Закликання із аль-Акси до Ісламської Умми та її армій

Палестина
Друкарня

Хвала Аллаху, Господу світів! Мир та благословення Посланцю Аллаха, його родині, сподвижникам та усім, хто послідував за ними...

Звернення до усіх мусульман на землі! Звернення до офіцерів в арміях мусульманських країн!

У пам’ять дня 96-річчя розпаду Халіфату ми звертаємось до вас із мечеті аль-Акса за допомогою. Ми звертаємось до вас із місця піднесення Посланця Аллаха ﷺ!

Чи дасте ви відповідь нам? О Аллах! Доведи від нас до людей, розкрий серця мусульман та їх армій до надання допомоги Твоїй релігії та Твоїм щирим рабам!

О мусульмани!

Халіфат за методом пророцтва... Ним ми встановимо вашу релігію, і він понесе послання добра та вірного керівництва усім людям!

Халіфат за методом пророцтва є вашою безпекою та вашою силою, він об’єднає ваші ряди та об’єднає ваше слово!

Халіфат за методом пророцтва — це шлях до перемоги та допомоги вашій Уммі, і самі ви бачите, яке лихо торкнулось мусульман і як їх країни були розірвані, як були окуповані їх землі, спаплюжені їх святині, як правління над ними було передано агентам, що пограбували їх багатства у благо невірного колонізатора, а самі мусульмани вкусили різного роду приниження та ганьбу...

Із благословенної землі ми закликаємо вас, наші дорогі, приступити заради Аллаха до діяльності по встановленню релігії Аллаха, по встановленню Халіфату, що є силою після слабкості та безпекою після страху...

О жителі Шаму!

Вас спіткало велике лихо, проти вас змовився Схід та Захід, близький та далекий...І нема нікого, хто б звільнив вас від цього, окрім Аллаха... Будьте правдивими з Аллахом Великим, і біль покине ваші серця... Будьте щирими з Аллахом і ухопіться за вервь Аллаха усі разом, відвикнувши верві , які простягають до вас Америка, Росія та правителі мусульман, адже тільки після цього Аллах дасть вам велич... Відкиньте проекти невірних та їх прибічників ... Тільки лише Халіфат за методом пророцтва є шляхом для вашого порятунку , величі та вдоволення вашого Господа.

О жителі Ємену!

Ми звертаємось до вас із аль-Акси! Ми взиваємо до вашої мудрості та сподіваємось на вашу віру!.. Ми сподіваємося на те, що ви залишите у минулому мазхабні та племінні чвари, тому що вони — ознака невігластва ... Відкиньте від себе правителів Саудівської Аравії, Ірану та їх посередників, звільніть свою землю від Америки, Британії та їх проектів, згуртуйтесь на послуху Аллаху та встановленні Його релігії... Об’єднайте свої ряди заради встановлення Халіфату за методом пророцтва!

О жителі Пакистану!

Із місця піднесення Посланця Аллаха ﷺ ми просимо вас про допомогу, про звільнення мечеті аль-Акса та звільненні ув’язнених мусульман!..

Америка є вашим ворогом! Виженіть її агентів-правителів із вашої країни!.. допоможіть друзям Аллаха та візьміться за діяльність разом з Хізб ут-Тахрир заради встановлення Халіфату за методом пророцтва — Халіфату, який об’єднає вас і ваші армії і поведе вас до місця піднесення Посланця Аллаха ﷺ сильними, визволителями, переможцями ,з дозволу Аллаха Всевишнього! Таким є ваше призначення, а не боротьба з вигаданим тероризмом згідно риториці агентів злочинної Америки!

О жителі Іраку!

Проти вас змовились ваші правителі та правителі Ірану — злочинні агенти Америки... Вони розпалили між вами мазхабний розбрат, дозволили вам проливати кров, принижувати честь та замахуватись на гідність один одного... Нема у вас спасителя, окрім Аллаха, і нема вам порятунку, окрім як у щирій вірі... Будьте правдивими з Аллахом, залиште всілякого роду чвари, виженіть геть агентів Америки та ухопіться за вервь Аллаха усі разом... Знайте, що Халіфат за методом пророцтва є шляхом до вашої величі, єдності та зняття з вас несправедливості...

О жителі Туреччини!

Не припинила слава Халіфату іще проявляти свою велич серед вас та надихати вас для встановлення релігії. Так не давайте ж хитрунам та секуляристам обдурити себе!.. Ми стоїмо тут, у мечеті аль-Акса, землі якої були свідками величі військ Османського Халіфату, гаслом яких у той день став аят із Корану:

نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ

«допомога від Аллаха та близька перемога» (61:13).

І цього благословенного місця ми просимо у вас допомоги релігії Аллаха... Ми просимо у вас звільнити священний Дім Аллаха та очистити його від скверни іудеїв... Ми закликаємо вас до встановлення Халіфату за методом пророцтва та до відновлення історії чудових полководців, які завоюють Рим так само, як колись завоювали Константинополь!

