Прес-реліз: Єдиною відповіддю Трампу буде висунення мусульманських армій для звільнення Єрусалиму та викорінення сіоністського утворення

Палестина
Друкарня

06.11.2017 Президент США Дональд Трамп заявив, що Єрусалим є столицею єврейського утворення і що посольство США із м. Тель-Авів буде перенесено в Єрусалим.

У зв’язку з цим Махмуд Аббас заявив, що подібні дії представляють собою навмисний підрив усіх зусиль по досягненню миру у цьому регіоні, а сама заява Америки — ніщо інше, як її відмова від ролі опікуна мирного процесу, яку вона грала в останні десятиріччя.

Ісламська Умма по усьому світу вкусила багато страждань від нескінченних злочинів з боку Америки. Деякі території мусульманських країн були окуповані Америкою за допомогою військових, буди вбиті сотні тисяч мусульман, а мільйони біженців поневіряються по миру і по сей день. Також у більшості мусульманських країн вона головує або через військових, або політично, або економічно. Політика Америки принесла Уммі величезні страждання, труднощі, втрату спокою та безпеки…

У благословенній землі Палестини Америка поповнила свої злочини проти Палестини та її народу іще одним — заявою Трампа про те,що Єрусалим є столицею «Ізраїлю». Ця заява є черговим підтвердженням того, що Америка різними способами прагне до зміцнення окупації та наданню фінансової, військової та політичної підтримки сіоністському утворенню. Це у черговий раз зміцнює переконаність Умми у тому, що Америка є заклятим ворогом, який кожен день та ніч плете інтриги проти неї, тому є обов’язковим зачинити її посольства, вигнати з земель Палестини, а також скасувати її вплив та гегемонію у решті ісламського світу.

Америка ніколи б не посміла ворогувати з Уммою, якщо б з боку правителів мусульман вона не бачила принизливого раболіпства по відношенню до неї. Саме вони відкрили наші країни перед Америкою та підтримали її фінансами та військовими у боротьбі проти Умми. Вони надали їй право вирішувати проблеми мусульман та проблеми Палестини на благо її отприска в обличчі «Ізраїлю». Ці правителі, у тому числі — Махмуд Аббас, ллють крокодилячі сльози по Єрусалиму, при цьому обмежуючись тільки лише докором та засудженням дій Америки. Проте адже саме вона є причиною втрати та приниження, які нас спіткали. Невже якийсь огидний американець має право виходити перед нами і говорити, що Єрусалим є столицею терористичного сіоністського утворення, як нібито це — його ферма для хазяйства?! Він не звертає уваги навіть на писк прихвоснів в обличчі правителів мусульман, які із шкіри геть лізуть, щоб наблизитись до нього, услужливо кланяючись у вірності, послуху та підкоренні.

Народ Палестини — це частина Ісламської Умми, і лише вона може володіти землями Палестини. Умма повністю усвідомлює, що саме Америка є істинним ворогом Ісламу та мусульман, а єврейське утворення — це її отприск, про яке вона піклується і якого вона підтримує. Саме тому Умма жодного разу не опиралась на Америку і не уповноважувала ані палестинську адміністрацію, ані правителів у тому, щоб вони віддали навіть п’ядь благословенної землі євреям, адже землі Палестини є частиною нашої віри:

سُبۡحَٰنَ ٱلَّذِيٓ أَسۡرَىٰ بِعَبۡدِهِۦ لَيۡلٗا مِّنَ ٱلۡمَسۡجِدِ ٱلۡحَرَامِ إِلَى ٱلۡمَسۡجِدِ ٱلۡأَقۡصَا ٱلَّذِي بَٰرَكۡنَا حَوۡلَهُۥ لِنُرِيَهُۥ مِنۡ ءَايَٰتِنَآۚ إِنَّهُۥ هُوَ ٱلسَّمِيعُ ٱلۡبَصِيرُ

«Пречистий Той, Хто переніс вночі Свого раба, щоб показати йому деякі із Наших знамень, із Заповідної мечеті у мечеть аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення. Воістину, Він — Чуючий, Бачачий» (17:1).

Умма чудово усвідомила, що її правителі замислюють підступи проти неї та є рабами Америки. Вона з нетерпінням чекає корінного рішення питання Палестини, яке полягає у висуненні армій мусульман для того, щоб звільнити Єрусалим та усію землю Палестини від нечисті та знищень сіоністського утворення. Більше того, Умма, в авангарді якої знаходиться Хізб ут-Тахрір, активно прагне відновити владу Ісламу за допомогою утворення держави Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Саме Халіфат покладе край гегемонії Америки у мусульманських країнах шляхом її вигнання. Лише він зможе позбавити світі від її зла, і, з дозволу Аллаха це скоро здійсниться, навіть якщо Америці та Заходу це ненависно.

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ ٱلۡيَهُودَ وَٱلنَّصَٰرَىٰٓ أَوۡلِيَآءَۘ بَعۡضُهُمۡ أَوۡلِيَآءُ بَعۡضٖۚ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمۡ فَإِنَّهُۥ مِنۡهُمۡۗ إِنَّ ٱللَّهَ لَا يَهۡدِي ٱلۡقَوۡمَ ٱلظَّٰلِمِينَ ٥١ فَتَرَى ٱلَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٞ يُسَٰرِعُونَ فِيهِمۡ يَقُولُونَ نَخۡشَىٰٓ أَن تُصِيبَنَا دَآئِرَةٞۚ فَعَسَى ٱللَّهُ أَن يَأۡتِيَ بِٱلۡفَتۡحِ أَوۡ أَمۡرٖ مِّنۡ عِندِهِۦ فَيُصۡبِحُواْ عَلَىٰ مَآ أَسَرُّواْ فِيٓ أَنفُسِهِمۡ نَٰدِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв т християн своїми помічниками та друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця уражені недугою, квапляться серед них та говорять: «Ми боїмось, що нас спіткає лихо». Але, може бути, Аллах явиться з перемогою або Своїм велінням, і тоді вони почнуть жалкувати проте, що приховували в собі» (5:51,52).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір/Палестина
Четвер, 19 Рабіуль-авваль 1439 р.х.
07.12.2017 р.
№ B/S 02/1439

Головне меню