Проблеми Палестини вирішаться з її звільненням від моря до ріки Йордан

Палестина
Друкарня

За останній час було зроблено багато рухів, заяв та політичних дій відносно проблем Палестини.

Збільшились змови з боку Америки, яка діє у благо єврейського утворення, використовуючи продажних правителів арабського регіону, спецслужби, деяких політиків, ЗМІ та різноманітні організації. Вони прагнуть стерти слово «звільнення» із лексикону палестинців та решти мусульман та вирішити проблему Палестини на користь єврейського утворення .

Змовники зосередились на рішенні про капітуляцію під різними назвами: «рішення проблеми двох держав», «створення однієї єдиної держави» у мирі та благополуччі і т.д. Усі ці змови та рішення ведуть до усунення таких думок, як «свобода та звільнення», у розумах мусульман, ведуть до зняття з армій мусульман обов’язку звільнити Палестину, її жителів та священні місця. Також ці плани ведуть до формування таких понять, як «мир та благополуччя», хоча насправді це обман та зрадництво, цим вони бажають зміцнити єврейське утворення на більшій частині Палестини, а палестинцям надати владу над малою її частиною.

Агенти Заходу використовують усі свої ресурси , щоб спричинити тиск на народ Палестини і цим підкорити його та запровадити у його оточення свої плани для досягнення так званого «миру» з єврейським узурпаторським утворенням. Вони бажають зміцнити «Ізраїль» та зробити його частиною регіону замість того, щоб вирізати цю ракову пухлину , позбавивши світ від цього зла, та повернути Палестину до влади Ісламу та мусульман.

Угода між «ФАТХ» та «ХАМАС», якої було досягнуто по бажанню Америки через свого агента ас-Сісі, є одним із кроків встановлення єврейського утворення та встановлення «миру» у регіоні.

Це було ясно виражено у заяві президента Єгипту після засідання, яке відбулось у неділю 8 жовтня 2017 року. Абдель Фаттах ас-Сісі заявив, що перемир’я між сторонами може дати початок для рішення палестинсько-«ізраїльского» конфлікту, а також посприяти стабілізації ситуації на Близькому Сході .

Спеціальний представник США з питань палестинсько-«ізраїльського» мирного врегулювання Джейсон Грінблатт 10 жовтня заявив:

«Палестинська мирна угода повністю відповідає американським планам. Америка бажає, щоб палестинці сіли за стіл переговорів як єдиний організм, який говорить від усього народу, а не як влада, яка не представляє палестинців у Газі».

О палестинці, о щирі військові чоловіки! Це — велика змова проти вас! Палестина буде звільнена тільки з волі Аллаха силами Ісламської Умми та її армії, і це — те, чому зобов’язав вас Іслам. Стережіться Америки та її прислужників — вони вороги нам та друзі іудеям. Сказав Всевишній Аллах:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ * فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَىٰ أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا أَسَرُّوا فِي أَنفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками та друзями , то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця уражені недугою,квапляться серед них і говорять: «Ми боїмось, що нас спіткає лихо». Але, може бути, Аллах явиться з перемогою або своїм повелінням , і тоді вони будуть жалкувати про те, що приховували у собі» (5:51,52).

Знайте, що довір’я беззаконникам тягне за собою покарання, а також позбавляє допомоги Аллаха:

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

«Не схиляйтесь на сторону беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).

О мусульмани! Ми закликаємо вас до блага, ми закликаємо вас до несення Ісламу та віддаленню від Заходу та його агентів. Ми закликаємо вас надати допомогу Ісламській Уммі та її армії у встановленні Другого Праведного Халіфату та у звільненні благословенної землі Палестини та решти окупованих ісламських земель. Покладайтесь на Аллаха, адже у Його руках перемога, і Він дарує її тому, кому побажає. Він над усілякою річчю потужний.

إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَذِكْرَىٰ لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ

«Воістину, у цьому міститься нагадування для тих, у кого є серце , хто прислухається та присутній при цьому» (50:37).

Інформаційний офіс Хізбут-Тахрір
Палестина
Неділя, 25 Мухаррама 1439 р.х.
15.10.2017 р.

Головне меню