О мусульмани Єгипту!

Ваше положення в Ісламі було великим! Ваше воїнство колись вирушило проти хрестоносців та звільнило Єрусалим! Ваше воїнство колись вирушило проти монголів та перемогло при Айн Джалуті! Ми бачили героїзм ваших солдатів у місяці Рамадан, коли євреї бігли перед ними назад... І якщо б не зрада ваших правителів, то батальйони ваших армій скандували б такбіри у мечеті аль-Акса!..

О наші брати в Єгипті! Стряхніть з себе пил страху, струсоніть трони тиранів і будьте правдивими з Аллахом у встановленні Його релігії,щоб Аллах надав вам допомогу та зміцнив ваші стопи!..

О мусульмани у Хіджазі, на Сході, на Заході та усіх кінцях землі!

Ми спонукаємо вас до встановлення релігії Аллаха!.. Ми закликаємо вас із мечеті аль-Акса... Допоможіть Аллаху, і Він допоможе вам та зміцнить ваші стопи!.. Халіфат — це ваша сила після слабкості і ваша безпека після страху! Хізб ут-Тахрір закликає вас до величі, а істинних чоловіків — до активної діяльності, щоб відновилась історія колишніх чудових мусульман, щоб продовжився шлях благородних сподвижників!

О офіцери, генерали та солдати!

Ваша відповідальність перед релігією та Уммою велика... Ви є її силою... Ви здатні перемогти ворога Ісламу та встановити релігію Аллаха на землі... Відгукніться на заклик до Халіфату якомога швидше, адже настав час для вас стати новими ансарами та отримати свою нагороду як у цьому світі, так і у Наступному! За допомогою вас повинно бути поширено благо, надана допомога Уммі та вирваний вплив невірних та їх агентів, за допомогою вас звільниться Палестина, буде надана перемога у Шамі та інших землях мусульман! Надайте допомогу Уммі та вирішить її проблеми,займіть своє місце по праву як спадкоємці султана Кутуза, Бейбарса, Халіда, Салахуддіна та Мухаммада аль-Фатіха!..

Ми просимо вашої допомоги із аль-Акси... Ми волаємо до вас із аль-Акси!..

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ * إِلَّا تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا وَيَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئًا وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О ті, які увірували! Чому ,коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтесь мирським життям більше,аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите у поход, то Він піддасть вас болісним стражданням та замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатен на усіляку річ» (9:38,39).

Надайте допомогу релігії Аллаха! Вирвіть з коренями усіх агентів із земель мусульман!.. Хізб ут-Тахрір серед вас простягає вам свою руку та закликає до спільної діяльності по встановленню релігії Аллаха, до встановлення Другого Халіфату за методом пророцтва!..

І наостаннє...

Звертаючись до тих,хто перебуває у заточенні з боку окупаційного режиму,звертаючись до заарештованих мусульман по усій землі... звертаючись із полоненої аль-Акси, ми говоримо:

Терпіть і іще раз терпіть!.. Ваше положення — вище жалюгідних подачок у виді покращення харчування, води та оточення відбування строку ... Ні, неодмінно треба звільнити вас та звільнити благословенну землю від скверни окупації!..

Ми просимо про допомогу Ісламську Умму та її армії для звільнення мечеті аль-Акса та благословенної землі. Ми разом з вами чекаємо виконання обіцянок Аллаха про перемогу, про те, що з’явиться благородний командир та військо із кращих віруючих , перед якими затремтять невірні і які звільнять мечеть аль-Акса, віддаючи хвалу Аллаху за це!

هَذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ

«Це — те, що обіцяли нам Аллах та Його Посланець. Аллах та Його Посланець сказали правду» (33:22).

У той день вони, іншаАллах, скажуть:

وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَعْلَمُونَ

«Могутність притаманна Аллаху, Його Посланцю та віруючим, проте лицеміри не знають цього» (63:8).

О Аллах! Наблизь до нас свою перемогу! Розкрий наші серця та серця віруючих, щоб ми надали допомогу Твоїй релігії та встановили Твій Шаріат!

О Аллах! Допоможи нам проти Америки, іудеїв та їх послідовників!

О Аллах! Повергни униз найвищих із них, підступи їх оберни проти них та захисти від них віруючих!

О Аллах! Ми просимо у Тебе допомоги, яку Ти обіцяв! Ми просимо у Тебе допомоги, яку Ти обіцяв! Ми просимо Халіфат за методом пророцтва, який піднесе Іслам та мусульман та розіб’є окови арештованих!

Мир та благословення нашому Пророку Мухаммаду, його родині та сподвижникам!

Хвала Аллаху, Господу світів!

1 Шаъбана 1438 р.х.
28.04.2017 р.
Хізб ут-Тахрір Палестина

Головне меню