До пам’яті 96-річчя з дня болючої дати розпаду Халіфату

Палестина
Друкарня

У день, подібний цьому, у місяці Раджаб, а саме — 28-го числа 1342 р.х. невірний колонізатор зруйнував державу Османський Халіфат, і з того часу Ісламська Умма утопає у слабкості, бідності, муках та роздробленості; вороги отруюють її та підносять над нею найогидніших людей на землі.

Це іще раз доводить, що Умма потребує держави, здатної об’єднати її, та халіфа, який стане опікати її та захищати.

У свою чергу, ми, починаючи з 1953 року і по сьогодні, слідуючи шляху Посланця ﷺ, ідемо назустріч до відновлення ісламського образу життя через встановлення держави Праведного Халіфату за методом пророцтва . Ми повні рішучості вести величезні натовпи людей до успішного завершення нашої місії, до набуття сили та влади на землі.

«Халіфат — це сила після слабкості та безпека після страху»

Під таким гаслом Хізб ут-Тахрір на благословенній землі Палестини починає у цьому році інформаційну кампанію для притягнення щирих людей і для застереження легковажних. Кампанія буде вестись у виді акцій на Західному березі та у секторі Газа. Заплановано проведення лекцій, семінарів, уроків, адресних зустрічей та мітингів по усій країні у надії на те, що Аллах відкриє серця віруючих для наших ідей і ми отримаємо підтримку сильних та богобоязливих мусульман.

Хізб приступив до проведення намічених заходів на Західному березі та у секторі Газа, почав збирати громадськість та її відомих представників. Наша перша акція буде вестись три тижні поспіль. Далі заплановано проведення уроків, виступ з промовами, організація відкритих столів та симпозіумів. Також заплановані мітинги та ідейні дебати по усьому сектору Газа. На 18.04.2017 запланована організація головного семінару у центральній частині міста.

На Західному березі, ми, як і обіцяли, готуємось до проведення конференції у містах Рамалла та Аль-Біра після обіду о суботі 22.04.2017 на площі міста Аль-Біра, після чого у місті Хан-Юніс на півдні від сектора Газа ми плануємо провести масовий мітинг о вівторка 25.04.2017, що стане посланням для кожного богобоязливого та сильного мусульманина, щоб він доклав максимальні зусилля у роботі по відновленню престижу та гідності Умми.

Цей прес-реліз є відкритим зверненням до жителів Палестини з запрошенням взяти участь у наших заходах.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
19 Раджаба 1438 р.х.
16.04.2017 р.

Головне меню