу до секуляризма, величезні зусилля, яких доклала влада, щоб зіпсувати жінок та молодь, розповсюдження розбещення та змішування, і культури аморальності, і конкурси краси, і ігри ганебних жінок, і відкриття країни для закордонних підозрілих установ по розповсюдженню культури невір’я і розпад і вербування агентів та нишпорок проти народу Палестини, і діяльність по знищенню решти положень Ісламу стосовно родини та стосунків поміж чоловіками та жінками через фальсифікацію закону щодо особистого статусу, і багато чого іншого.  
    
Не мовчіть! Зробіть Іслам мірилом для усіх своїх справ та вчинків, щоб прийняв Аллах та сприяв вам у них.
    
«Хто ж боїться Аллаха, то Аллах дасть йому вихід (із труднощів). І надасть йому уділ (ризк)  звідти, звідки він і не чекав».
    
Не мовчіть перед Ословською та іншими угодами, і перед координаційною роботою спецслужб безпеки! Не мовчіть про те, що влада не представляє вас! Залийте їм вуха, щоб вони прибрали свої руки від Палестини, бо влада вже повела її до загибелі!
    
О, мусульмани, народ Палестины!
    
Вірне та остаточне вирішення кожного питання –запровадження  Ісламу у державі Халіфат. Лише він звільнить Палестину та знищить єврейське утворення, справедливо розподілить багатства народу, нагодує бідних та тих, хто потребує допомоги, поверне багатства Умми мусульманам. Він той, кого урочисто зустріне Земля: «.. і не  залишить небо ані краплі, окрім як проллє її , і не залишить земля ані травиці із добра, окрім як виведе її».

Хізб ут-Тахрір
Палестина                                        
23 шавваль 1433 р.х.
10\9\2012



 
  

Головне меню