Мечеть аль-Акса взиває до тих, ким задоволений Аллах, щоб вони звільнити її від тих, на кого Він гнівається

Палестина
Друкарня

Хвала Аллаху — Господу світів! Мир та благословення Посланцю Аллаха, його родині, сподвижникам та усім, хто за ним послідував, а потім:

О аль-Акса! О аль-Акса! О армії мусульман та їх офіцери!

Вороги Аллаха євреї — найгірші вороги тих, хто увірував,— сіють хаос та порочність на землі піднесення Посланця Аллаха ﷺ.

Іще один тиждень додався до десятиріч замахувань на мечеть аль-Аксу та знущанням над її прихожанами.

Зачинення мечеті, спаплюження її святості, її захоплення та металлодетектори перед входом у неї є апогеєм утискань , арештів та вбивств мусульман перед благородними дверима аль-Акси!

Заклик за аль-Аксу!.. Заклик за місце піднесення Посланця Аллаха ﷺ!..

Скільки ти вже постраждала від цього народу, від найгірших створінь, які підносяться над тобою та тими, хто тебе любить! Цей народ намагається розірвати тебе на шматки, щоб всередині тебе поклонятися Шайтану, паплюжити твою чистоту і не дозволяти рабам Аллаха користуватись твоїм благом!

О Аллах! Які ж великі злочини іудеїв та їх замахування на Святій землі та у її мечеті!

О мусульмани!

Ніколи євреї не змогли б поширювати хаос та порочність у Палестині та благословенній мечеті аль-Акса, якщо б не зрадництв правителів та їх змова з ними.

Ніколи б євреї не насмілились виступити проти Палестини та її народу, якщо б знали, що за це послідує реакція у відповідь з боку ганебних правителів мусульман!

Євреї — найбоягузливіші створіння Аллаха. Сказав про них Всевишній:

لَايُقَاتِلُونَكُمْجَمِيعًاإِلَّافِيقُرًىمُّحَصَّنَةٍأَوْمِنوَرَاءِجُدُرٍ

«Вони не стануть битися з вами разом, хіба що у зміцнених селищах або із-за стін» (59:14).

Так і як би вони посміли напасти на аль-Аксу, якщо б знали, що позаду неї стоїть армія, готова знести їх фортеці та стерти їх самих без сліду!!!

وَلَتَجِدَنَّهُمْأَحْرَصَالنَّاسِعَلَىٰحَيَاةٍ

«Ти неодмінно упевнишся, щ вони жадають життя більше за усіх людей» (2:96).

Як можуть євреї, які люблять життя, чинити опір Уммі, яка любить смерть на полі бою та прагне до зустрічі зі своїм Господом? Це можливо лише коли євреї спокійні за правителів, що зачинили врата джихаду і не дозволяють арміям битися за місце піднесення Посланця Аллаха ﷺ.

Так, такими є правителі мусульман — злочинці, які розв’язали руки євреям проти Палестини та її народу. Тому що вони зачинили свої армії у казармах і не дають своїм народам прийти до руху на допомогу Палестині, її народу та аль-Аксі, таким чином огородивши євреїв опікою та захистом від гніву Умми та її чоловіків.

Що ж стосується палестинської адміністрації , то вона як і раніше координує свої зв’язки з окупантами. Ззовні вона засуджує євреїв за їх злочини, але у той же час координує з ними свої дії, принижено випрошуючи у у них мир!!! Пропадіть же ви пропадом з вашою нікчемністю!

Правителі-змовники стримують свої армії у казармах від надання допомоги Ісламу та мусульманам, використовуючи війська у слугування невірним та окупантам.

Де армії мусульман, о Ердоган? Хіба Палестина та аль-Акса не ближче до твоєї армії, аніж Катар?

Де армії мусульман, о Сісі? Чому ти використовуєш їх як вогняний дощ проти Синаю та Лівії і як прохолоду та мир у відношенні євреїв-окупантів?

Де армії Саудівської Аравії, о Сальман? Дай відповідь ти , той, хто бомбардує Ємен та погрожує Ірану!

Де армії Ірану, о Рухані? Дайте відповідь ви, ті хто приготував «Армію Єрусалиму» на брехливих гаслах та відправив її битися у Сирію проти жінок та дітей — на захист злочинця Башара!

Де армії Йорданії, Абдуллах? Ти стверджуєш про те, що є охоронцем благословенної аль-Акси! Але хіба аль-Акса не ближче до тебе , аніж Сирія , яку бомбардують твої літаки?

Де армії Пакистану, о Наваз Шаріф? Дай відповідь, ти, хто здав свою країну та армію на службу Америці та її інтересам!

Де? Де? Де?

Благородна Умма! Солдати та офіцери!

Якщо б не втрата Халіфату, то не була б втрачена Палестина, і якщо б не змова злочинних правителів, то єврейське утворення не проіснувало б і години. Ви самі бачите, як ваші правителі відстороняються від допомоги Палестині, маючи на те здатність. Ви бачите своїми очами, як ті трясуться за свої крісла, за втілення інтересів Заходу, за те, щоб країни мусульман продовжували жити під рабством колоніалізму... Ви знаєте, що зникнення євреїв та звільнення Єрусалиму може були розпочато тільки з усуненням ваших правителів.

Так до яких пір ви будете мовчати про них?

Як довго ви іще будете затуляти очі на злочини євреїв та їх спаплюження Палестини?!

Ви бачите, як чинять опір євреям палестинці, чоловіки та жінки, маленькі та старі, протистоячи їм з високою рішучістю! Але на кому більший обов’язок так протистояти? Хто на це більш здатний?

Хіба це не ви, о сильні мусульмани та армія?!

Це так, клянемося Аллахом! Аль-Акса є аманатом на ваших шиях, звільнити її — ваджиб, і саме ви здатні на це і повинні це зробити!

Ви — нащадки Умара ибн аль-Хаттаба, Салахуддіна, султана Абдаль-Хаміда, а не нащадки зрадників, як ваші правителі!

Ви — ті, на кого Умма покладає свої надії, взиваючи до вас вдень та вночі і не втрачаючи надії на вас, скільки б не довелось чекати!

Надайте допомогу Палестині та її благословенній мечеті! Струсоніть землю під ногами євреїв, щоб виправдались над вами слова Аллаха Всевишнього:

فَإِذَاجَاءَوَعْدُالْآخِرَةِلِيَسُوءُواوُجُوهَكُمْوَلِيَدْخُلُواالْمَسْجِدَكَمَادَخَلُوهُأَوَّلَمَرَّةٍوَلِيُتَبِّرُوامَاعَلَوْاتَتْبِيرًا

«Коли ж наступив строк останньої обіцянки, Ми дозволили вашим ворогам опечалити ваші обличчя, увійти в Єрусалимську мечеть подібно тому, як вони увійшли туди уперше, і до підґрунтя зруйнувати усе, що траплялось їм у руки» (17:7).

Уперед до того, у чому ваша велич та вдоволення вашого Господа! Уперед до успіху в обох світах , до того. щоб ваші імена були записані на сторінках із світла та були заступниками за вас у Судний День!

Благородні жителі Палестини! Сміливі жителі Єрусалиму!

Будьте стійки, жителі благословенної землі! Будьте стійки, сміливі жителі Єрусалиму!

Знайте, що уся Умма дивиться на вас, співчуває вам, бачить в вас стійкість та рішучість. Дуже скоро ваша стійкість та рішучість стануть натхненням, яке штовхне армії мусульман на те, щоб стати новими ансарами!

Знайте, що ваша сила полягає у тому, щоб ви дотримувались вашої релігії Іслам. Той, хто вчинить так, з тим буде Аллах, і Він ніколи його не залишить.

إِنيَنصُرْكُمُاللَّهُفَلَاغَالِبَلَكُمْ ۖوَإِنيَخْذُلْكُمْفَمَنذَاالَّذِييَنصُرُكُممِّنبَعْدِهِ ۗوَعَلَىاللَّهِفَلْيَتَوَكَّلِالْمُؤْمِنُونَ

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі» (3:160).

Перемога буде за друзями та улюбленцями Аллаха! Сили євреїв та усіх тиранів цієї землі не встоять перед волею Аллаха та Його допомогою!

وَاللَّهُغَالِبٌعَلَىٰأَمْرِهِوَلَـٰكِنَّأَكْثَرَالنَّاسِلَايَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).

Знайте, що випробування та лиха, які переживає Умма та благословенна аль-Акса, є ознаками скорого позбавлення, з волі Аллаха! Після труднощів завжди наступає легкість, а світанок завжди наступає після суцільної темряви!

فَإِنَّمَعَالْعُسْرِيُسْرًا﴿٥﴾إِنَّمَعَالْعُسْرِيُسْرًا

«Воістину, за кожною тяжкістю наступає полегшення. За кожною тяжкістю наступає полегшення» (94:5,6).

Проявіть вчинки, які любить Аллах. У жодному випадку не координуйте свої дії зі зрадниками, тому що їх друг — диявол, а ваш друг — Аллах.

Воззовіть найсильнішими голосами! Закличте армії Умми та її офіцерів! Гучно вимовляйте імена Салахуддіна, Бейбарса та Кутуза!

Закличте героїв Умми та її армії! Аллах захистить ваші життя їх руками та поверне велич та славу Ісламу, Палестині та Єрусалиму!

فَلَمْتَقْتُلُوهُمْوَلَـٰكِنَّاللَّهَقَتَلَهُمْ ۚوَمَارَمَيْتَإِذْرَمَيْتَوَلَـٰكِنَّاللَّهَرَمَىٰ ۚوَلِيُبْلِيَالْمُؤْمِنِينَمِنْهُبَلَاءًحَسَنًا ۚإِنَّاللَّهَسَمِيعٌعَلِيمٌ

«Не ви вбили їх, а Аллах вбив їх. Не ти кинув купку піску , коли кидав, а Аллах кинув, щоб піддати віруючих чудовому випробуванню від Себе. Воістину, Аллах — Чуючий, Знаючий» (8:17).

О Аллах, Який Ниспослав Книгу, Який Дає розрахунок, Який Переміг союзні племена! Нанеси поразку євреям та допоможи нам проти них!

О Аллах! Ниспошли на них Своє покарання , якому не зможе протистояти злочинний народ!

О Аллах! Струсони землю під їх ногами, повергни їх стяги та позбав їх духу!

О Аллах! Аль-Акса по Твоїй милості взиває по допомогу! Допоможи ж їй!

О Аллах! Збережи аль-Аксу, позбав її від полону та осади!

О Аллах! Збережи аль-Аксу від рук окупантів та звільни її руками полководця,подібного Салахуддіну, який звільнив її одного разу та переміг при Хіттіні!

О Аллах! Захисти нашу аль-Аксу від нечисті злочинів-євреїв та підступів зрадників!

О Аллах! Євреї стали тиранами! Яви ж їм Свою силу!

О Аллах! О Господь! О Цар землі та небес! Приведи у Палестину армію визволителів!

Допоможи Єрусалиму ансарами, подібними Сааду ібн Муазу та Асаду ібн Зурару!

О Аллах! Надихни армії мусульман та їх праведних офіцерів прийти на допомогу Твоїй релігії та твоїм друзям!

О Аллах! Ми просимо Тебе про Халіфат за методом пророцтва, Який би встановив релігію, захистив мусульман та звільнив би їх землі!

О Аллах! Доведи від нас цей благий заклик та розкрий для нього серця мусульман! З Твоєю Милістю, о самий Милостивий!

Свят Ти, о Аллах, хвала Тобі! Мир і благословення посланцям! Хвала Аллаху — Господу світів!

Мир вам, милість Аллаха та Його благословення!

Хізб ут-Тахрір у Палестині
26 Шавваля 1438 р.х.
Четвер, 20.07.2017 р.

Головне меню